Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 227
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 160
Това ми е последната, само веднъж успях да я облека преди да станe студено

100% памук

# 2 161
  • София
Риза рокла май не е моето, имах една и я прехвърлих на Рокстар. Имам и една, която е по-скоро туника, освен на плажа, където минава за рокля.
Я кажете, да или не?

С черно кожено яке е съчетано в сайта и седи чудесно така. Но точно тази снимка не мога да сваля.

# 2 162
Вашите са много мадамски, моята си е точно риза.
Скрит текст:

Това е любимата ми рокля! И на ММ "също". Joy Цяло лято я мъкнах и навсякъде ми правеха комплименти че е много яка и ме питаха от къде е.
На мен ми идва на педя от глезена. Нося я разкопчана до малко над коляното и свободна, без колан. Wink А има и два големи скрити джоба. Като бръкна в тях и със сникърси или биркита, и една голяма чанта съм като гамен/ка. Grinning Няма такъв комфорт! За жегите ми е незаменима!

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 18:09 от Sysly

# 2 163
  • Sofia
От магазини като Зара, Манго , H&M предпочитам онлайн да пазарувам.  Първо у нас не зареждат целите колекции, второ онлайн намалението им е по-голямо и по-рано и накрая получавам нови непокътнати стоки, а не пробвани и въргаляни из нашите магазини.
Безплатното връщане улеснява още повече.

# 2 164
Копче, проблем ми е излизането от работа, върнах я с куриер! Ще дойде на 01.11 Wink
Вярно е, че он лайн има повече избор, ама...
Учудващо за такъв сайт полата беше сравнително малко измачкана, като външен вид кожата бива, не е съвсем мушамяна! Joy

# 2 165
Да, роклите ми са мадамски, но са си ризо-рокли 🙂

Klemy, хубава е роклята 🙂 Такъв модел не ми стои, но на дами с подходяща физика е супер.

# 2 166
  • тук-там
Като модела на Ал имам. Ще ми се като този на Сисли.

# 2 167
.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 08:16 от Sysly

# 2 168
  • София
Кожена пола, ли казахте?! Айде, разходих я тази вечер Smile

С боядисаното яке Манго

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 18:59 от kopche

# 2 169
Копче, манго, ама манго ми харесваш така! Като по учебник е съчетанието и ти отива! Браво!

# 2 170
  • русе

mypi1975, защо така траурно?

Напоследък се улавям в поръчките, как и аз все в черно поръчвам при блузите...

Хахаа, то рано сутрин направо си ми е мъка...Черното си ми е любимо, правя струвам и все такива дрехи купувам. Нямам навика да си глася дрехи от вечерта , а когато се е случвало в последната минута обличам нещо съвсем  различно от нагласените. А пък сутрин имам  малко време  да мисля и комбинирам дрехи, цвят, обувки...та черното ми е най лесно.😁

# 2 171
  • София
Копче, манго, ама манго ми харесваш така! Като по учебник е съчетанието и ти отива! Браво!
Много благодаря!
 Добавих снимка и с якето също, закопчано.
С обувките, пак се чудих доста време, с кои да съчетая! Не искам боти и ботуши още! Иначе, с тях е най-лесно! Smile

Копче, проблем ми е излизането от работа, върнах я с куриер! Ще дойде на 01.11 Wink
Вярно е, че он лайн има повече избор, ама...
Учудващо за такъв сайт полата беше сравнително малко измачкана, като външен вид кожата бива, не е съвсем мушамяна! Joy
Е, какво му е на сайта!? Има такива попадения там! Моята приятелка се сдоби сега с цикламеното им палто 100% вълна! Страхотно е!
А и не е казано в работно време да връщаш. И в събота работят офисите на куриерите....

# 2 172
Е, какво му е на сайта!? Има такива попадения там! Моята приятелка се сдоби сега с цикламеното им палто 100% вълна! Страхотно е!
А и не е казано в работно време да връщаш. И в събота работят офисите на куриерите....
[/quote]
Събота, събота, ама сто задачи и за събота чакат, а работят до обяд....има попадения вярно е! Но като цяло не е моят...! Аз обичам по пенсионерски неща Blush

# 2 173
  • София
Аз обичам по пенсионерски неща Blush
А, виж там, не мога да бъда полезна! Бягам с 200! Няма да конкурирам свеки, я! Joy
Скрит текст:
Свеки, да ми е жива и здрава, празнува сега 78- ми РД с останалите си живи съученички, приятелките, по стара традиция, в една стара столична пицария, с подарените от мен маратонки Скечърс и сако. Така, че и тя ми е стилна много! Blush
Съвсем в тренда е! Традиционно сме на тържествен обяд утре у тях, по случай отминалия миналата събота РД. Много е сложно всяка година. Родена е на един и същи ден със сестра ми! Smiley

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 09:19 от kopche

# 2 174
Хубавото кожено яке Simple Smile
Копче, много ти е добре така. А такива дълги връзки аз ги връзвам два пъти за да не висят - един път на панделка и след това панделката на хлабав възел.

Влезнах в Reserved да гледам за цикламено палто и се влюбих в
тази дънкова пола и да я нося заедно с тази дънкова риза

Общи условия

Активация на акаунт