СДРУЖЕНИЕ "ВАРНЕНСКИ МАЙКИ" част I

• 10 163
  • 264
  •   1
Отговори
# 135
На 21 съм на линия  Grinning !
В 10:00 започва празника , моля всички, желаещи да присъстват да го имат предвид,  да бъдат точни на уговореното място !!!

# 136
Момичета, тържеството а 21.12 ще включва ли празуване на рожденни дни или само ще е за Дядо Коледа. Питам защото сякъш бях разбрала, че има двама рожденици. Мисълта и е, че мога да уредя 2 торти за рождениците, но трябва да знам предварително. Може и да сложим симчиците на децата или амационни герои.
ще  е само коледно тържество. уговорихме се с директорката да ви се обади за торти за рожденниците, но това ще е след 22-ри,когато е родена Ивелина.Ние сме занесли подаръците за двамата, има и свещи.

# 137
  • Варна
Стелт, в устава е залегнала помощ към деца сираци...не че ако не решим не можем да съберем помежду си пари и да подпомогнем болно дете но..идеята и организацията са предимно за деца в неравностойно положение...

Предложението за важната среща е сряда, 18 часа в Етно, а после да ходим да поливаме регстрацията нейде Laughing

# 138
  • Добрич
Момичета, страхотни сте! Възхищавам ви се!
Не разполагам вече с никакво свободно време  Sad, мога да помагам само финансово. Включих се скромно в акцията на 14.12., но се надявам, че това ще е само началото (за нашата Добричка група)!!!

Искам да попитам дали е възможно да се даряват дрехи "second hand" както се казва? newsm78 Досега всички дрешки от дечицата ми съм дарявала на сдружение "Майчина грижа", Добрич, или на приятелски семейства. Продължавам да се засипвам с умалели дрешки, а някои са наистина в много добро състояние.

# 139
Момичета, страхотни сте! Възхищавам ви се!
Не разполагам вече с никакво свободно време  Sad, мога да помагам само финансово. Включих се скромно в акцията на 14.12., но се надявам, че това ще е само началото (за нашата Добричка група)!!!

Искам да попитам дали е възможно да се даряват дрехи "second hand" както се казва? newsm78 Досега всички дрешки от дечицата ми съм дарявала на сдружение "Майчина грижа", Добрич, или на приятелски семейства. Продължавам да се засипвам с умалели дрешки, а някои са наистина в много добро състояние.
anuschka, ]ще си позволя да ти отговоря, но нека и мамите от Варна да кажат. Децата в дома не са голи, но от снимките се вижда, с какви дрехи са облечени. (не само секънд хенд, ами и морално остарели..)Sad Така, че със сигурност тези, които занесеш, ще са с пъти по- добри, в сравнение с онези , които са на гърба им. Peace

# 140
Айде и аз да кажа - дрехи сме носили, но казват че имат достатъчно и да не носим

# 141
аз също мисля,че е по-добре дрехи да се пренасочват към места,където има повече нужда.

# 142
Гледах снимките от посещението ви на 14-ти и така ми се иска и аз да прегърна миличките ангелчета!При първа възможност ще отида лично в дома.Надявам се да е скоро.

Поздравления  и за сдружението! smile3501
Приемате ли нови членове и как става записването?

# 143
Питам отново - утре в 9 сутринта, в църквата в кв. Аспарухово трябва да има наш човек. Ще отиде ли някой?

# 144
Отговор даден

# 145
Скорпионе, голяма работа си!

# 146
В 10:00 започва празника , моля всички, желаещи да присъстват да го имат предвид,  да бъдат точни на уговореното място !!!
Sorry за последния път! Наистина полагам големи усилия да идвам навреме, ама този път....  Ще се постарая повече за 21-ви Embarassed

# 147
............
Абе ако знаеш пътя, не е толкова далече:-)
Че кой не го знае пътя?! Били сме кривнали 5-6 пъти... айде сега! То беше по почина "Опознай Родината за да я обикнеш" Laughing Laughing Joy

# 148
Sorry за последния път! Наистина полагам големи усилия да идвам навреме, ама този път....  Ще се постарая повече за 21-ви Embarassed

Ееее, въобще не съм визирала никого конкретно ( освен понякога Небесна  Grinning Heart Eyes). Пипо, няма за какво да се извиняваш, знам че си ангажиран човек   bouquet!
 Просто почти винаги закъсняваме  , а не е приятно да ни чакат децата !

# 149
............
Абе ако знаеш пътя, не е толкова далече:-)
Че кой не го знае пътя?! Били сме кривнали 5-6 пъти... айде сега! То беше по почина "Опознай Родината за да я обикнеш" Laughing Laughing Joy
Joy hahaha Joy hahaha
Непушачките, пак ли се губихте  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
То чист въздух в тая кола, то свежест, замайва главата, разконцентрира мисълта, човек се губи с лекота
Ох, много се забавлявах.
Ама наистина ли пак се изгубихте  hahaha hahaha hahaha

А на дружеството - наслука, с много късмет и много, ама много детски усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт