Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 72 372
  • 952
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Денси, честит празник!
Очаквам с нетърпение Тонката и се пръскам с наличните Герлени. Направи му едно ревю в блога,  моля те.

# 616
Денси, честит празник!
Очаквам с нетърпение Тонката и се пръскам с наличните Герлени. Направи му едно ревю в блога,  моля те.
Благодаря, Шанелче! На теб Шалимар Тонка ще ти хареса страшно много сигурна съм. Радвам се, че си го поръчала!❤

# 617
Честит празник, densi!

Terra Mia/Carthusia за мен е приказка в бутилка 😍 Силно горчиво кафе с ядки. Напомня ми много на Ristretto Intense Cafe/Montale, но без сладостта. Поръчах го на сляпо и доста се чудих дали да го задържа предвид приликата му с Ристрето, който също притежавам. В последствие обаче регистрирах и значителната разлика между двата. В резултат се радвам на едно горчиво кафе, примесено с ядки и едно сладко кафе, примесено с рози. Не се оплаквам 😉

# 618
  • София
Здравейте,

Аз искам да си купя J’adore но се мудя между версията без алкохол и intissimw.
Някой с наблюдения кой е по-траен?

# 619
Аз също Предпочитам по-малки разфасовки 30мл., ако може и има начин дори и 20мл. Стават и за носене в чантата ,а ако не ти допадне,поне по-лесно ще го изпръскаш. И още нещо никога не повтарям парфюм купувам пръскам и това е.Така давам шанс на други и нови аромати с които да се запозная.

# 620
Моля кажете няколко думи за
 Lancôme Idôle Holiday 2021.
Близък ли е до първообраза?

# 621
Здравейте, присъединявам се към запитването, тъкмо влизах да пиша същото, ще се радвам на мнения, с кой друг е сравним, няма много информация за този точно парфюм
Моля кажете няколко думи за
 Lancôme Idôle Holiday 2021.
Близък ли е до първообраза?
[/quote]

# 622
Здравейте,

За трайност, май всеки има мнение, аз съм напълно ок, но 2рия е силно дървесен, доста различен от линията и от новия- не го поръчвай без тест, там не получаваш типичните преобладващи  Жадор цветя. Аз го харесвам, но е съвсем различен.  Ако ти се носи Жадор..пробвай новия и Absolu.

# 623
  • Бургас
Не ми е известно да има разлика, просто флаконът е различен.

# 624
Terra Mia/Carthusia на мен също много ми напомня на Montale, но на Intense cafe и без специфичното излъчване на Монтал. За мен е много гушлив и уютен парфюм, без да е сладък.
Много ме зарибихте със Shalimar Tonka, но се въздържах от сляпа поръчка, защото с нито един Шалимар до сега не сме се харесали. Другата седмица имам пътуване до Лондон и силно се надявам да го има там и да го тествам, а пък току виж съм се влюбила в него. По пирамида е много мой, но ми е ясно, че това не значи, че ще си паснем😉
Бях получила мостра на Libre le parfum и директно се напръсках смело. Е, влезе в списъка на парфюми, които ми докарват главоболие и гадене.

# 625
Не ми е известно да има разлика, просто флаконът е различен.
Да..май беше Коледен, сока мисля е същия.

# 626
  • София
Здравейте,

За трайност, май всеки има мнение, аз съм напълно ок, но 2рия е силно дървесен, доста различен от линията и от новия- не го поръчвай без тест, там не получаваш типичните преобладващи  Жадор цветя. Аз го харесвам, но е съвсем различен.  Ако ти се носи Жадор..пробвай новия и Absolu.

Ами аз вчера ги пробвах и двата, този който е новия без алкохол ми хареса повече понеже не беше сладникав а беше аромат на чисто и свежо но доста бързо се отмирисс след около час а другият си остана по-траен и затова се чудя....

# 627
При мен и двата са много трайни.

# 628
  • София
При мен и двата са много трайни.

A този който е без алкохол като лосион отмирисва ли се с леко различен аромат? При мен се превърна в аромат като пудра леко

# 629
Като изключим, че толкова харесвам Чарлийз Терон, рекламно лице на J'adore, поглеждайки във Фрагрантика ясно се вижда, че има разлика по ноти между трите Ж'адора - класическия, новия и J'Adore Infinissime . Съжалявам, че пропуснах да опитам новия въпреки, че два пъти ми се изпречи на пътя, но толкова много бързах, че....По-напред в темата се писа, че е бяла течност, нова технология на принципа наночастици, което ме навежда на мисълта, че е тип микроемулсия (като мицеларна вода)  без алкохол, щадяща кожата. Голяма е вероятността да  е насочен към хора с алергии и други кожни проблеми, като в подкрепа на това мое предположение ми идва на помощ Нотино : "Напръскайте J'adore Parfum d'eau обилно върху кожата или косата чрез нов подход към парфюмирането: мек и обгръщащ облак за кожата, който да повтаряте толкова често, колкото желаете."

Общи условия

Активация на акаунт