Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 264
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 145
Аз не мога просто да погледна и да преценя Simple Smile
Убийте ме с камъни, но още 40 ще са ми нужни за да стигна до такова ниво  Simple Smile))
Моя милост застава пред най-голямото огледало в къщата и натрупва на дивана различни палта, пуловери, обувки и се почва едно мерене и съчетаване с различни вещи 20 мин за да се прецени един панталон... това разбира се, ако е оцелял първите 10 секунди, когато отхвърлям 90% от покупките.

# 2 146
  • тук-там
Аз за съчетанието не мисля, все ще има с какво. Като видя нещото, знам дали ще ми стане. И дали ми допада. Дали ще ми стои добре, не таксувам, откакто щерката носи моя номер. Ако не е моето нещо, ще е нейното.

# 2 147
  • София
Аз до преди година -две, пазарувах без да меря. Сега вече не става.

# 2 148
За късото и тясното не само тялото е важно. Трябва да е съобразено и с лицето. Преди време ми попадна снимка на Елизабета Франки в къса и тясна рокля. Дамата спортува има хубаво тяло, на което и 20 годишни момичета да завидят. Ама като я погледнеш в лице лоша работа. Разцъкахте в Гугъл и ще разберете какво имам впредвид.

# 2 149
  • София
За късото и тясното не само тялото е важно. Трябва да е съобразено и с лицето. Преди време ми попадна снимка на Елизабета Франки в къса и тясна рокля. Дамата спортува има хубаво тяло, на което и 20 годишни момичета да завидят. Ама като я погледнеш в лице лоша работа. Разцъкахте в Гугъл и ще разберете какво имам впредвид.
Разцъках. Чак толкова сбръчкани не сме. След 15-20 години пак ще го говорим значи късото.

# 2 150
Аз не казвам за вас. Друго имах впредвид. Важно е лицето и излъчването не само тяло и години. Дамата е на 54 години. Сложно е, че има и на 30, които изглеждат като лелки.

# 2 151
Късо не обичах да нося и когато задникът ми беше 88 см, а аз на 2х години. За мен не е нито до бръчки, нито до години, нито до килограми.

# 2 152
Не знам защо толкова много се чудите.
Аз или имам много малко дрехи в сравнение с вас, или без да искам съм си направила капсулен гардероб и просто знам кое с кое ще облека. Всъщност особено зимата, каквото и да хвана, то се връзва на 80% процента с другите.

# 2 153
  • София
От личен опит - като имаш хубаво тяло, лесно се обличаш, всичко ти стои, дори и евтино.

Кажете мнението си за роклите-ризи, че нещо съм се замислила

# 2 154
  • София
Кажете мнението си за роклите-ризи, че нещо съм се замислила
Харесвам много! Имам само две. За сега. Heart Eyes

Мими, ти ще рече човек, живееш в 90те, ако те слуша човек за онлайн  пазаруването! Joy
Онлайн пазаруването е песен! Има си лейбъл за връщане. Залепяш и оставяш в офис! Голяма драма!

Пазарувам онлайн на килограм! Оня ден получих доставка от НМ онлайн поръчка, които, иначе са ми отсреща, понеже живея срещу дъ Мол, просто защото ми е кеф, да ми доставят в къщи, да меря и да си реша, какво що. SatisfiedОтделно няма да повтарям, че много неща ги няма в магазина, и това е упоменато под съответният артикул в страницата. Ризата не я одобри и дъщеря ми и занесох плика в Еконт. Оставям и си тръгвам. По просто, няма как да бъде!

За полите на Резървд, тогава аз поръчах в 2 цвята, в 2 размера-36 и 38. Оказа се, че ми стават и двете и връщане нямаше.

# 2 155
  • София
И аз бях поръчала 3 сака и 1 панталон от НМ, когато имаше -20%. Обаче панталони от същия плат нямаше в сайта, само в реални магазини. Две седмици дебнах един панталон, едва го открих в Парадайз, вече се бях отчаяла, че системата им не ги отчита правилно. От цялата купчина оставих... 1 сако.
Уточнявам, че имам възможност да го правя в работно време, затова ми е удобно. Иначе и аз живея близо до The Mall, но ходя веднъж на тримесечие

# 2 156
Обичам риза рокля и нося. Много са удобни, но ги нося само лятото.

# 2 157
  • София
Виждах колежка с такава рокля и чорапогащник, не знам не лепи ли без подплата. Изглеждаше добре, ама тя една вещица Simple Smile - висока и умерено слаба.

# 2 158
Харесвам и нося често риза-рокля пролет/лято. Много са удобни, стоят добре /моите са с колан/. Памучна ще лепи с чорапогащник.

Тясно е ок, за късо тц. Само къси панталонки и то не чак толкова къси нося. Пола с размер на широк колан 🙃 носех до към 30

# 2 159
  • тук-там
И аз мн харесвам риза рокля, но все не ми лепват. Покажете нещо. Аз може би не съм нацелила точния модел.
И аз нося само лятото и на морски дестинации късо.

Общи условия

Активация на акаунт