Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 909
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 585
  • Велико Търново
И аз имам една бележка от Била за регистрация на Фереро ... Поне със снимка на продуктите да зачетат въпреки, че ние нашите ги изядохме.

# 586
-Дай на госпожата с рисуваните касови бележки да ти допише Rosher.
Joy
Вска година едни и същи глупости с тях.Миналата година 2 бележки от едно и също място,на един и същ артикул,една след друга на двама души и едната одобрена другата Не!

# 587
Игра на Памперс от 14.10-покупка на продукти над 30лв, регистрация на к.б. със смс.
Скрит текст:

# 588
Игра на Памперс от 14.10-покупка на продукти над 30лв, регистрация на к.б. със смс.
Скрит текст:

[/quote
А в кои магазини се провежда?

# 589
Нямам представа, снимката е от брошура на Фантастико,  но не мисля,  че ще е само за там. Правила на сайта още няма( играта е от 14.10, а днес е 11.10).

# 590
В крайна сметка са ми одобрили бележките( две са), но за мен е без значение.
Бях намислила да купя бонбони и за госпожите в яслата и за съседите във ваканционния ни имот (мислих да ги лепя на шампанско като ананас) за празниците. А и наистина ги харесвам. Но ще сменя концепцията имам време.

# 591
Това с ананаса  е много идейно - и аз го бях виждала преди доста време... Ако имаш снимка би ли я постнала...

# 592
Някой спечели ли от Каменица пуф или нещо друго. Трета седмица вече никой не се е похвалил тук, а наградите не са малко. Във ФБ видях 2-3-ма , че са спечелили пуфове.

# 593
Това с ананаса  е много идейно - и аз го бях виждала преди доста време... Ако имаш снимка би ли я постнала...
тази съм си запазила Simple Smile

# 594
От СофияМел кога да си очаквам невероятната награда? Ама на фона на тая суша...чакам си тетрадката с нетърпение! 🤣

# 595
# 596
JustMila, благодаря! Снимката, която аз си спомням беше без кафявата панделка, а пак нещо зелено от хартия, но важна е идеята!
Alize1234, благодаря за клипчетата!

# 597
Някой би ли бил добър и безкористен да ми изпрати правилата на Фереро Роше, тъй като явно отново iOS не може да отваря сайта им?

# 598
Вчера си купих голям пакет Цева... Нищо де, ще взема пак...

# 599
Благодаря за споделената игра.В Цевата малките награди са за Метро,а големите за Всички участващи магазини.
Явно стана много модерно този тип промоции.Да се чуди човек за какво да участва и от къде да купи.

Общи условия

Активация на акаунт