Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 889
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Обадиха ми се току-що от ПИБ, печеля слушалки от играта им с детските дебитни карти Heart Eyes
Там даже бях забравила, че съм участвала, понеже Дреб мрънкаше за карта от сума време и не съм отбелязала в календара Joy

# 706
Alize 1234 днес ще пообиколя книжарниците във Варна и ако намеря нещо ще Ви зарадвам . Пише ,че ги имало в Сиела и Хеликон. Днес до един склад на Хеликон ще ходя и ще помоля госпожата да прозвъни по колегите.

# 707
Скрит текст:
За млякото на Олимпус в Лидл - на бадемовото пише името на марката и е  отврат, толкова гадно мляко не бях опитвала, а на това с шам фъстък пише растителна напитка и е приятно за пиене, от него бих взела пак.

Кокосово някой опитвал ли е?
Аз, но не ми хареса особено ...
На касовата бележка пишеше Растителна напитка с кокос . Сигурно няма да признаят регистрацията, но каквото такова. Няма да повтарям покупка.
[/quote]

Аз писах на Лидъл за изписването в контактната им форма в сайта на Лидъл. В крайна сметка играта е само в техни обекти, купила съм продукта, за да участвам в играта и заради чужда грешка не може да ми отпадне участието.

# 708
Savex са много бързи Blush

# 709
Млякото от лешник в Лидл си го изписват с марката. И никак не е лошо. Другите не знам как са.

Раситителна напитка пише в моята бележка.
Явно зависи от филиала. Но не би трябвало да има проблем дори и да пише само раст. напитка. Аз бих снимала за всеки случай и самия продукт заедно с бележката.

Захарче, честит празник! 🌹 Да си здрава и щастлива!

# 710
Може ли линк към играта на дамски превръзки  Molped .От никъде нещо.А в почти всички игри играя.Мрън

# 711
  • Пловдив
Може ли линк към играта на дамски превръзки  Molped .От никъде нещо.А в почти всички игри играя.Мрън
molped.bg/

# 712
  • София
В Аванти има плакати за чашите на Банкя, но на мъжа пред мен, с един стек вода, му казаха, че нямало карти за търкане. Нещастна работа.

# 713
Изтеглени са късметлиите, които печелят по една опаковка  LUNESTIL®. Честито на:

Shu34
Bubble79
Cveti Pesheva
ღ синя птичка ღ
RebelHeart
Кара Миа
Merelenda
Ренко
la_leonessa
geri123456789

Еееето ме бееее! 🥳🥳🥳

# 714
  • Пловдив
Тези със запецналите снимки на бележки в Тесерум пробвайте да ги пуснете пак от облачето. Моята мина току-що.

# 715
Лидъл ми отговориха да се насоча към организатора на играта - Олимпус.

# 716
Моята дъщеря ще ме побърка за някакъв магнит на ЕВН!(Хладилничко)
Някой въобще взимал ли е такъв магнит и има ли смисъл да се разхождам за това…..Може ли снимка? https://www.evn.bg/Home/Efficiency/2022-EnEf.aspx?fbclid=IwAR0t9 … GY4TBtGzmDGPxAFqM

На входа на книжарници Сиела (поне в Пловдив) ги има за безплатно взимане.
Едит: ето така изглежда:

Сложила съм ръката, за да прецените размера

# 717
  • Бургас
При вас работи ли качването на бележка в сайта на фереро? При мен въобще не се случва нищо при кликане на бутона.

# 718
  • Велико Търново
Лидъл ми отговориха да се насоча към организатора на играта - Олимпус.
Аз днес писах на организатора, но нямам отговор.

# 719
Здравейте,

Не знам дали участвате в подобни игри, но оставям линк. Наградата е свещ.

https://www.instagram.com/reel/CjpgBjiuXKL/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Ако нарушава правилата, моля да изтриете поста.

Хубава вечер

Общи условия

Активация на акаунт