Звездни компромати - Октомври'22

• 265 794
  • 2 488
  •   2
Отговори
# 180
Gwen Stefani на 53. Чрд!
Скрит текст:

Michele Morrone на 32. Чрд!
Скрит текст:

A$AP Rocky на 34. Чрд!
Скрит текст:

Zlatan Ibrahimovic на 41. Чрд!
Скрит текст:

Alicia Vikander на 34. Чрд!
Скрит текст:

Ashlee Simpson на 38. Чрд!
Скрит текст:

Seann William Scott на 46. Чрд!
Скрит текст:

# 181
Антония никога не е била красива, за това и масовото роптание, когато "спечели" Мис България.
Нормално е да се "подобрява" с процедури при този обществен натиск, но и когато се явяваш на конкурс за красота, от теб се очаква това - красота, а не да се отчитат няколкото плюса като слаба фигура или там, каквото ѝ е по-симпатично. Та спрямо тези очаквания е много далеч от красива.

# 182
Абсолютно си беше красива! И умна беше! Но се оказа психически нестабилна и под медийния натиск се срина!
Затова масово забраняват на много звезди да четат коментари за себе си, особено сега изгряващи млади хора.
Негативизмът и плюенето са залели обществото ни (не само в България). Покажете една красива личност и отдолу ще се излеят стотици коментари каква е неталантлива, грозна, дебела, с връзки и минала през 1000 легла. Или просто "ние други проблеми нямаме ли си, че ме занимавате с таз/тоз?"

# 183
Няма друга група, която да събра 12 000 човека под заглавие "Не искам мис Крокодил", както тази за Антония по онова време. Жалко, че вече я няма, да я цитирам
За мен е най-грозната ни Мис България евър, да не говорим и че в живия живот, едно 60% жени на нейната възраст по онова време изглеждаха по-добре.

# 184
Аз направих темата в "БГ мамма" за "Мис България" в същата година (тогава бях с друг юзернейм ). Най-харесвана беше Антония и другата мацка, която остана втора или трета. Проблем беше само силикона в бюста й, но никой не я определяше като грозна. Ако на някой му се рови - да търси. Изумително беше как се обърнаха след това нещата след кампанийно оплюване.

# 185
  • Rock & Roll feeling ...
Сърдечно благодаря Yellow Heart
Че не подминавате и винаги имате пичовското отношение да кажете няколко топли думи Revolving Hearts Heartpulse

А аз да благодаря на екипа на форума, че са оправили бъга с кавичките и наклонените черти Heart Exl

Ice Queen, радвам се да те видя в редиците на отбора, тези дни се бях замислила, че не съм те засичала последните месеци Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 13:37 от Летящ Кактус

# 186
  • София
Нойзи и нашата любимка Тоца ме докарват в състояние,  наподобяващо тежък рефлукс. 🤮😱
Чудя се, как е възможно млад човек, при това съвсем съзнателно ☝️, да се докара  във вид/състояние на пълно обезобразяване. 🙄. Много зле.
Вчера четох някъде, че Цитиридис се е загаджил с Боряна Братоева. Симпатична новина. И двамата са позитивни, усмихнати, ведри. Тя била с 4-5 години по-голяма.  Обсъждали ли сме го:thinking:

# 187
  • София
Когато Антония стана Мис България, ясно се отличаваше в положителен аспект от останалите кандидатки и съвсем не само като визия.

# 188
# 189
Ice Queen, радвам се да те видя в редиците на отбора, тези дни се бях замислила, че не съм те засичала последните месеци Simple Smile
Много силен туристически сезон и нямах време за форума.
Смених си работното място и сега работя в комплекс, посещаван от огромо количество известни хора. За жалост ясно е, че няма как да споделям подробности. Пък и компромати има... След 10 г ще ги споделя в "Звездни компромати" Grin
Но пък мога да кажа, че една от "любимките" на темата, фолкпевицата Мария, изглежда много добре и мъжът и много я обгрижва! Grinning

# 190
Ако е вярно, при неговата религиозност вече трябва да търси константност в живота единствено в манастир.

# 191
Смених си работното място и сега работя в комплекс, посещаван от огромо количество известни хора. За жалост ясно е, че няма как да споделям подробности. Пък и компромати има... След 10 г ще ги споделя в "Звездни компромати" Grin
Но пък мога да кажа, че една от "любимките" на темата, фолкпевицата Мария, изглежда много добре и мъжът и много я обгрижва! Grinning

Значиииии, събирайте се с Жокера и очакваме Книгата. Grinning

# 192
  • Rock & Roll feeling ...
Скрит текст:

Значиииии, събирайте се с Жокера и очакваме Книгата. Grinning
DartStuck Out Tongue Winking Eye

# 193
  • Бургас
Благо в манастир,ама женски!

# 194
Точно в годината, в която Тоца участваше, имаше много красиви момичета, някои от които покриваха и критерии на агенции.
Също сме ги обсъждали поединично.
Сбръчканите колене, малките очици, вида на вариететна актриса на Антония нямаха почитатели нито тогава, нито сега.

Общи условия

Активация на акаунт