Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 73 396
  • 952
  •   1
Отговори
# 315
...
Днес минах през Belodore, някои марки не ги бях чувала. Много ми хареса LOST in the City на Miller Harris и Tea Tonique. Живи и здрави, вече зная какво ще си взема при следваща промоция Simple Smile - тези два парфюма, последвах ги и във ФБ, че да не изпусна Grinning
Допълвам, че марката хич не е моята 😑 5-6 часа след като се бях понапръскала обилно с LOST in the City, излезна една сапунено-прашна нотка която не понасям в парфюмите. А чая изчезна без следа.

Днес Carnal Flower да ми оправи малко настроението 🙂

# 316
Аз и друг път съм писала че съм парфюмен сноб и изобщо не мога да се обидя на никого - да ме възприема кой като каквато бисквита иска ... Simple Smile)))) Факт е , че вече дизайнерски парфюм не може да ме развълнува или ако го направи е за седмица, максимум две - не повече ....

sotd : В това мрачно време Sunshine ме кара да се движа над облаците и да виждам невидимото слънце- състояние на духа .....Simple Smile

# 317
Аз и друг път съм писала че съм парфюмен сноб и изобщо не мога да се обидя на никого - да ме възприема кой като каквато бисквита иска ... Simple Smile)))) Факт е , че вече дизайнерски парфюм не може да ме развълнува или ако го направи е за седмица, максимум две - не повече ....

sotd : В това мрачно време Sunshine ме кара да се движа над облаците и да виждам невидимото слънце- състояние на духа .....Simple Smile
...Не си парфюмен сноб, просто те влече красивото и неизвестното  според твоите стандарти, което другите (парфюми) не ти го дават. Wink
Що се отнася до обидата, не всеки е калена стомана.
sotd: Днес пак ще експлоатирам подкупващата Мадмоазел Коко Innocent

# 318
Добро утро! Синтра най сетне е при мен, голяма радост.
Междувременно се добрах до няколко отливки на Xerjoff. Много се радвам, че хич не се разбрахме, тези дървеса и медицински удове са ми много отблъскващи.
На този фон прасковите на forbidden games killian много ми се усладиха
Също и карамела на lancome idole nectare, въпреки ужасното му начало.

# 319
Честита Sintra!
Много красив и богат парфюм е това, много ми харесва как ухае, но върху мен не стои добре.

# 320
Момичета, огромно благодаря за съвети! Избрах.

На тази възраст се впечатляват от "марки", а по мои наблюдения харесват сладостни парфюми. Ако имате възможност пробвайте "My way" на Армани, мисля че би се харесал.

Той ще е Flowers Hibiscus

# 321
  • Sofia
Момичета, флакончетата на Рефан, празните, ок ли са? Трябва да пресипя някъде едни рефили, защото са без пулверизатор.

# 322
Момичета, флакончетата на Рефан, празните, ок ли са? Трябва да пресипя някъде едни рефили, защото са без пулверизатор.

Стъклените им флакони са добри.
Пластмасовите не съм ги пробвала.

# 323
  • Sofia
Благодаря!

# 324
Здравейте, дами, да се включа и аз по средата на темата.Flowers Fallen Leaf
Отдавна не съм писала, макар че поглеждам от време на време. Минах период на известно отегчение към парфюмите, през който нищо не пробвах и не купувах, защото всичко ми се струваше "средна работа", починах си малко и носих наличните си, които опознах по - добре и започнаха да ми носят повече удоволствие.
Наканих се да пробвам няколко нови неща, между които и лимитката Шалимар.
Много красиво описание на Ковачева! Flowers Hibiscus
Много апетитно и взривно начало има и при мен, тъмно и прелъстително, просто, разкошни бадеми, но на топлата ми кожа изчезва бързо, за жалост и заприличва на едт Шалимар от новите издания, което е доста меко и носимо. Като любител на Шалимар си помислих, че трябва да го имам на всяка цена, но после прецених, че не ми трябват вече всички лимитки. Ще се включа някъде по - натам, когато решат да пуснат някой със свръхдоза ирис и лепнещ от ванилия. Blush

Новата ми придобивка е Encens Asakusa, който е от семейството на любимите ми пудрено - тамянови ириси, като Bois d'Iris и Le baiser de Florence, за които вчера писаха Бо Марина и Клодилия. Трите носят много общи черти, но с различни нюанси - първият е най - ванилов, вторият за мен има много симпатичен нюанс на червени мечета Харибо, а в третия откривам в началото приятен акорд на хвойна или бор, смесен с пудра, който се явява скъп детски олфактивен спомен за мен, както и музиката на Фуми Хихара, която пък ми напомня за един коледен подарък - инструмент, на който така и не станах виртуоз, но доста опитвах! Grinning

В парфюмерията попаднах на изключително симпатичен консултант, който ми напръска от сто неща на блотери и най - любезно ми ги надписа.JoyJoy
Едно поне мога да разчета!

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 18:22 от silver pearl

# 325
  • Пловдив
Днес пробвах любимия тук Libre Le Parfum. Уж ми харесва пирамидата, приятен е, но не е моят аромат. Има някаква ретро нотка за мен. Следващият път и на кожа ще го пробвам, за да съм сигурна, че не го искам Simple Smile
Но съвсем случайно пробвах Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels и официално ГО искам! Стои много близко до кожата, но ще го преживея. Разглеждам му вече офертите къде е най-изгоден.
Новата прада също подуших и споделям мнението, че е приятна, но нищо особено. Поредният такъв аромат.

# 326
macadamia, завиждам ти че носиш Sunshine Nature High Brightness
толкова да ми харесва този аромат и в такъв ужас да се превръща върху мен ..... не е истина просто

silver pearl, честит парфюм!

А аз си намерих на 50% намаление първата версия на Datura Blanche, отдавна спряна от производство и съм много доволна Simple Smile

# 327
Честити, на всички! Hug
Много се радва за теб Аl, знам колко го обичаш! Не го познавам, сигурно е прекрасен! Heart
Днес получих подаръци - отливки. Много се вълнувам, за Dolce Amalfi! Като мина през вода, ще го пробвам, вероятно, утре ще ви разкажа. Ако си кажете мнението за него, ще съм ви много благодарна! Heart
Лятна буря и аз си мислех че усещам "тихичко" Orchidее Vanille, докато се оказа, че този аромат създава един прекрасен ароматен облак. Красота!

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 18:25 от Magda Dimitrova

# 328
Благодаря Magda Dimitrova!
Като го тестваш ще разкажа. Имам едно парфюмирано листче с Dolce Amalfi в колата, ухае лекичко на сладко от дюли вътре.

# 329
Densi, благодаря за есенната тема Flowers Fallen Leaf
Последно време ползвам основно:

Много ми е хубав тази есен.
Също така:

Снимките са от Интернет.
Редувам с Chance Eau Tendre , който е прекрасен по всяко време на годината.

Оглеждам се за интересен календар, този на Lancome тази година не ми допада, освен това е 90 Евро.

Общи условия

Активация на акаунт