Милде-то не маркирано.... Нито там мога да се включа, нито в Кауфланд... А ММ ми вика вместо да се радваш на хартия без пари, ти ми ревеш
Тази Даниела дали ще може да ми надраска Милдето на бележката

Не съм писала от 100 години, но си ви следя най-редовно.
Има име като моето в Ети, но умалитено, сигурно не съм аз...
Разбирам те и още как!

Вчера говоря със синът ми по телефона, който е студент в друг град. Говорим си ние и той по едно време казва, че ходил да пазарува в "Кауфланд". Съответно аз веднага го питам за колко лева е пазарувал! Казва за 30 лв. Питам го има ли приложението на "Кауфланд", защото той е на ти с тези неща и той казва "Не"! Е, познайте!
Абе, викам, ти колко пъти си пазарувал там над 30 лв.?! Ами, не помня, каза, ама пазарувал.Никога не се затрупвам с продукти. Играя само в игри, чиито продукти ми влизат в употреба, или искам много наградата! Ето, така исках да спечеля слушалки, или часовник от "Морени" и купувах през ден вафли, защото така или иначе сладко се яде у дома, ама не би. Сега за тази машина за кафе бленувам много, и купувах бонбони за рождения ден на голямото дете, края на септември, майка ми беше рожденичка миналата седмица, и нея накарах да купи от тези бонбони, но не и не! Аз съм другия месец, и сигурно ще купя пак от бонбоните на "Сушард", и това ще ми е, но много я искам тази машина. Така купих две -три бутилки "Феъри", че и там много исках наградата, ама ей на - и от там нищо! В "Савекс" бях с две бележки - от там нищо. Здраве да е! Сега за чантата на "Зарена" съм с две бележки, щото много я искам също.
За протокола - не печеля в "Ети" с две бележки.