СДРУЖЕНИЕ "ВАРНЕНСКИ МАЙКИ" част I

• 10 157
  • 264
  •   1
Отговори
# 165
И мен бройте - към късните

# 166
Ако намеря,кой да гледа малката, аз също ще дойда. Ако ме вземете, де. Praynig

# 167
момичета, да купя 5-10кг портокали??? уместно ли е?

# 168
момичета, да купя 5-10кг портокали??? уместно ли е?
мисля,че този път нама да има нужда да се носи нещо. Ние ще им направим по 1 торбичка с лакомства на всеки и ще им ги занесем. на 21 ще има и други хора и всеки по нещо ще им занесе. нека го оставим  за следващото ходене.

# 169
В мен има пари нарочени за плодове. Един добър човек ме помоли да купя вместо него 20-на кг плодове, така че може би е по-добре да вземеш нещо друго, за да не се развалят.

# 170
В мен има пари нарочени за плодове. Един добър човек ме помоли да купя вместо него 20-на кг плодове, така че може би е по-добре да вземеш нещо друго, за да не се развалят.
Онче, човекът казал ли е  на 21 ви да  занесем плодове?  преди седмица им занесохме 23 кг. ябълки...нека не ги затрупваме, а после да са лишени.

# 171
Няма да ги вземем, щото ще трябва да минат на плодова диета, та да смогнат да ги изядат. Следващият път ще им занесем.

# 172
До тук преброих 11 човека .

# 173
колко за първа смяна и колко за цял ден? Laughing

# 174
Много, ама наистина много искам някой ден и аз да дойда с вас в дома. За съжаление на 21 пак пътувам за София. Ще помоля някой ако има път към Владиславово да ми се обади (на ЛС ще пусна телефони) за да дам пари за децата, че все времето не ми достига   Hug Имам и един чувал с дрехи и обувки за по-големи деца, които незнам какво да правя, а скоро напускаме квартирата и ме очаква голямо преместване на багажи.  ooooh! Ако ще са полезни за някой моля ви кажете, за да не ги изхвърлям.

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 09:47 от klamerche

# 175
аз за целодневна Laughing

# 176
Аз засега съм целодневен пътник.

Има ли място да вземем още 3 човека - от църквата "Архангел Михаил"? Искат да дойдат да видят положението в дома и да се запознаят с децата.

# 177
Аз писах че съм целодневен ама пак да кажа

# 178
Колко коли ще има?

# 179
Ще дойда за цял ден...

Монда , моля те пусни списъка със закупените подаръци, за да знам последно, от моите подаръци какво остана за купуване..., защото отстъпих някои, но се обърках. Бяха кухня, пистолет и китара. Знам със сигурност, че китарата отпадна, но за пистолета не съм сигурна..Да не ги дублираме...

Общи условия

Активация на акаунт