Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 229
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 175
Харесвам ризорокли, идеални са след плаж. Държат хладно на кожата.
Silver Pearl, прекрасна Будапеща, страхотни снимки!
Mypi1975, многа ми харесва и на мен черен аутфит с кафява чанта като акцент.
Копче, бижу си с бялото яке!
На Ал ризороклята е страхотна!

Днес се разходихме със синатора до Ботаническата градина, времето беше топло и слъчево. Чак не беше за вярване. Добре че от Крит не скочих направо в мъгли и дъжд. При нас е държавен празник, и ден за нищоправене. 🎃🍁🍃🍂☕

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 00:06 от Dez

# 2 176
  • София
Ех,развеселихте ме.Две сме с mimi 7299,необичащи онлайн пазаруването.Което не означава,че не го ползвам.До пандемията съм имала спорадични поръчки.
Око да види,ръка да пипне ми е девизът...особено за облекло и обувки.Хич не обичам да се занимавам с получаване и връщане на пратки.

# 2 177
  • Варна / UK
Dez, страхотна ви е ботаническата градина! И аутфит-ът  ти е супер, както и на Копче Heart Eyes.
Аз съм във Варна от близо седмица - е, няма такова търчане насам - натам. Основно дойдох, за да довърша едно зъболечение, че се проточи година.
Ама иначе чета тук и се "инфлуенсвам" от вас, инфлуенсърки такива Joy
Зелена пола си купих от Reserved, днес дойде. Не е кожена, леко ластична (съсипах една подобна и беше на дневен ред да си взема друга. Взех я от Спиди, отивам на работа и чета, че на Мими нейната пола ѝ била малка... Веднага заключих вратата и хоп, нахлузих моята да я пробвам (добре ми беше -S-ка) - ама пусто съм тръгнала по дънки и маратонки, та на снимките позирах боса Joy
Скрит текст:
На снимката на сайта пишеше, че момата манекенка е 180см висока (или поне така разбрах) и реших, че на мен по-дълга ще ми дойде полата, ама не е май...
Ето вляво - Мацето от сайта / а вдясно No-Мацито от офиса Grinning

А бях тръгнала с поло от вкъщи понеже ходих на дерматолог в сряда и така ми избродира с лазера лице, шия, деколте, и надолу до кръста (маха папиломи, капиляри, малки бенчици), че реших да прикрия колкото се може повече от белезите. В сряда в лице бях така:
Скрит текст:
И мостра Shiseido си купих, плюс мостри околоочен,
Скрит текст:
с тях се мажа тук вечер, без нищо друго да слагам - и кожата ми е много добре.
И Геритамин с хиалурон си взех,
Скрит текст:
наистина май леко издува устните - хич не се оплаквам Joy
Най-накрая си поръчах крем с Третиноин и ще го почна като ми заздравеят хубаво раничките от лазера.
Та така ... в Англия трябва да пристигнат в началото на другата седмица една clutch чанта и bodycon рокля.
И е крайно време да се поспра малко с пазаруването Grinning

# 2 178
Дез, уникално е!
Надя полата ти стои перфектно!
Днес след хим. пилинг имам леки червени петънца! Rolling Eyes Дано до понеделник отминат! Знам си аз колкото по малко пипам лицето, по хубаво е!
Сега се мятам на колелото, докато няма силно слънци, че после съм на педикюр!

# 2 179
Още едно бяло яке 🙂 Много ми харесвате Dez, Kopche.

Аз си дебна в Манго, появи се едно, но заради колана /и цената/ не го искам
Скрит текст:

Мими, приятно каране на колело

NadyaT, полата ти стои страхотно. И аз мажа вечер само серума, за геритамин ще питам първо.

Ризо-роклята мога да я облека за следобедната разходка, 20+ става за боси крака, имам сини рипсени чорапи, маратонките и ще ми е ок до към 5-6

И аз не съм много по онлайн пазаруването, но виж за парфюми и козметика чакам онлайн черния петък

# 2 180
  • Варна
Dez, страхотна ви е ботаническата градина! И аутфит-ът  ти е супер, както и на Копче Heart Eyes.
Аз съм във Варна от близо седмица - е, няма такова търчане насам - натам. Основно дойдох, за да довърша едно зъболечение, че се проточи година.
.........................
Преди няколко дни те видях.
Не бях съвсем сигурна, но сега като казваш, че си във Варна значи не съм се объркала.
В района на Чаталджа.
Първите 15 минути се чудих от къде ми е познато това лице и черти, после се сетих....

Относно Геритамин Хиалурон аз не виждам никакви промени върху мен, нито желани, нито нежелани.
Не помня коя беше, една съфорумка каза "пия го колкото да се успокоявам, че правя нещо"......
За момента и аз така

# 2 181
  • София
Хубавото кожено яке Simple Smile
Копче, много ти е добре така. А такива дълги връзки аз ги връзвам два пъти за да не висят - един път на панделка и след това панделката на хлабав възел.

Влезнах в Reserved да гледам за цикламено палто и се влюбих в
тази дънкова пола и да я нося заедно с тази дънкова риза
Благодаря! Hug
Тези кожени обувки на Масимо Дюти дойдоха така -с много дълги връзки, после им купувах нови, пак дълги! Weary

Ето го палтото!
https://www.reserved.com/bg/bg/palto-sas-sadarzhanie-na-valna-0221p-43x
100% вълна!  Моята приятелка, преди да го поръча, Тома Неверни, ходи в магазина в Парадайз, за да се убеди, че наистина е 100% вълна! Joy

Наде, страхотна си! Полата при теб стои по добре от модела, даже! Браво за придобивките!

Дез, и ти с бяло яке, браво! Hug

Аз си дебна в Манго, появи се едно, но заради колана /и цената/ не го искам
Скрит текст:
Такива якета, купувам обикновено на ЧП, както и вълнените палта от Манго. Бройките са в сутрешните часове налични. Известяването за размер, обикновено закъснява и са разграбени номерата.
Най-скъпото ми яке Манго в купено за 90лв тук от момиче във форума, която се беше добрала до размера на ЧП, но в последствие не се беше възприела в червено.
Бялото ми яке Манго е взето също от съфорумка. Имаме тема за размяна/продажба за Манго. За 50лв го взех тогава от нея. Smile

# 2 182
Купих си едно червено манто и реших днес да го съчетая с цикламена блуза, лилав шал и винена чанта. Весело се получи и ми създаде настроение за лекциите..)

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 16:19 от Angel_wing

# 2 183
Angel wing, добре се е получило.

# 2 184
Благодаря за указанията Копче Simple Smile
Начи на ЧП трябва да се приготвя. Палтото ми харесва много, видях го вчера, а днес мисля да отида да го пробвам на място - есенно време нося едно светло синьо, но ми се иска нещо в ярък цвят. За зимата имам вълнен халат в ярко синьо Grinning
Сега отивам да надзърна в темата за Манго размени

Angel_wing, много добре е така Simple Smile

# 2 185
Копче, страхотна си! 😍Да са ти живи и здрави и двете рожденички.

Копче, на такава цена 100% вълна и аз щях да ходя и да гледам. 🙈😂😂😂
Няма реален магазин на Reserved тук. Изкушавам се да ги поръчам харесва ми много цвета. Май моделът е овърдайз, нали? Съда по падналия ръкав.
Ал, моля те сподели като го пробваш как е палтото.🤗
Точно вчера минах през Манго. Добре, че взех якето от естествена кожа и то при 30 градуса, че вчера го нямаше.
Ще изчакам ЧП да видя какво ще изкочи.

На Надя полата й стои все едно за нея е правена. Супер! 😍

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 11:28 от cloè

# 2 186
  • Sofia
Не мога да я възприема тази мода с огромни безформени дрехи , както и разни мъхести материи, боклета... одъртявам. Ще си ходя ретро във вталено палто с оформени рамене.
На показаното  харесвам цвета и че е вълна.

# 2 187
Karen, и аз съм така. Мерих блейзери и къси палта овърсайз и ми стояха отвратително. Все едно са ми подарени. Имам едно такъв модел ще го вадя да видя ръксвите как стояха. На това ми харесва много цвета, че зимата съм само в черно и сиво. Малко цвят би ми дошъл добре дошъл плюс, че е и вълна.
Как ще ми стои е друг въпрос. Пуснахте ми муха в главата и има да се чудя да поръчвам   S или М размер или не. 🙈😂😂

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 11:42 от cloè

# 2 188
  • Sofia
И аз искам цвят през мрачните месеци.
Черното палто рядко нося, посягам към бежово, кремаво, светлосиньо и любимото ми червено. На мен ми стои различно, защото го изпълвам на бюста.

# 2 189
Червеното е страхотно, Карен! 😍 На коя марка е? Миналата година изцапах с кафе моето червено и първосигнално го пуснах в пералната. 🙈🙈 Стана като за дъщеря ми на 9 год. Умрях от яд, с какъв акъл вълнено яке е пералната, но ми е за урок.

Общи условия

Активация на акаунт