Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 697
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 215
Някой има ли излишен код за отстъпка за Практис?
Ще го пусна на лични

Благодаря страшно много!

# 1 216
С 1 бележка съм. Изобщо не очаквах. Heart

# 1 217
С 1 бележка съм. Изобщо не очаквах. Heart

Така е най- сладко: С 1 бележка и да не очакваш! Честито 🍀😊

# 1 218
Аз успях да си заявя гривната-крачкомер. Дано не е някакъв боклук със себестойност 5-10 лв.
Все пак, на фона на това нямане в последно време....си е нещо. 😐😁

# 1 219
Нищо от либрес с две бележки..винаги ми е вървяло при тях някак си се почувствах измамено камилче..ще пиша на арменския поп освен Simple Smile
https://www.libresse.bg/promotsii/poglezi-sebe-si-s-libresse/pog … resse-pobediteli/

# 1 220
И аз днес съм с чанта от Памперс Blush
Честито на всички !

# 1 221
Подарявам 1 код за Praktis,3 кода за about you (1 е за -44%,другите 2 са за -43%) (дадени са) и тези купони за Лидл
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 18:05 от lenak

# 1 222
Аз успях да си заявя гривната-крачкомер. Дано не е някакъв боклук със себестойност 5-10 лв.
Дори струва по-малко. Те са получили далеч по-ниска цена предвид, че купуват директно 150 бройки.

# 1 223
Днес получих приятно обаждане. Оказа се, че съм сред печелившите в играта “Европейския ден на езиците”. Споделиха ми, че още една дама от форума е спечелила.

# 1 224
  • оттам, откъдето започва България
Relaxed И аз получих обаждане. Дамата, която се обади, каза, че поне трима от спечелилите са споделили, че са разбрали за играта “Европейския ден на езиците” от БГ мама.
В крайна сметка не знам точно каква е наградата ми (дамата предположи ваучер 100 лв. от Озон.бг), аз ще изчакам, тъй като много по-важно от наградата е, че съм с верни отговори на 100%. И не на последно място, че от 99 отговорили на 100% вярно, аз имам късмета да съм една от спечелилите. (поне това успях да запомня от 10-минутния разговор. Simple Smile
БЛАГОДАРЯ НА СПОДЕЛИЛИЯ ИГРАТА!

Последна редакция: вт, 25 окт 2022, 08:47 от Ранобудна

# 1 225
Днес получих приятно обаждане. Оказа се, че съм сред печелившите в играта “Европейския ден на езиците”. Споделиха ми, че още една дама от форума е спечелила.

И аз получих обаждане от тях, еуфорията още ме държи! Малкия се беше прибрал от училище и с него така се радвахме на новината, не е истина просто! Спечелила съм слушалки! А за слушалки играя във всички игри от началото на годината - и ето - най-неочаквано ни зарадваха днес с тази новина! Ще са за него, имаше огромна нужда детето от нови. Много, много сме щастливи!
Дамата сподели, че в играта са взели участие над 2500 човека, като от тях 99 са дали верни отговори. До ден-два да очакваме мейл с искане за данни за доставка, която ще се извърши с Булпост.

В петък ми пристигнаха наградите от Жая (душ гел, маска за лице и крем за лице с козе мляко - супер доволна съм) и от Jim Beam - (термоса - мноооого ми харесва).

# 1 226
Цвети С, от Теди не искаха бележка миналата седмица, нито опаковки.

# 1 227
Може ли линк към играта на Девин ?Никъде не я намирам играта .

# 1 228
  • София
Може ли линк към играта на Девин ?Никъде не я намирам играта .
https://devin-promo.bg/

# 1 229
  • Пеликания
Малко награди са, но интересна инициатива.
https://kolekciabulgarska.videnov.bg/game

Общи условия

Активация на акаунт