Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 844
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Сикрет, да си жива и здрава, много щастие и късмет ти желая!
Каменица са публикували новите печеливши и там ме няма.

# 856
# 857
  • Бургас
Клана включва ли се в Молде?
Има ли смисъл да се пробвам?

# 858
Изтеглени са имената на потребителите, на които Président ще подари кухненски пасатор!

Това са:

Despina
mamito81
hrrisss
jey
сикрет
Juana del Solar
s.tafrova
TaniaTanq
ma6kata7
Yellow Rose

Този път имаме и една изненада за участниците в темата!

Merelenda е потребителят, който ще получи специален подарък-изненада от Président! От марката пожелаха да направят този комплимент заради креативността, забележителното старание и красивата презентация в поста.

# 859
Изтеглени са имената на потребителите, на които Président ще подари кухненски пасатор!

Това са:

Despina
mamito81
hrrisss
jey
сикрет
Juana del Solar
s.tafrova
TaniaTanq
ma6kata7
Yellow Rose

Този път имаме и една изненада за участниците в темата!

Merelenda е потребителят, който ще получи специален подарък-изненада от Président! От марката пожелаха да направят този комплимент заради креативността, забележителното старание и красивата презентация в поста.

Честито на всички печеливши!

Познати имена! Честито и от мен.

# 860
  • София
Президент с подарък за РД на Сикрет 💐 Честит рожден ден!

# 861
И аз не спечелих от теди,ама така и не се включих.Моят твърдо отказва да пие друго освен юпи ябълка,вика че били гадни.Ся няма да тормозя детето,теди да си оправят вкуса 🤣.В семана и милде ще се включа,така или иначе ги купуваме.

# 862
  • Елхово
Благодаря за споделянето, с пасатор съм Confused

# 863
Савекс са качили и последните 20 печеливши.

# 864
  • При децата ми
Честита да си Сикрет! Flowers Hibiscus
Жива, здрава и с късмет не само в игрите!
Весел празник! Tada Birthday Cocktail

Току-що са ми одобрили две бележки в "Киндер".

В "Савекс" бях с няколко бележки, но ме няма.
В "Каменица" също.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 16:41 от Hrispa76

# 865
Сикрет, честит рожден ден!
Четейки последните коментари, някак очаквах да те видя с награда и ето! По поръчка 🥳
Да си жива и здрава!

Зарадвах се и аз, че има нещо специално и за мен. Кеф 😁
Честито на спечелилите!

# 866
Честито на всички от темата, които печелят от Президент. Сикрет, на теб най-прекрасни пожелания и да спечелиш от всички игри, които теглят тази седмица! И занапред 🙂 така да ти върви.
За пореден път ме няма в Каменица, няма да тормозя милото повече да я пие тази бира. Пристигна ми барбекюто от Шуменско. Ще се ползва активно, но трябва да купуваме газова бутилка и вентил, че няма в комплекта.
Адмирации за Президент, че са оценили старанието на някого, особено щом е наше момиче 😉. Това рядко съм го виждала в други игри.
Много се надявам на Eti, още пращам на детето за училище от запасите милкбургери, но тя ги обича много. Иска ми се и с куфар да я изненадам, вижда ми се доста удобен и не голям за училище и да сменим безобразно тежката раница с него.

# 867
Сикрет, жива и здрава да си! Нека късметът винаги ти е верен спътник в живота Heart

Не знам защо си мислех, че има игра на Виза (освен тази в Била) Rolling Eyes Търся от сутринта, но нищо не намирам, явно съм се заблудила

Аз съм към Уникредит, мисля че имаха игра до края на Октомври като си ползваш Виза картата.

Ето линк https://www.unicreditbulbank.bg/bg/individualni-klienti/bankovi- … i-s-visa-v-billa/

https://www.unicreditbulbank.bg/bg/individualni-klienti/bankovi- … lno-izzhivyavane/

# 868
  • Сливен
Хора благодаря - наистина ми пожелахте и съм с награда днес, за празника ми. 🥰🥰🥰
И аз имах усещане за днес, след спечеленият и изяден шоколад. 😁😁

# 869
  • Елхово

На финала! Мислех, че са приключили!

Общи условия

Активация на акаунт