Звездни компромати - Октомври'22

• 264 136
  • 2 488
  •   1
Отговори
# 2 460
Гери Никол, даже не знам какво да напиша...
https://vm.tiktok.com/ZMFAx2wDF/

# 2 461
Богатите двойки като Бийбърови не се ли координират горе-дору тематично, какво да носят? Изглеждат гротескно. Мегън Фокс и МГК макар и скандални, по си пасват като костюми.

# 2 462
  • Стара Загора
Мегън Фокс не прилича на себе си, откакто е с тоя палячо. Преди беше много по-красива, а сега е заприличала като всички останали.

# 2 463
Не ми било римлянин, най ми било ромлянин🤢
Азо...с космата ризница 🤮
Скрит текст:

# 2 464
По-скоро обратното. Той заприлича на чучело откакто е с Меган Фокс, в стремежа си да излеждат различно и скандално, и двамата се превърнаха в смешници.

# 2 465
Ха ха ха, Бийбърови са тотални фрийкове Grinning

Той ми прилича на кондом с крачка, а тя на някаква перверзна леля.

# 2 466
Бийбърови са като майка и син. Меган Фокс удари дъното тотално.

# 2 467
Искам снимки от партито на Мъск в Бран.Smile
Според мен ще е нещо като балът на Ротшилд от 1972г.
https://therake.com/stories/icons/party-animals-the-rothschild-surrealist-ball/

# 2 468
В чуждестранни медии се чудят дали изобщо е имало такова парти в Румъния и дали Мъск изобщо е бил там. Повече като мит, отколкото реалност. А и ако имаше такова парти, папараците щяха да хванат все нещо... Аз мисля, че този бал е градска легенда.

# 2 469
Искам снимки от партито на Мъск в Бран.Smile
Според мен ще е нещо като балът на Ротшилд от 1972г.
https://therake.com/stories/icons/party-animals-the-rothschild-surrealist-ball/

Голямо извращение е било това парти на Ротшилд.

Тук малко с превод от гугъл от румънски източник.
Скрит текст:
Как се популяризира замъкът с помощта на мита за Дракула: през 2016 г. двама канадци спяха там в ковчези Тами Варма и Робин, двама братя от Канада, бяха избрани от 88 хиляди участници в конкурс, организиран от Airbnb , за да прекарат нощта на Хелоуин в замъка Бран през 2016 г.
 Двамата братя пристигат в замъка по здрач, в карета, теглена от два черни коня, където ги чака Дакре Стокър, правнук на известния писател Брам Стокър, автор на романа "Дракула". През таен проход на първия етаж двамата бяха отведени до трапезарията, където имаха вечеря на свещи, приготвена, както е описано в романа на Брам Стокър, с пилешки червен пипер, пушени трансилвански сирена и сливи. След това двамата бяха положени в луксозни ковчези, украсени с червено кадифе.
Хелоуин в замъка на Дракула През последните години, особено от 2013 г., стана традиция да се организират партита за Хелоуин за туристи в замъка Бран. Миналата година партито за Хелоуин в замъка Бран привлече 3000 участници. Според официалния уебсайт компании, институции и организации могат да наемат пространствата и градините на замъка за организиране на празнични трапези, коктейли, концерти, балове, частни партита, шоу програми, фойерверки и други подобни събития. Никълъс Кейдж, Джони Деп, Алис Купър и Тим Бъртън са сред знаменитостите , дошли в Румъния и посетили или прекарали време в замъка Бран, привлечени от славата на мястото.
Citeşte întreaga ştire: Elon Musk, pe lista invitaților la o petrecere privată de Haloween la Castelul Bran cu miliardari și vedete de la Hollywood

# 2 470
Ха ха ха, Бийбърови са тотални фрийкове Grinning

Той ми прилича на кондом с крачка, а тя на някаква перверзна леля.
А, ето каква била връзката между костюмите. 🤣
Благодарско.

# 2 471
Една красива фотография на Силвестър Сталоун и съпругата му Дженифър Флавин.
Скрит текст:

# 2 472
Мегън Фокс и МГК са влезли в образите на Памела и Томи и си мисля, че това на гърдата й е точно заради образите, copy paste, да бъдат още по-скандални

# 2 473
  • In The Middle Of Nowhere
Малко от истинските Пам и Томи
Скрит текст:

# 2 474
  • Sofia
ББ 🎃
Скрит текст:

Дъщерята на Орлин Павлов
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 21:37 от Doli

Общи условия