Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 905
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна, Пловдив
Значи, бива ли толкова малко бройки куфари да пуснат Киндер, за игрите с мултикукъри и всякакви готварски джаджи не съм се борила толкова, колкото за този куфар. С 10 участия съм, дали да не взема още?!. Мм вече си носи и черпи на работа с киндери? Детето постоянно ме пита дали сме спечелили. После ми е много неприятно като видя нещо желано да се продава, ясно ми е, че за някои е бизнес, но е тъпо чувството. Дано наистина спечелят тези, които искат да зарадват децата си.

# 661
Извинете за въпроса,ама ми трябва омекотител. Има ли някаква игра?

# 662
  • Тук и там
На Семана и Кауфланд.

# 663
Една игра с оризови продукти и фантастико

оффф тя е към края си Sad

# 664
  • София
Една игра с оризови продукти и фантастико

оффф тя е към края си Sad
В нашето Фантастико няма продукти на тази фирма

# 665
  • Пловдив
Някой не беше ли качил снимка за игра на барчета Елит? Линк може ли?

# 666
  • Пловдив
Ееех, жалко че нямаме Фантастико - оризовките им ги ядем много.

Куфарчето от UHU си е цял куфар Scream
Страхотен е - алуминиев, с двойно заключване, вътре с джобове за документи, визитки и телефон.

Идеален ще е за командировките! Лепилата са бонус Joy Като се приберат хобитите, ще приберат сигурно канцеларските Joy

# 667
  • София/Търново

В нашето Фантастико няма продукти на тази фирма
[/quote]

Факт

# 668
Може ли да кажете в кои магазини Фантастико няма от оризовките, че днес възнамерявам да ходя специално до един м-н заради играта и да не се разкарвам напразно?
Някой не беше ли качил снимка за игра на барчета Елит? Линк може ли?
https://elitbarsgame.elitfoods.eu/

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 15:22 от Yo_Ana19

# 669
Ееех, жалко че нямаме Фантастико - оризовките им ги ядем много.

Куфарчето от UHU си е цял куфар Scream
Страхотен е - алуминиев, с двойно заключване, вътре с джобове за документи, визитки и телефон.

Идеален ще е за командировките! Лепилата са бонус Joy Като се приберат хобитите, ще приберат сигурно канцеларските Joy
със здраве да го ползвате страхотно е.
Един страничен въпрос - в Банско ли живеете?

# 670
  • Пловдив
Благодаря Heart
В Пловдив сме, но мислим, да забегнем някъде на село, че в града стана ужас

# 671
И аз се надявам и стоте да идат при деца,които ще им се радват и ще са спечелени честно,ама като знам че е само със снимка Диана и сие измамници са с по 100-200 бележки напред.Да не ме разбере някой погрешно,че ще го търся за купуване,50 лева макс и то ако не е от Диана бих дала 😁

# 672
  • София
https://avendi.bg/newyear-smirnoff-register/
Смирноф и те с игра
60 броя ваучера за покупка на стоки от Fashion Days – всяка награда представлява един брой ваучер на стойност 100 лева.

30 броя сетове за коктейли – всяка награда представлява един брой сет за коктейл, който съдържа един шейкър, един джигър, две бутилки Smirnoff No. 21 0,7 л., една бутилка Johnnie Walker Black Label 0,7 л., една бутилка Gordon’s gin 0,7 л., една бутилка Capitan Morgan ром 0,7 л.)

3 броя аудио система за караоке – всяка награда представлява един брой аудио система за караоке, марка Sony  модел V43D и два микрофона XM8500

# 673
# 674
И аз се надявам и стоте да идат при деца,които ще им се радват и ще са спечелени честно,ама като знам че е само със снимка Диана и сие измамници са с по 100-200 бележки напред.Да не ме разбере някой погрешно,че ще го търся за купуване,50 лева макс и то ако не е от Диана бих дала 😁
Аз се надявам, че след като се бавят толкова и човек преглежда бележките, правят и проверка на бар кода.

Общи условия

Активация на акаунт