Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 880
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 675

Happy Доставка подарява 70бр. Iphone 14 🎁🥳💥

Пълни правила и участие в играта - https://dostavka.happy.bg

# 676
Получих си стирката от Феъри! Видях, че вече е пусната за продажба - 25 лв...

# 677
  • София
Тегленето ще е на 19.10.2022 г.

# 678
Та този моп е 22 лв. в Емаг в момента. ПРиятелката ми си купи и според нея не е особено качествен и няма нищо общо с рекламите. Който го ползва, да сподели мнение, моля.

# 679
Игра на HIT Max и shop.gladen.bg
https://www.hit-max.bg/igra/

# 680
  • Под Слънцето
Имам суифър-а повече от година. Моят го домъкна от чужбина. В  началото беше голяма надеждата,че ще замени лесно  пълненето на вода в парочистачката. Но не би.. Така си седят кутиите с мокри и сухи кърпи в килера. Замазва повече, отколкото очаквах, честно.

Трябват ми ластици от тиранти  спешно. Ако някой от Варна има по-широки  и непотребни , и ако му се разделя с тях, моля да ми пише  на лс.

Минах сега през К. да видя за някоя игра, но не се сетих какво трябваше да купя, помотах се малко и си тръгнах..

# 681
Скрит текст:
Знаете ли как се изтрива чакаща бележка в тесерум. Вчера ми заби и от тогава няма мърдане. Стои си чакаща за качване, снимам нова и ми изписва, че нямам право на повече чакащи, а тази не мога нито да изтрия, нито да кача.
Честити награди на всички. Куфари са наистина страхотни.
При мен продължава сушата 😢
И аз се присъединявам към това питане. В "История" имам 4 бележки, за които при опит да ги кача, върти и мисли много дълго и ми казва, че има затруднения да качи "видеофайла". От друга страна, не ми дава възможност да снимам и качвам нови бележки, защото ми сочи изчерпан лимит в "История". Реално това е омагьосан кръг, защото не мога да се освободя от бележките в "История" - не ми дава да ги кача въпреки многото опити, а не виждам никъде опция да ги изтрия.

.
Ако някой може да помогне...
  Да и при мен е по същия начин. Мислех, че само при мен е проблема, но видно не е! Пробвала съм на рзалични места с различен интернет и никъде не става. Може би трябва да се изчака
 И нещо друго, някой печелил ли е от лепилата Момент? Аз два пъти се пробвах и нищо.

Относно Тесеррум имам същия проблем, писах им съобщение с приложени скрийн шотове. Ако ми отговорят ще пиша

Тази игра Незнам дали е споделяна, само за Лидл е.

https://www.olympuspromo.bg/?utm_source=fb&utm_medium=canvas … amp;utm_id=carpos

Някой участва ли в тази игра на Лидъл и Олимпус на касовата бележка пише - Кокосова напика, а не Олимпус. При вас как е изписано?

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 17:37 от divine_1

# 682
Скрит текст:
Знаете ли как се изтрива чакаща бележка в тесерум. Вчера ми заби и от тогава няма мърдане. Стои си чакаща за качване, снимам нова и ми изписва, че нямам право на повече чакащи, а тази не мога нито да изтрия, нито да кача.
Честити награди на всички. Куфари са наистина страхотни.
При мен продължава сушата 😢
И аз се присъединявам към това питане. В "История" имам 4 бележки, за които при опит да ги кача, върти и мисли много дълго и ми казва, че има затруднения да качи "видеофайла". От друга страна, не ми дава възможност да снимам и качвам нови бележки, защото ми сочи изчерпан лимит в "История". Реално това е омагьосан кръг, защото не мога да се освободя от бележките в "История" - не ми дава да ги кача въпреки многото опити, а не виждам никъде опция да ги изтрия.

.
Ако някой може да помогне...
 Да и при мен е по същия начин. Мислех, че само при мен е проблема, но видно не е! Пробвала съм на рзалични места с различен интернет и никъде не става. Може би трябва да се изчака
 И нещо друго, някой печелил ли е от лепилата Момент? Аз два пъти се пробвах и нищо.

Относно Тесеррум имам същия проблем, писах им съобщение с приложени скрийн шотове. Ако ми отговорят ще пиша

Тази игра Незнам дали е споделяна, само за Лидл е.

https://www.olympuspromo.bg/?utm_source=fb&utm_medium=canvas … amp;utm_id=carpos

Някой участва ли в тази игра на Лидъл и Олимпус на касовата бележка пише - Кокосова напика, а не Олимпус. При вас как е изписано?

По същия начин.

# 683
Оризовият чипс във Фантастико е наличен само в магазин със синя цена. Справка - брошурата за тази седмица. Цената на чипса е синя, т.е. трябва да видите в легендата кои филиали са сини.
Също така чипсът не е нареден при останалите чипсове, а седи на биохраните до млеката Алпро (поне в моя филиал е така).

# 684
Благодаря на всички, които коментираха в темата във връзка с приложението Тесерум. В крайна сметка аз лично не успявам да се справя с проблема. Писах им, надявам се да отговорят и да има разрешение.

# 685
Относно Суифъра за мен е дясната ми ръка. Мокрите им кърпички са с една зелена и грапава лента ,която не позволява да се замазва мръсотията. Всеки ден,когато излизам с децата -обувам ги ,закопчавам по колички,строявам баткото да гледа бебето и минавам за под минута цялата къща . Когато се приберем всичко е чистичко.

# 686
  • Дупница
Благодаря на всички, които коментираха в темата във връзка с приложението Тесерум. В крайна сметка аз лично не успявам да се справя с проблема. Писах им, надявам се да отговорят и да има разрешение.
Нямам впечатление да връщат отговор. В История цъкате на стрелката  и ще ви качи бележката.

# 687
Млякото от лешник в Лидл си го изписват с марката. И никак не е лошо. Другите не знам как са.

# 688
Млякото от лешник в Лидл си го изписват с марката. И никак не е лошо. Другите не знам как са.

Раситителна напитка пише в моята бележка.

# 689
  • Sofia
И никой нищо не каза за вафлите хипер....

Общи условия

Активация на акаунт