Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 127 - октомври 2022)

• 102 673
  • 1 595
  •   1
Отговори
# 1 365
Не. Аз чакам престилката.

# 1 366
От СБА звъняха за слушалките преди близо две седмици отдавна си ги взех моите.
От бира Морети нищо не е дошло.
Дойде ми колелото от Жая доста  е големичкооо и така добре ми задръсти половината стая до напролет ще се прескачаме с него.

# 1 367
  • Бургас
Явно днес много народ е в очакване Simple Smile 
Дали на някой от обадилите се в профила му пише, че е спечелил?
Не. Нищо не пише в профила. 1 участие , одобрена бележка и това е.

# 1 368
Изтеглени са имената на потребителите, които печелят хранителни добавки от Higher Nature!

Това са:

katerina_girl
beki8
vils88

Честито!

Хем да се похваля, хем да зарадвам и другите Blush

# 1 369
Ех, че хубаво, отдавна не съм печелила от форума 😊
Изтеглени са имената на потребителите, които печелят хранителни добавки от Higher Nature!

Това са:

katerina_girl
beki8
vils88

Честито!

Хем да се похваля, хем да зарадвам и другите Blush

# 1 370
# 1 371
  • Велико Търново
Да, току-що получих имейл, че печеля 100 лв. Simple Smile

# 1 372
Фереро са ми одобрили бележката от метро. Искаха ми чаршафа и допълнителния касов бон да снимам.
Сега остава да спечеля 😂😂😂

# 1 373
Плащаш в Била с Виза. Участието е автоматично.

Плащам с VIZA - REVOLUT, дали важи?

# 1 374
Плащаш в Била с Виза. Участието е автоматично.

Плащам с VIZA - REVOLUT, дали важи?

От правилата "В Кампанията имат право да участват всички физически лица, навършили 18 години,
притежатели на карти Visa, издадени в Република България. "

Revolut не са в България, мисля, че не важи.

# 1 375
Забравих да участвам в Zewa Cry Но пък утре ще пазарувам, ще си запиша. Дано Метро Плевен да няма проблем с фактурите!

# 1 376
Аз да измрънкам друго, докато чакам Kinder Simple Smile

Не стига, че печеля някакви дребни награди от дъжд на вятър, ами и сума ти време чакам да ми ги пратят. Дъската на Морети никаква я няма, от инстаграм една игра направо ме забравиха, писах им, никой не отговаря, от CBA имам едни слушалки и те щяха да ми пишат като са в магазина и тях ги няма. Какви са тия фирми, как правят бизнес, ако си поръчам нещо така ли ще ме моткат или защото е награда, търпи там пък може и да ти я дадем ...

Потърсете ги в магазина или им звъннете. И при мен беше така, а се оказа, че отдавна са били в магазина, но просто е нямало кой да ми се обади

# 1 377
Аз да измрънкам друго, докато чакам Kinder Simple Smile

Не стига, че печеля някакви дребни награди от дъжд на вятър, ами и сума ти време чакам да ми ги пратят. Дъската на Морети никаква я няма, от инстаграм една игра направо ме забравиха, писах им, никой не отговаря, от CBA имам едни слушалки и те щяха да ми пишат като са в магазина и тях ги няма. Какви са тия фирми, как правят бизнес, ако си поръчам нещо така ли ще ме моткат или защото е награда, търпи там пък може и да ти я дадем ...

Потърсете ги в магазина или им звъннете. И при мен беше така, а се оказа, че отдавна са били в магазина, но просто е нямало кой да ми се обади

Писах им имейл и ако не ми отговорят до утре, ще отида направо в магазина. Дано там са наясно, че никак не ми се разправя.

# 1 378
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Днес много се ядосах, бяха ми пратили от Толк панела анкета. Едва след като отделих от времето си да я попълня  и то цялата, ми изписа, че трябвало да прекъснем проучването, тъй като не попадам в целевата група, отговаряла съм много бързо на въпросите или били противоречиви отговорите ми, нещо, което не е вярно.  Защо тогава ми го изписва накрая след като ме попита и за демографския ми профил- омъжен, неженен, работен, беразботен, доходи и т.н, т.е след като съм попълнила цялата анкета! Ами чувствам се прецакана. Анкетата не беше изобщо кратка и то с поставяне на определени фирми в дадена графа.
П.П Специално пуснах лап-топа, за да я попълня от него, защото пишеше само от компютър, не можело от телефон.

Същия проблем имах и аз няколко пъти. Стигах до демографския ми профил - омъжен, неженен, работещ, беразботен, доходи и т.н., и прекъсваше с оправданието, че не попадам в целевата група. А доста време изгубих в попълването.
Накрая им писах, но ми отговориха, че докато аз съм попълвала анкетата квотата се била запълнила. Smirk

# 1 379
Като стана въпрос за анкети, вдигнаха точките за ваучери, а самите ваучери пак за 20 лв. То с 20 лв вече нищо не можеш да купиш!

Общи условия

Активация на акаунт