Нашите кухни - тема 92

• 46 692
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Много благодаря за визуализациите!
Под стълбите не може да се вкара почти нищо, защото има врата към стая и ще се запушва.
Печката на дърва ще се ползва от октомври до април - за топлене/парно/бойлер (готвенето е бонус). Отделена е, защото ще има зона за дърва отстрани и за да не грее по шкафовете - малка фурна може и да има може и някакви фрайъри, не ми е драма друга фурна (по-скоро 2ка на газ само котлони).
Може би диванът някакъв си между двете колони ще намества, а масата да е към прозорците.
ТВто мислех на стената до прозорците, покрай стълбите, която е ( на височина да го вдигна). Или на първата колона, откъм вратата, обърнат навътре към стаята, пак на височина.
Освен кухнята не смятам други мебели да слагам, макс под стълбите нещо малко, ако се затвори и толкова.
Все си мислех, че като обзавеждаш празно ново е лесно, ама не е хич такова странно... Но всичко се съобразява с разни вик-та, тръби, комини ...

# 91
Много грозно, ама съм навън..
Ако е опция кухнята да е само долен ред в частта си извън мивка, бих предложила това-
Кухнята гледана откъм печката дърва-хладилник, мивка, миялна на извивката вече, и следващи шкафове. Диван облегнат на тях с гърба си, тв на стената срещу него- ще може да се гледа и от кухнята.
Трапезария при прозорците

# 92
На стената с прозорците долу защо не може да се сложи диван?

# 93
second, готино! Не бях го мислила така с разчупена кухня.
На стената с прозорците долу защо не може да се сложи диван?
Щото ги направих голееееми до долу, заради гледката, до пода са, не ми се затварят с диван отпред. По-скоро трапезария маса.
Диванът, така или иначе, ако не го измисля, ще си стои в една от спалните за спане 😁

# 94
  • Dobroslavtsi, Sofiya, Bulgaria
Здравейте, бих искала да попитам колко широка е свързващата лайсна между двете отделни парчета термоплот? Кухнята ни е на ъгъл и необходима такава, но ни се иска да е възможно най - тънката.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 16:22 от Nightmoon

# 95
отваряте ама буквално първата излязла в нета и си отговаряте на въпроса, 30 секунди дейност

https://rosi.bg/svarzvashta-lajstna-za-plot---aglova-1415.html

# 96
  • ENGLAND
Здравейте, бих искала да попитам колко широка е свързващата лайсна между двете отделни парчета термоплот? Кухнята ни е на ъгъл и необходима такава, но ни се иска да е възможно най - тънката.
Може и без свързваща лайсна, много по-добре изглежада, а и ако има трябва да е перфецтно поставена. Майсторите знаят как да свържат плотовете без лайсна.

# 97
За първи път чувам да се слага лайстна между парчетата плот. Срязват се точно по размера и май се залепват. И нашият плот е на ъгъл, мястото на свръзка почти не личи. Ако има лайстна там, нали ще се образува ръб точно през средата на плота, не го разбирам?

# 98
  • Раковски
За първи път чувам да се слага лайстна между парчетата плот. Срязват се точно по размера и май се залепват. И нашият плот е на ъгъл, мястото на свръзка почти не личи. Ако има лайстна там, нали ще се образува ръб точно през средата на плота, не го разбирам?

Масово се работи с конектор или свързваща лайстна, имали сте късмет, че вашия майстор му се е занимавало да се учи и да го прави,щот начина на работа е много различен.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 20:37 от shadowman

# 99
  • Пловдив
Аз понеже следвам доста групи за обзавеждане във фейса и ми прави впечатление, че масово си слагат водобранни лайсни и свързващи лайсни на термоплота. Моят майстор от години плотовете ги прави без свързваща лайсна, а водобранна слага само на твърдоглави клиенти, които не вярват в силикончето 😂
В крайна сметка, на който както му харесва...

# 100
  • Раковски
Всъщност е от незнаие от едната страна и неумение/незанимаване от другата. Аз като почнах да ги правя тези неща (повече от 10 години и ми се ревеше) хората не схващаха докато не го видят, сега няма голяма промяна. Всеки вярва на майстора си и той кото каже, а тея групи у феиса са... немам думи.
Всъщност пиша за да направя 2000 мнения.

# 101
Защо, какво ще се случи на две хилядното мнение? На мен нищо не ми подариха, даже не ме поздравиха модераторите Joy

# 102
  • Раковски
Ще ме направят директор на теца.

# 103
Диванът - Г около стълбите. Трапезна маса - зад входната врата около прозорците. Телевизор - в средата на стаята, до колоната. С опция завъртане и към дивана и към масата.

# 104
Аз понеже следвам доста групи за обзавеждане във фейса и ми прави впечатление, че масово си слагат водобранни лайсни и свързващи лайсни на термоплота. Моят майстор от години плотовете ги прави без свързваща лайсна, а водобранна слага само на твърдоглави клиенти, които не вярват в силикончето 😂
В крайна сметка, на който както му харесва...

Кажете, кой  е този майстор, че скоро ни предстои смяна на кухня да се възползваме от услугите му!

Общи условия

Активация на акаунт