Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 234
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 100

Maroon, много красива жена си с великолепни крака, но си признавам, че четох 2 пъти, че роклята я носиш в офиса Simple Smile

Благодаря, Агент!
Аз работя с програмисти, не съм в адвокатска кантора или банка, колкото и да не ти се вярва аз бях най-“официално” облечената днес 🤣

# 2 101
O, не ме разбирай неправилно, роклята е красива и ти стои страхотно, но ми се видя къса (базирано на опит и нагласа от много по-консервативни офиси). С програмисти всичко различно от фланелка и дънки изглежда "нагласено" и "официално", това са най-laid back хората, казано с най-нежни чувства към това племе на чешити! Simple Smile

Наслаждавай се на възможността да ходиш на работа във целия спектър на стилове и дължини! Безценно!

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 03:39 от Agent Provocateur

# 2 102
  • тук-там
Грозен гръцки остров няма. Но в личната ми класация Тасос е на последното място от всички посетени.
+1

# 2 103
Водя си бележки. Била съм на числом и словом 1 гръцки остров.

# 2 104
Аз съм била на няколко и Тасоса, заедно със Самотраки остана в сърцето ми!
Таз пуста пола не идва, подозирам, че ще дойде на баница...

# 2 105
  • София
Maroonka, чудесно изглеждаш, носи си рокличката с кеф, стига да нямате някакъв дрескод.
И за мен това е всекидневна рокля, нищо дори бегло официално.
И аз се ориентирам към такива прави рокли, не толкова къси, но точно на коляното, поне краката си харесвам все още.
Харесвам леко разкроени поли, тип трапец. Но така и не съм си купувала наскоро.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 19:01 от Cuckoo

# 2 106
Аз пък нямам забележка към дължината на роклята. С тези крака може да си го позволи, а и модела не изглежда вулгарно, обаче подгъва на роклята нещо не е в час и опъва по страничните шевове.

# 2 107
  • Русе
Мими, още ли не са ви открили Ризървта в Бургас. Последно, като бях в мол Галерия имаше табела за откриване през октомври, мисля.

# 2 108
Мими, още ли не са ви открили Ризървта в Бургас. Последно, като бях в мол Галерия имаше табела за откриване през октомври, мисля.
Ми аз поне не знам, ще взема да питам щерката! Wink

# 2 109
ТиЛи, струваше си концерта, въпреки новата насока. Представиха нови аранжименти на всички стари "pop songs", както той ги нарича, някои от които брилянтни.
На мен специално не ми хареса никак акустиката в залата, може би трябваше да изберем Виена.
Днес пак навъртяхме близо 20000 крачки, разгледахме историческия музей, парка и няколко гостуващи изложби.
Сетих се за Агент и комбинациите и  за кожената пола със син пуловер.

Малко витрини:

Много ми харесаха кожените поли на всички. Flowers Hibiscus

# 2 110
Cloè, полата е разкошна 😍 Как съм я проспала не знам.....

Maroonka, супер си с роклята 🙂 Сега се замислих за такива обувки

Гръцките острови са супер, дори и Тасос - сутрин рано като тича човек и смокиновите дървета ухаят приказно.

Silver Pearl, втората витрина коя марка е? Много красиви рокли

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 12:04 от Al Georgieva

# 2 111
Ал, хайде де, щях да помня!
Накъде с тая една глава, нещо със silk в името.
Копринени бяха нещата, silky или нещо такова.

# 2 112
Ох, Ал, много си хубава! Точно в мой стил! Heart
И аз харесах роклите от втората витрина! Wink

# 2 113
Мими, благодаря! С теб имаме много еднакъв стил 🙂

Silver Pearl, ако се сетиш пиши 🙂

# 2 114
Ал, досега го търсих на картата, на бул. Андраши беше.
Казва се Silka магазинът.

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 23:37 от silver pearl

Общи условия

Активация на акаунт