Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖 (Тема 3)

• 17 456
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Орехче, благодаря за милите думи Simple Smile
Имам време колкото да ви чета... ама не се оплаквам Wink. Къщата е пълна...
Малките след 10 дни ще станат на 3 коригирани месеца, а на 17-ти 5 месеца от раждането...леле как лети времето.
Днес точно с една позната обсъждах бременността и раждането...оказа се че бременността ми липсва Simple Smile, но и при спомена само за изтичането на околоплодните води в ранните седмици ми става лошо.
Трета седмица водя децата на боуен терапия и им се нормализира акането въпреки Лефакса който давам.
И започват да се успокояват. Днес споменах, че единият се буди с рев точно един час след заспиването и следващият път ще "бутне" и там.

# 706
Момичета, с това циганско лято се опекох по пейките в парка. Изгорях на очила и къс ръкав. Има ли други, като мен? 🤣

Пюрета няма да готвя. Предния път правех, не Био мио, но не ядеше. Сега ще мързелувам и  ще давам купени. Ще ѝ отделям от нашето преди сол и подправки, когато е въведено всичко от яденето.

Каиши не харесвам, не ползвам и никак не ми бяха удобни. Аз в парка не водя детето приведена. Каката си я оставих сама да си проходи. До тогава само по мебели и пейки се държеше.

# 707
Писна ми от тези колики, все мрънка все е в лошо настроение вече какво ли не пробвах освен да се гръмна че да поспя друго не виждам...

# 708
Аз спрях всичко, той вече е на 3 месеца и две седмици. Акото не е зелено вече, което ме води на мисълта, че са отминали.
Вчера бяхме на ваксина, ужасно беше. Много плака този път мноооого. Не можахме въобще да го успокоим е кабинета. ММ го грабна от ръцете ми още преди да стм го обула,с лице към него крачетата му стиснати в него. Ядосах се много. После се опитах да му обесня, че сигурно го е боляло от това още повече и стигнахме до скандал, че да спим в различни стаи...
От ротавирусната Божидар, става 6-7 пъти снощи, не можа да спи. Виеше, пъшкаше, охкаше многоо го боля коремчето. Няколко пъти мислех, че се наакал той само пръцка. Много ми беше жал, не съм спала почти. Но въобще не ми се отрази, защото все още съм бясна на ММ. Праща ме да съм ходила да работя, той да го гледал, защото бил изморен....
Днес сутринта е по топъл, но естествено скапания термометър, показва различно в различните ушенца.
Не показа повече от 37.5 ама.... Ще вадя другия, ако успея да го укротя малко, че е много превъзбуден.

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 11:12 от Magic1720

# 709
Аз спрях всичко, той вече е на 3 месеца и две седмици. Акото не е зелено вече, което ме води на мисълта, че са отминали.
Вчера бяхме на ваксина, ужасно беше. Много плака този път мноооого. Не можахме въобще да го успокоим е кабинета. ММ го грабна от ръцете ми още преди да стм го обула,с лице към него крачетата му стиснати в него. Ядосах се много. После се опитах да му обесня, че сигурно го е боляло от това още повече и стигнахме до скандал, че да спим в различни стаи...
От ротавирусната Божидар, става 6-7 пъти снощи, не можа да спи. Виеше, пъшкаше, охкаше многоо го боля коремчето. Няколко пъти мислех, че се наакал той само пръцка. Много ми беше жал, не съм спала почти. Но въобще не ми се отрази, защото все още съм бясна на ММ. Праща ме да съм ходила да работя, той да го гледал, защото бил изморен....
Днес сутринта е по топъл, но естествено скапания термометър, показва различно в различните ушенца.
Не показа повече от 37.5 ама.... Ще вадя другия, ако успея да го укротя малко, че е много превъзбуден.

Дано скоро му премине и не му се връзвай на твоя М. Забелязала съм, че понякога мъжете избухват от безсилие не са като нас .
Иначе честит празник на всички малки и големи Митковци в групата

# 710
Аз не мога, Didister. Всичко приемам много навътре и много трудно забравям. Особено като са ме обиждали, без повод. Правя всичко по силите си и пак недоволство... Но наистина няма на къде вече. Има всъщност, на 3 часа е майка ми. Като ми падне пердето и ще се плашим, явно няма друго решение. То не е от вчера.
Божидар най накрая успя да напълни памперса. Акото беше малко мазно, малко като разтегливо, извинявам се за описанието. Дали е от ваксината. Че като чета за слуз в акото не е готино....
От яд забравих.

Честит празник и от мен на всички с това хубаво име - Димитър и не само, да бъдат здрави и с гордост да си носят името!

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 11:55 от Magic1720

# 711
Аз смятам, че има мъже, които са гадни и наистина казват това, което мислят за да унижат или засегнат. Не визирам вас Magic - не ви знам отношенията в къщи и като цяло.
От Ротавирусната Дебора също много плаче и се свива.
Хубав ден на всички!

# 712
Нормално е акото да е различно, на Алекс ми беше 4-5 дни различна консистенция и по-тъмен цвят след ваксината ама поне зеленото му изчезна.. 😅
Аз сериозно се чудя да я слагам ли втората, той много се измъчи. Супер много му къркореше корема, пръцкаше и плачеше. На два акъла съм.

# 713
При нас като видях как се измъчи бебо с двете ваксини в краченцата миналия път и направо .... Абсурд да продължа. Вчера говорих с една друга майка, нейното детенце е отключило епилепсия след ваксината 4 месец. Заключението на невролога е че е странична реакция от ваксината... Sad

# 714
При нас това беше втората доза. Останаха "само още две в крачетата" края на ноември.
Той не е гаден, аз ставам гадна когато ми слагат думи или действия в устата. Не викам, не повишавам тон никога. Нооо тона ми е отвратителен, по добре да крещя. Това съм го взела от баща ми.
И от това ескалира при нас, два пъти в годината. Защото той мълчи и ми сервира всичко наведнъж. И той не вика, и не обижда.
Проблема е, че хем ме пита какво да прави с Божидар и кое е правилно, хем си прави и си знае неговото. Писна ми да го преобличам заради кофти сложен памперс 15 пъти казах. Като го храни го сгъва в супер неудобна поза. Казах му и това няколко пъти. Кой би ял с единия крак качен на главата почти Rage
Белия шум от телефона на макс, дразни моите уши за него незнам. Записан от някой с кофти качество, не е чист бял шум, ако ме разбирате. Има един милион клипчета и звучат различно. А на Божидар не му действа така или иначе.
Оплаках се, но няма да ми мине скоро. От това тръгна всичко снощи и се стигна, до баби и дядовци чак... И работа и тъпотии.

# 715
При нас това беше втората доза. Останаха "само още две в крачетата" края на ноември.
Той не е гаден, аз ставам гадна когато ми слагат думи или действия в устата. Не викам, не повишавам тон никога. Нооо тона ми е отвратителен, по добре да крещя. Това съм го взела от баща ми.
И от това ескалира при нас, два пъти в годината. Защото той мълчи и ми сервира всичко наведнъж. И той не вика, и не обижда.
Проблема е, че хем ме пита какво да прави с Божидар и кое е правилно, хем си прави и си знае неговото. Писна ми да го преобличам заради кофти сложен памперс 15 пъти казах. Като го храни го сгъва в супер неудобна поза. Казах му и това няколко пъти. Кой би ял с единия крак качен на главата почти Rage
Белия шум от телефона на макс, дразни моите уши за него незнам. Записан от някой с кофти качество, не е чист бял шум, ако ме разбирате. Има един милион клипчета и звучат различно. А на Божидар не му действа така или иначе.
Оплаках се, но няма да ми мине скоро. От това тръгна всичко снощи и се стигна, до баби и дядовци чак... И работа и тъпотии.
идва ви много напрежението просто...

# 716
Аз съм решила уж Ротавирусната да не я слагаме. Моя мъж по точно не иска да я слагаме,а аз съм на две.Иначе Пламена от два дни вече е на по висока доза мляко 150 мл и го хапва на три часа и половина. Вечер си има една пауза от 5 часа☺Обаче продължава да има колики. Днес след изхождане в началото на изпражненията имаше леко оцветяване в зелено. Като се храни се опъва,плаче,мята… Нямам търпение да свършат тези колики😢

# 717
Мажик затова трябва по-често да си вдигате скандали, не е нужно да крещите, аз крещя принципно. Както ММ казва като крещи е добре, ама като вземе да ми съска е тогава явно е зле положението. Така напрежението се освобождава. Обикновенно по време на скандала не решаваме проблема, после го решаваме с разговор, но все пак.

# 718
Мажик затова трябва по-често да си вдигате скандали, не е нужно да крещите, аз крещя принципно. Както ММ казва като крещи е добре, ама като вземе да ми съска е тогава явно е зле положението. Така напрежението се освобождава. Обикновенно по време на скандала не решаваме проблема, после го решаваме с разговор, но все пак.
Абсолютно! Решила съм да стана "гадна и крива" както преди да забременея. Всеки ден през ден, да казвам всичко на място. Кой сърдит, кой не все тая.
Точно съсках снощи Smiling Imp

Офф това детенце скимти в ръцете ми докато спи Cry
Къса ми се сърцето. От 9:30 до 11, 5-6 пъти го приспивам, не може да заспи и за 20мин.

# 719
Ние с бившия така бяхме аз само виках а той ме игнорираше и нищо не можехме да разрешим, чувствах се толкова безсилна в тази връзка... Характерите ни просто не си паснаха макар че мина мнооого време преди да се разделим. Със сегашния ми мъж виждам наистина какво е да имаш мъж до себе си. Нито един път не ми е казал крива дума! Нито аз на него! Колкото и да сме уморени и изнервени -изливаме си енергията в готин секс. Той е моят мъж мечта и най-добър приятел 💓

Общи условия

Активация на акаунт