И сега вече!!! ще насочат проверката към Кока кола! Тези малоумни ли са, владеят ли четене с разбиране? Къде съм писала, че Била е виновна и е организатор на играта? Ясно написах кой я организира, цитирах част от условията и правилата на провеждане... В пълен потрес съм и ако се занимавам с търговия, и някой ме заплаши с КЗП, ще се затъркалям от смях.
, аз не съм пожелала да ми продадат продукта на по-ниската цена, не съм се обърнала към управител и бла-бла, нищо не разбрах нататък, но по същество не ме информираха какво са направили и сменили ли са в магазина хартиения етикет. Седмица след отговора им забелязах, че продукта си е на същата цена. Написах гневен мейл, че въобще не са сменили етикета и едва ли са им направили проверка. А ако са направили, то на веригата им е през Пената у Виената за КЗП. Е, написах го по-културно, но подтекста беше ясен.-5 дни след това смениха етикета в магазина, но дали е случайност, не знам. Аз лично повече не разчитам на тази комисия да ме защити.
И сега вече!!! ще насочат проверката към Кока кола! Тези малоумни ли са, владеят ли четене с разбиране? Къде съм писала, че Била е виновна и е организатор на играта? Ясно написах кой я организира, цитирах част от условията и правилата на провеждане... В пълен потрес съм и ако се занимавам с търговия, и някой ме заплаши с КЗП, ще се затъркалям от смях.
, аз не съм пожелала да ми продадат продукта на по-ниската цена, не съм се обърнала към управител и бла-бла, нищо не разбрах нататък, но по същество не ме информираха какво са направили и сменили ли са в магазина хартиения етикет. Седмица след отговора им забелязах, че продукта си е на същата цена. Написах гневен мейл, че въобще не са сменили етикета и едва ли са им направили проверка. А ако са направили, то на веригата им е през Пената у Виената за КЗП. Е, написах го по-културно, но подтекста беше ясен.-5 дни след това смениха етикета в магазина, но дали е случайност, не знам. Аз лично повече не разчитам на тази комисия да ме защити. Препоръчани теми