Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 828
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 930
https://etibonus.com/bg/milk-burger-back-to-school/
Изтеглени са печеливши в Ети

# 931
Изтеглени са печелившите от Nestle за комплектите за оцветяване. Две от имената се повтарят.
https://www.nestle-cereals.com/bg/color

# 932
ооо харесвам и често купувам продуктите на бондюел и ще се включа със сигурност, Също така в Ариел, Милде, Киндер Пингуи, Семана и Лидл
    *
нямаме в Ети
    *
В нестле го има мъжа ми Simple Smile аз играх и от негово име няколка пъти Simple Smile

# 933
В игрите с покупка се включвам веднъж, може би затова не печеля.
Днес ходих до лидл за семана, но имаше само 1 вид синя, а аз ползвам черна и на всичкото отгоре беше 8.99 и се отказах. И без това наградите са малко. В предната им игра за чантите се включих и още не съм отворила бутилката.
Имам един въпрос към вас 🙂. Къщата ви прилича ли на склад от всички покупки, които правите за игрите. Виждам, че сте много активни във всички игри. Аз участвам от септември (от както ви чета) и в момента в киллера имам 6 шоколада, 1 кутия бонбони, 1 бутилка персил, както казах не съм започнала новата семана, защото взех и омекотител на савекс за тяхната томбола, превръзки имам за 3 месеца напред 😂. Разбирате какво искам да попитам 😁

# 934
В Нестле има доста повтарящи се имена. Аз пропускам Ети и Нестле. И да, имам стока да отворя малко магазинче Grin

# 935
  • sofia

Не мога да намеря сайта. Дали там ще пише кои са обектите?
. Със сигурност мога да кажа, че играта я има в магазин Фреш в София. 🌷

# 936
Аууу Дочка Славова в Ети Joy
Пак е имало здраво рисуване на бележки.
Това не се търпи вече.
Как няма срам тази Диана...
Аз знам, че чете тук. А може и да пише, но не мога да я хвана коя е Imp

# 937
Имам един въпрос към вас 🙂. Къщата ви прилича ли на склад от всички покупки, които правите за игрите. Виждам, че сте много активни във всички игри. Аз участвам от септември (от както ви чета) и в момента в киллера имам 6 шоколада, 1 кутия бонбони, 1 бутилка персил, както казах не съм започнала новата семана, защото взех и омекотител на савекс за тяхната томбола, превръзки имам за 3 месеца напред 😂. Разбирате какво искам да попитам 😁

Няма такова нещо при мен - имам двама тийнейджъри и къща за гости, та сладкото и перилните препарати са сред най-вървежните стоки.

Тази Диана е адски нагла, не разбирам при получаване на наградите не ги ли гледат тия бележки или тя участва с такива само в игри, в които не искат бележка, ама как знае предварително това...

# 938
Няма ме в Ети, няма ме и в Нестле... Купувах и аз грах в събота, тамън си викам сега ще регистрирам, а пък тя от вчера 🤣
 Поне си оползотворих ваучерите за Ориндж, то се е видяло че няма другаде да намажа.

# 939
Ами тя и в предната игра на Ети беше спечелила 2 билета за концерт, които беше пуснала да се продават по 160 лв за бройка нещо такова, но беше качила самите билети и съответно някой вероятно е могъл да ги ползва и без да плаща. Не е много умна явно. Joy
А там искаха снимка на КБ, но явно не са ги проверявали в НАП.

# 940
В игрите с покупка играя обикновено с една бележка. За куфарчето само играх с повече, но това не е гаранция за успех. Винаги ми е било чудно как се включват в игри с десетки участия/и за мен е проблем съхранението, а не сумата/, ама то си имало чалъм. След толкова години са разбрали къде се искат бележки, на което не съм обърнала внимание, защото съм играла с реални покупки. Но щом организаторите го допускат, недобросъвестните се възползват. Вижда се в групите за размяна и в ОЛХ, но пък и късметлии, все най-големите награди обират. И все пак оставам с убеждението, че което е твое, те намира.

# 941
Свалих си приложението на Макдоналдс да се пробвам за тегленето за 3те награди,че за другите няма как,тук нямаме тази верига.Обаче си седи на едни и същи точки в класирането и не мърда? При вас как е?

# 942
И аз съм на последното мнение- което си е твое,те намира.
Иначе й  ние имаме две “къщи” като еднаа е пълна с бонбони и чак и в секцията съм уплътнила 🤪 в другата ги изядохме Simple Smile

Киндер няма никъде, препарати си имам доволно, но й доста перем. Феърито ми е в повече но се преживява. А тоалетната хартия привършва. Общо взето купувам каквото ползваме, само със сладкото внимавам, защото не се яде много,много.
А да и доста душгелове имаме

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 21:59 от JustMila

# 943
  • Пловдив
Аз вече съм казвала - участвам само в игри, които продукти по принцип купувам или такива, която награда искам.
Обикновено с една бележка, (някой път се и поуливам, но е за нещо, което желая много, много, много) Joy
И аз съм на принципа, че което е мое, ще си дойде при мен Simple Smile Ето например куфарът от UHU - купих лепила за децата, за началото на учебната година. Регистрирах бележката но предвид минималното количество награди, изобщо не се и надявах Simple Smile Като видях мейла и много се зарадвах Simple Smile

В Киндер съм с 3 участия, но куфарчето е много сладко Simple Smile
 Може би, ще се включа и в Бондюел - трябва да прочета условията и ще решавам тогава.
Другаде никъде не участвам - нещо не мога да си харесам игри/награди Joy
КК имаха доста по-начесто игри в Метро, сега и там е затишие Rolling Eyes

# 944
  • Бургас
Лелеее,JustMila, тези бАнбони,точно за два ден и ще се изпарят от нас!

Общи условия

Активация на акаунт