СДРУЖЕНИЕ "ВАРНЕНСКИ МАЙКИ" част I

• 10 153
  • 264
  •   1
Отговори
# 180
Много, ама наистина много искам някой ден и аз да дойда с вас в дома. За съжаление на 21 пак пътувам за София. Ще помоля някой ако има път към Владиславово да ми се обади (на ЛС ще пусна телефони) за да дам пари за децата, че все времето не ми достига   Hug Имам и един чувал с дрехи и обувки за по-големи деца, които незнам какво да правя, а скоро напускаме квартирата и ме очаква голямо преместване на багажи.  ooooh! Ако ще са полезни за някой моля ви кажете, за да не ги изхвърлям.
Дрехите и обувките можем да вземем за децата от  дом Дъга в Добрич момичета и момчета от 7 до 18 години.

Последна редакция: пн, 18 дек 2006, 14:08 от monda

# 181
  • Варна
Момичета, ще се има сбирка за всички членове и симпатизанти на сдружението /тоест, който иска да заповяда/ в сряда от 19.30 в Пицарела на Проектанска! Ще се видим, пийнем, хапнем и побъбрим  Hug по повод регистрацията му.

Час преди това /18,30/ ще помоля всички учредители и членове да присъстват на работна сбирка в бар"Етно".

# 182
Там съм  Grinning!

# 183
 И аз съм там  Simple Smile

# 184
Моля,пишете дали само за първо,второ или и двете участия, за да направим резервация за Пицарела

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 00:12 от monda

# 185
 И за двете  Peace

# 186
# 187
Чувствам се много глупаво!  Embarassed Embarassed Embarassed Мъжът ми е изхвърлил чувала от килера... Направо не мога да повярвам, сега като проверих - ми няма го.  ooooh! А имаше кожено яке, обувки, дънки....... ужас!!! А аз тъкмо писах някой да мине да го вземе като тръгвате към Добрич на 21-ви.  #Cussing out и викам я да добавя още дрехи. Стоеше там повече от месец и въобще не съм предполагала, че мъжът ми ще разчиства. Ужас ще умра от срам. Толкова тъпо, тъпо, тъпо същество съм... извинявам се, че ви подведох.  Confused

Последна редакция: вт, 19 дек 2006, 08:42 от klamerche

# 188
Ще дойда и за работната сбирка и на Пицарела..

# 189
Аз ще дойда в Пицарела след като си приспя детето, че нещо не е в кондиция още.

# 190
Аз съм на двете срещи  Mr. Green

Чувствам се много глупаво!  Embarassed Embarassed Embarassed Мъжът ми е изхвърлил чувала от килера... Направо не мога да повярвам, сега като проверих - ми няма го.  ooooh! А имаше кожено яке, обувки, дънки....... ужас!!! А аз тъкмо писах някой да мине да го вземе като тръгвате към Добрич на 21-ви.  #Cussing out и викам я да добавя още дрехи. Стоеше там повече от месец и въобще не съм предполагала, че мъжът ми ще разчиства. Ужас ще умра от срам. Толкова тъпо, тъпо, тъпо същество съм... извинявам се, че ви подведох.  Confused

Споко  Hug нищо страшно не се е случило!

# 191
  • Варна
Болен съм, но ми обещаха да оздравея до утре вечер. Ако съм наистина здрав, ще дойда и на двете мероприятия.

# 192
ще дойда и на 2-те

# 193
Аз писах в другата тема, ама и тука: ще дойда на първата, а на втората ако успея м/у две кърмения.

# 194
И аз и на двете,ако има трета- и на нея!

Общи условия

Активация на акаунт