Парфюмни размисли и страсти - 277 октомври 2022 г.

• 71 926
  • 952
  •   1
Отговори
# 765
Зеленият Шанс е разкошен парфюм и е супер траен.

# 766
За мен също е любимият ми Шанс, а е и много траен! 🥰

# 767
Парфюм на деня: https://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Modern-Muse-Le- … -Gloss-38990.html

Еstee modern muse le rouge gloss
Страхотен парфюм. Този gem ми е от Скарлет и много се радвам, че го придобих докато го имаше. Носих го последно през мрачния Ноевмри обикаляйки Италия. Усещам много отчетливо виниловата нотка, която ужасно много ми харесва, както и сладката череша. Получава се много секси микс, който ММ веднага отбеляза. Визията е ясна - кожен клин или тъмни джинси, кубинки, кожено яке и сочни червени устни. Много ярък и рядко вече вдъхновяващ ме парфюм.

# 768
  • София
Очарована съм от Guerlain Iris Torrefie, много нежен ирис с кафе и кожа.

# 769
Очарована съм от Guerlain Iris Torrefie, много нежен ирис с кафе и кожа.
Божествен е. Един от най- красивите ексклузиви на Герлен.

# 770
Зеления шанел шанс и на мен ми е твърде унисекс, но пък е траен, възглавницата ми ухае на него.
Най сетне се сдобих с отливка на Дом Роза, освен да ви благодаря, че ме окуражихте за проба.
Отдавна не се бях вълнувала така, има това електрическо свойство, което обожавам.
А на мен звучи като смесица от здравец, балончета розово шампанско и сочни круши. И се сещам за летен празник на двора, където винаги присъстват и трите неща. Не е безкрайно витиеват, и сложен, но е толкова искрен и жизнерадостен, прсото минава в топ 3 веднага. Сега се оглеждам за бутилка.
Междувременно тествах и Memo Winter palace, в него има комбинация от сладкиш, смесен със сапун, която съм срещала и преди и ме отблтсква силно

Последна редакция: ср, 26 окт 2022, 13:25 от Солена Луна

# 771
Мелисанде, не си ме разбрала. Ужасно траен е зеленият шанс. Няма измиване.

.....................
Chanel chance eau frauche - бих го определила точно като свеж и зелен, но не знам колко е траен

Хич не е безопасна покупка. За мен лично това е най-неприятния Шанел. Мъжкарееше при мен. Трайността му е покъртителна.

Мерси за мнението, жалко.
Мен мн ми допадна защото ми се порвъща от тежки аромати като si, the one, thierry mugler etc но все пак искам да има и някаква трайност парфюма

# 772
Момичета, помагайте:grinning:
Ще купувам подарък на приятелка, която обича цветя и ванилия в парфюма, да е траен, шлейфов и забележителен. Спрях се на тези три засега, но приемам е др предложения.
Dior Addict
Dior Jadore Infinissme
Mon Guerlain Edp

# 773
  • Бургас
Amandel, от тези посочените съм разбира се за Мон и не, защото е любовта на живота ми.Най- лесен за харесване е от тях поне според мен.С цветя и ванилия е и е много траен и влачи извънземен шлейф.Адикта не го понасям, Jadore Infinissme е много труден парфюм, за мен/ и не само/ е по- прозрачна версия на Долче Вита.Интересен е, но не е за всеки вкус, за подарък пък съвсем.

# 774
  • Бургас
С Мон така и не се напаснахме, а много ми се иска. Всеки път ми докарва главоболие, мъжкарее ми и ми напомня на репелент против молци. С фланкърите съм окей, например Sparkling Bouquet, Bloom of rose и др. Но класическият Мон ми е твърдо не.
Бих предложила JC I want choo.
https://www.fragrantica.com/perfume/Jimmy-Choo/I-Want-Choo-64015.html

# 775
Ще купувам подарък на приятелка, която обича цветя и ванилия в парфюма, да е траен, шлейфов и забележителен. Спрях се на тези три засега, но приемам е др предложения.
Dior Addict
Dior Jadore Infinissme
Mon Guerlain Edp
Диора не.
Другите два са прекрасни. Аз съм за Адикт.

# 776
Dior Addict
Dior Jadore Infinissme
Mon Guerlain Edp
Мис Диор 2017 е моето предложение Simple Smile

Някой пробвал ли е някой от парфюмите на Rammstein? Дори не знаех, че съществуват, а някои от пирамидите ми изглеждат доста интересни. Не, че имат всичко в сайта в момента, но не съм задълбавала има ли спрени, появяват ли се и тн.

# 777
По повод питането на Amandel предлагам YSL Manifesto или Cinema.

SOTD: XS pour elle Paco Rabanne, прекрасен винтидж флорал Heart

# 778
  • София
За мен също е любимият ми Шанс, а е и много траен! 🥰

Много свеж и траен е и при мен.
Може да се пробват и другите два  https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-Tendre-8069.html
и
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-Tendre-Eau … Parfum-52359.html

# 779
Някой пробвал ли е някой от парфюмите на Rammstein? Дори не знаех, че съществуват, а някои от пирамидите ми изглеждат доста интересни. Не, че имат всичко в сайта в момента, но не съм задълбавала има ли спрени, появяват ли се и тн.

Да, и съм горда притежателка на Rammstein Kokain Black Intense (много мъжки, но сладнее на кожата ми, близък е до Black Afghano) и Rosenrot - чудна, леко метална локумена роза. И двата са доста трайни. За момент имах и Rosenrot Intense, но го подарих на една дама, която ме запозна с техните аромати. Intense-a е малко по-мъжки, но голяма разлика няма.

Общи условия

Активация на акаунт