СДРУЖЕНИЕ "ВАРНЕНСКИ МАЙКИ" част I

• 10 159
  • 264
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Добрютро!
Пак се изгубиха непушачките, да Laughing.
Аз с голяма мъка съобщавам, че на мойто хавтомобил ще му сменят гарнитура на двигателя и по тази причина съм без кола цялата идна седмица  Confused. Дайте да се преброим за 21 за да знаем колко хора и автомобила имаме на разположение.

# 151
от сега заявявам, че единият шофьор съм аз
предният път с едната мацка имаше малко в настещното , а на връщане монда с кокошата й слепота искаше един тир да се забие в нас.
кой им дава книжки на тия хора не знам, а коли кой им дава??????

# 152
Аз съм присъстваща 99.9%, ако има място разбира се.

Последна редакция: нд, 17 дек 2006, 09:46 от star

# 153
  • Варна
от сега заявявам, че единият шофьор съм аз
предният път с едната мацка имаше малко в настещното , а на връщане монда с кокошата й слепота искаше един тир да се забие в нас.
кой им дава книжки на тия хора не знам, а коли кой им дава??????

Joy Joy Joy

Аз също съм присъстваща.

# 154
нашият офис имаме фирмено парти на 21. Така, че трябва да се върна поне в 14 часа. ако ще оставате в другия дом в Добрич, аз трябва да се комбинирам с някой, който ще се връща към Варна по-рано.

# 155
нашият офис имаме фирмено парти на 21. Така, че трябва да се върна поне в 14 часа. ако ще оставате в другия дом в Добрич, аз трябва да се комбинирам с някой, който ще се връща към Варна по-рано.

Аз също съм за ранно прибиране, може да седна при теб  Grinning.

# 156
Аз  съм от късните,вероятно с Пиппо. Катюша,ти?

# 157
  • Варна
На мен също ми се иска да съм от късните, но първо трябва да говоря някой да ми вземе детето от  яслата/все ще се намери желаещ/ и тогава ще потвърдя със сигурност.

# 158
И аз, и аз, и аз.....

# 159
аз също се записвам за 21-ви, дано не ми се променят плановете. имам кола, но не съм супер редовен шофьор, така че ще съм с кола, ако има нужда. искам да съм от ранно-пребиращите се. рапорт даден!

# 160
аз също се записвам за 21-ви, дано не ми се променят плановете. имам кола, но не съм супер редовен шофьор, така че ще съм с кола, ако има нужда. искам да съм от ранно-пребиращите се. рапорт даден!
Ранноприбиращите се- към групичката на Маленна

# 161
За сега и аз съм 90% сигурна  и също до 14ч. трябва да се върна .

# 162
  • Варна
За уречения ден, обмислям да взема и Майчо. Ще му купя подарък дядо Коледа да й подари и ще празнува с децата. Ако времето позволява да шофирам  с нея Embarassed и ако е здрав.

# 163
засега star, stelt i mama diana се прибират с мен, може и още някой в колата

# 164
 Аз също се записвам за 21-ви, дано някоя от дъщерите ми не ми поднесе някой неприятна изненада до тогава... Ще съм с кола.

Общи условия

Активация на акаунт