Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 72 441
  • 952
  •   1
Отговори
# 450
Забравих да ви кажа. Понеже търся и смокини, но и те са само във въображението ми, предполагам? Пробвах Аlluring Fig на Kalotinis, в него не открих никакви смокини, но пък сладки бадеми "намерих". Grinning
Не откриваш смокини в този парфюм и тубероза в Карнал?
Alluring Fig са само натрапчиви смокини с листата, млечния горчив сок, хладната усойна сянка от дървото и несладка ванилия за подложка. Има много смокинови аромати на този свят, но този е учебник на дървото.
Между другото е супер досаден, поради точното пресъздаване на цялото дърво и горчивината характерна за листата. Един от най- разменяните и нехаресвани парфюми е, а хората обожават като цяло смокинови аромати.

Карнал е мазна, натрапчива, впиваща се тубероза и е първият и най- класически парфюм, с който се опознават туберозните парфюми.

# 451
Подкрепям за алюринг фиг, не схващам, защо е така непоносим, уж го харесах, а бързо си зсмина. Сега се чудя дяли да дам шанс на кафето на Калотинис, помня, че го харесах, но ако е такова досадно, мерси

# 452
densi Heart
Права си, много повече от всички тук, защото познанията ти са огромни! Но повярвай ми, усетих точно това което описах. Върху мен, са такива. Преди малко се сетих, ако помните за "синя ли е роклята, или бяла?" Истината, вярвам че е една, но я възприемаме различно. Запознах се с Shay & Blue Almond & Cucumber и там нямаше помен от бадеми. Много харесах Black Tulip, но след време, стана съвсем мъжки (върху мен) парфюм.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 21:34 от Magda Dimitrova

# 453
Ще ви разкажа история да се смеете.

Днес на опашката в магазина жената до мен миришеше на нещо страхотно. Мислех да я попитам какво носи, но докато се наканя тя беше готова, а аз тепърва плащах.
Отписах работата тъкмо и хоп, излизам от магазина, отпред паркирала кола и вътре въпросната жена.
Колкото и откачено да беше, срам не срам, отидох да питам. Щях да падна като каза This is Us Z&V и дори го носеше с нея, та предложи да се напръскам. Бях убедена, че е някакъв тежък ниш.

# 454
Да дръпна отново въпроса на някой по-назад. Ако има вече пробвали новото Линтерди може ли няколко думи за него? Фенка съм на линията и съм на косъм да пусна на сляпо.
Аз го взех миналата седмица от Notino, имам и L'Interdit EDP. Обаче хич ме няма в описанията 😁Новият EDT e по-лек и не толкова сладък, основно усещам цитруси (но не лимон) и тубероза. Харесва ми, но мисля че не му е сезона, или поне аз предпочитам по-тежки и сладки парфюми за есен/зимата.

# 455
jolie много ме изненадваш, харесвам ги zadig но изпаряват много бързо, дамата сигурно е била прясно напръскана, за да я усетиш.
Магда, честно и туберозата и смокинята в най-туберозния и най-смокиновия да не усещаш е истинско приключение. Каза бадеми, те са такива млечни, имаш явно по - интересни асоциации. Пак прочетох коментара на Денси, беше писала преди и за Нахема, че е "мазна", и аз усещам силна прилика между двата. (естествено, не бих нарекла любимия еликсир мазен, но схванах, мисля, за кое иде реч - това по темата вкусове парфюмни).
Благодаря на дамите за отговорите за Дом Роза! Започвам да търся отливка, явно ми трябва спешно.....

# 456
This is Her и Girls Can Do са адски трайни. Особено последния. Не мисля, че беше прясно пръскана. Но факт, и мен ме изненада като каза какво носи..

# 457
This is her  е може би най - трайният ми парфюм в скромната колекция от около 35-40 парфюма.

# 458
Много харесах Black Tulip, но след време, стана съвсем мъжки (върху мен) парфюм.
И аз го харесах много, точно днес го разносвам. Върху мен е изцяло дамски, и си го усещах цял ден, което ми се случва рядко.
Само в началото ми накиселяваше една идея в повече, точно колкото да не се влюбя.

# 459
Много ми допада Signature на Mont blanc Напоследък изпозлвам него. Доста е траен и получавам доста комплименти.
Иначе най-любимият ми аромат е на Yves Saint Laurent Black Opium класическият ... направоо Heartbeat
Но за лятото идва една идея по-тежък като че ли.

# 460
Black Tulip е страхотен. Подарък ми е от съфорумка и много си го обичам! Беше прекрасен жест и отново много и благодаря!❤

# 461
Здравейте, бихте ли ми препоръча ли сладък и същевременно силен парфюм

# 462
Black XS е доста сладникав като цяло. Каква комбинация от аромати харесвате?

# 463

Mon guerlain. Black opium. Good girl.

# 464
Jean Paul Gaultier La Belle Le Parfum, JPG Scandal, V&R Wlowerbombсладки, силни, трайни и красиви. Но първо ги пробвайте. Има и много други. Четете и опитвайте.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 07:40 от Magda Dimitrova

Общи условия

Активация на акаунт