Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 812
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 960
  • При децата ми
Скрит текст:
Значии само вие ще разберете мъката ми, ММ не можа. Отивам аз да пазарувам в Кауфланд и чинно си вървя с калкулатора и смятам, взех от шоколадите за готвене и милде една опаковка, загледах сладката царевица на бондюел и взех само нея, а си мислех и грах да взема и доволна със сметка над 30лв. отивам на каса. Сканирам си картата, плащам с карта, прибирам всичко на бегом и тръгвам. Вкъщи на рахат си викам хайде ще регистрирам. Влизам в темата и хоп игра на бондюел за 2 продукта, аааа изядох се от яд. Гледам си бележката, нещо ми липсва... сметката ми 15лв. Sob Милде-то не маркирано.... Нито там мога да се включа, нито в Кауфланд... А ММ ми вика вместо да се радваш на хартия без пари, ти ми ревеш Tired Face
Тази Даниела дали ще може да ми надраска Милдето на бележката Satisfied
Не съм писала от 100 години, но си ви следя най-редовно.
Има име като моето в Ети, но умалитено, сигурно не съм аз...

Разбирам те и още как! Grinning
Вчера говоря със синът ми по телефона, който е студент в друг град. Говорим си ние и той по едно време казва, че ходил да пазарува в "Кауфланд". Съответно аз веднага го питам за колко лева е пазарувал! Казва за 30 лв. Питам го има ли приложението на "Кауфланд", защото той е на ти с тези неща и той казва "Не"! Е, познайте! Satisfied Абе, викам, ти колко пъти си пазарувал там над 30 лв.?! Ами, не помня, каза, ама пазарувал.

Никога не се затрупвам с продукти. Играя само в игри, чиито продукти ми влизат в употреба, или искам много наградата! Ето, така исках да спечеля слушалки, или часовник от "Морени" и купувах през ден вафли, защото така или иначе сладко се яде у дома, ама не би. Сега за тази машина за кафе бленувам много, и купувах бонбони за рождения ден на голямото дете, края на септември, майка ми беше рожденичка миналата седмица, и нея накарах да купи от тези бонбони, но не и не! Аз съм другия месец, и сигурно ще купя пак от бонбоните на "Сушард", и това ще ми е, но много я искам тази машина. Така купих две -три бутилки "Феъри", че и там много исках наградата, ама ей на - и от там нищо! В "Савекс" бях с две бележки - от там нищо. Здраве да е! Сега за чантата на "Зарена" съм с две бележки, щото много я искам също.

За протокола - не печеля в "Ети" с две бележки.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 10:40 от Hrispa76

# 961
Аз след няколко много маниакални изпълнения гледам да не правя повече така Laughing
За онази игра на каменица дето пускаше по 50 лв бях накупила над 90 бири кенчета само им изкривявахме онова с кода и се прибираха в шкафа.После бях накупила персил за три години напред и феъри-ощи си ги ползвам с поизтекъл срок на годност ей няма свършване това чудо.
По едно време бях накупила толкова вафли и други боклуци че децата отказваха да ги ядат.
Но в крайна сметка стигнах до "гениалното" заключение че или си имаш късмет или не и със сто бележки няма да спечелиш ако не ти е дошъл реда за някоя награда.

# 962
Юхуууу имаме във ваучерите за 50лв.Последна съм в списъка. 😊😊😊 Някой свързал ли се е с вас? За къде са тези ваучери?

# 963
В Бургас взех от Болерото, днес ми се падна опитай отново..

Не мога да намеря сайта. Дали там ще пише кои са обектите?
Oт случаен магазин пазарувах / затова не мога да кажа как се казва/ падна ми се "опитай отново" Толкова се разочаровах, че продавачката ми даде да си тегля още 1 талон Grinning И отново "опитай отново". Прибирам се вкъщи и ММ накупил и той Орео....блякс, отгоре на всичко аз не ги харесвам Grinning

# 964
  • София
Качили са новите печеливши на Либрес.

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 12:07 от gurgolina

# 965
Дано организаторите да четат тук. Бих искала да има игри с награди ваучери за Озон , Ориндж, Хеликон, Техномаркет, Технополис,Зора,  емаг, Лидл, Фантастико. Дано да има повече интересни игри с полезни награди. Очаквам и тази година Куинс да пуснат игра за ваучери. Напоследък нещо намаляха игрите.

# 966
Аз се заривам, но само когато ми харесва наградата Simple Smile
Но на тавана имам 3*48 тоалетна хартия, цял кашон ДП, прах за пране 5-6 /а ММ ми купува от Италия и като ме види с прах му призлява Simple Smile /Феари пак 5-6.
В мазето също шок - Хипер с кутии, Марети няколко, Киндер за до след Коледа яйца и буено, Сушард - мъка-мъкааааа Simple Smile
А още не сме изпили и колата от не помня вече колко игри.
Но това не ме спира, с тези растящи цени и срок на годност до 2024 има на къде да пазарувам Simple Smile
Много ме е яд обаче на Милкбургерите, толкова взех и сигурно с над 10 участия през 1-2 дни и нищоооо. Няма ме и в творческите материали. След пустата момичешка раница е голяма скръб, затова и започнах да подарявам нещата в нея Wink

# 967
Има ли някой с бележки ,които си стоят в Киндер?Нещо май са объркали ,чак месец март да теглят

# 968
В Либрес пак ме няма... Бележката само за седмица ли, че да знам дали да купувам пак, нещо не са ми уау, че и цената им не е ниска.
В Хипер - нищо. Абе едно голямо мръън. ММ ми забрани да се запасявам с продукти за игри,ама нещо не ми се чува особено 😆
Чакам само Киндер и Семана от Кауфланд. Иска ми някаква игра с много награди, ама и хубави 😊

# 969
  • Там...
Има ли някой с бележки ,които си стоят в Киндер?Нещо май са объркали ,чак месец март да теглят

Объркали са се, до 31.10. ще изтеглят, така пише в началната страница.

# 970
  • Пловдив
На някой познат ли му е номер +35929060993?
Звъня ми, не можах да вдигна и не мога да върна обаждане, защото дава постоянно заето Rolling Eyes

# 971
  • София
с ваучер 50 лв за Фантастико съм
за пръв път печеля от томбола на дамски превръзки
е имам и две грозни тениски с яйчниците -майка се фръцка с тях
иначе се бях запасила с Евридей и Молпед-имам още от тях

Последна редакция: ср, 19 окт 2022, 15:15 от lite16

# 972
Ето една възможност за участие в игра с награди:https://www.facebook.com/101628182427839/posts/pfbid0Gn77SvUJ9Az … 9uD7FrGmgkS9jx4l/

# 973
В доста игри съм с по 1 участие, стига ми толкова. Ако ми е на късмет наградата, ще ме изтеглят.
Днес много ме зарадваха от BIC - печеля смартчасовника 🤩

# 974
Аз съм от незапасяващите се.Винаги съм играла само с колкото ползваме,разчитам си на късмета.Включвала съм се най много в една игра на киндер буено,10-15 участия за някакви бижута бяха по миналата година.Тогава и тримата с мъжа и детето много ги ядяхме просто.Сега се включвам само ако го ползвам.Мисля съм казвала и двете ми най големи награди таблет от Ная с две бележки и медала на Милка с 2 ×4 бележки,имаше такова изискване поне 4 бележки за участие съм ги спечелила.
Сега в сушарт съм 6-7-8 бележки,но купувахме заради рд,имен ден,юбилей и сега пак за един юбилей ще взема за черпня в къщи,в офиса,в работата на мъжа ми,за баба ми,за гостите и те си вървят.Ако ми се падне,падне,ако не не е моята кафемашина.Фереро ги бойкотирам,въпреки че ги харесвам като вкус.

Общи условия

Активация на акаунт