Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Октомври 2022 (Тема 25)

• 152 217
  • 2 295
  •   1
Отговори
# 2 190
Като отида днес в Ризървд ще се снимам и кача снимки. И мен ме изкушава цвета и материята. Всичките ми палта са вталени и рамената са където трябва. Не се харесвам с торбести дрехи, фамилията също не ме харесва.
Cloè, ако не ти е ултра спешно изчакай няколко часа за снимките, за да можеш да прецениш S или М.

Хубаво че излезнах да свърша нещо и да ми стане ясно, че за Сф сезона на по-тънките дрехи е приключил, ризо-роклята ще чака пролетта живи и здрави.

Karen, теб супер си те представям с червеното палто ❤️ Много е хубаво, на коя марка е?

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 13:20 от Al Georgieva

# 2 191
  • София
Полека с пералнята. 😉 Аз имам програма за вълна и деликатни, която на практика е 30 Мин плацикане с хладка водичка.

Оф, трябва да извадя бежовото и сивото палто! Тази есен съм много тийн и спортна, рядко си обличам саката и палтата.
Оня ден бях с ризо-рокля и кожено яке.

# 2 192
  • София
Аз също не харесвам и не се възприемам с овърсайз!
За себе си съм си набелязала това:

или този вариант
https://answear.bg/p/valneno-palto-answear-lab-v-kafyavo-s-preho … izolatsiya-807260

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 16:04 от kopche

# 2 193
Al, ще изчакам и на теб да го видя. 🤗
Научих си урока никакво бързане в пералната, а на химическо чистене. 🙈😅Във ваната стоя една нощ и омекотител и нищо.
Копче, мерси за снимките. 🤗Твоята приятелка го е изпълнила отпред и е добре.
Обаче и аз нося палта като показаното бежово от теб.

# 2 194
  • тук-там
И на мен ми харесва палтото, но едва ли ще ми стои.

# 2 195
Не мога да я възприема тази мода с огромни безформени дрехи , както и разни мъхести материи, боклета... одъртявам. Ще си ходя ретро във вталено палто с оформени рамене.
На показаното  харесвам цвета и че е вълна.
И аз така, отделно, че не ми отива. Имам едно черно късо тип астраган овърсайз от Оникса. Миналата година го облякох веднъж, сега ще видим как ще го въртя...
За зимата имам две палта, карамел и розово. Карамела доста официално със 7/8  ръкави...!
Карен червеното палто е божествено!
Ангелче, прекрасна си както винаги, много ми допада твоят стил! Heart

# 2 196
  • Sofia
Благодаря,  момичета! Палтото е Wallis, вълна и  кашмир, купих го преди 2 години от UK.

# 2 197
  • София
Жестоко палто, Карън! Много искам и аз червено, вталено, точно като твоето. Не съм попадала все още.

# 2 198
Al, ще изчакам и на теб да го видя....
В Мола на Арсеналски палтото е изчерпано. Либето го видя на снимки на сайта и каза че ще виси, и не е готино, и да не съжалявам че е свършило  😃

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 17:43 от Al Georgieva

# 2 199
Ааах, изпуснах Ангелчето, а щеше да ми е много любопитно да я видя в толкова ярка и хубава комбинация!

Надето както винаги в толкова добра форма, че изобщо не гледам дрехите, докато инспектирам физиката и Simple Smile))) Прости ми, Наде, ама сама си си виновна Hug

Моето цикламено палто е Манго, ако не се лъжа (прибрах се от лятна ваканция в БГ с 3 палта) и миналата седмица освен с ментовозеленото го носих и с розов пуловер за калър блок лук, а след това го сложих над монохромен тоалет (да се чете пуловер+панталон, нищо специално).

Това от Ризървд го погледнах 2 пъти, защото ми хареса, но защо за бога пишат "палто със съдържание на вълна" след като по описаниe само подплатата не е вълна!? Много странно!

Извадих и аз палтата - черно/сиво/студено кафяво/топло кафяво/тъмно зелено/ горчично жълто/цикламено/ лилаво. Все още издирвам идеалното камилско, което да ми е и по джоба, освен по вкуса. Ще трябва да измъкна и зимните чанти обаче.

За овърсайз се иска и височина и фигура и даден стил, далеч не на всеки стои адекватно, но то това си важи за всеки стил.

Вчера се изядох от яд, защото бях взела няколко кожени панталона и много ми се искаше най-светлия да ми стане, но не би - в талията е огромен! И другите бяха леко компромисни, та си заминаха обратно!

Това ми е последната, само веднъж успях да я облека преди да станe студено

100% памук
^^^ Прекрасни есенни цветове!

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 20:00 от Agent Provocateur

# 2 200
Копче и Дез, чудесни! Много ми харесахте и много по мой вкус!
Ангелче, ти също изглеждаш много добре, както винаги. Такъв тип палта ми допадат. Моите палта имат ревер задължително. И цялостната ти визия ми хареса много!
Надя, полата ти стои перфектно!

Палта имам 5. Нося често. Две са черни, от вълна - едното миди, леко стеснено в талията, другото - Манго, по-дълго, леко свободно и с колан. Него нося много рядко, защото ми идва леко голямо. Поръчах онлайн и така и не ми се занимаваше с връщане.
Черно, пухено Есприт имам и късо. Него много обичам да нося.
Едно цвят тийл до под коляно, което съм ви показвала.
И от този сезон - меланж
Скрит текст:
На живо стои по-хубаво. При мен идва малко по-дълго и го изпъвам повече в раменете и горната част.

И аз си оставам от динозаврите, които предпочитат да видят и пипнат дрехата на живо. Пазарувам и онлайн, но не ми е любимо. За козметика и парфюми, чанти - няма проблем. И още нещо - забелязала съм, че в бг много неща се появяват първо в магазините и едва няколко седмици след това онлайн. За кожената пола тази седмица взех и този пуловер
Скрит текст:
В онлайн магазина още не го виждам.

При тези приятни температури навън, все още ходя основно с кожени якета и някакви преходни комбинации от дрехи. Пуловерите и палтата си чакат реда.

Относно размерите на Reserved, да не са уголемени. За мен те си отговарят на стандарта за разлика от много марки в последните години.

Витаминче, а ти като питаше какво да си купиш от Турция, отчет даде ли ни след прибирането? Днес следобед рових и се чудих с какво да запълня 3 цели дни в Истанбул през ноември. Тийнът и той ще е с мен. Основните забележителности сме посещавали.

Понеже по-назад коментирахте и планове за Нова година, ние сме готови. Ще прекараме в Солун, отново с голяма компания приятели. Харесваме си бг, но нашият туристически бранш съвсем се забрави ... Петзвездните хотели във всички съседни нам държави, барабар с изхранването и празничната нощ, са по-изгодни от хотелчета с нисък рейтинг у нашенско ....  
Ако не ни мине котка път, непосредствено преди Солун ще пътуваме семейно и на коледни базари в Прага и Дрезден ....

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 19:39 от Light Beam

# 2 201
Karen, страхотно палто!
Light Beam, очите ми останаха в пуловера! Прекрасен цвят, и ще ти отива мого!
Надя и Ангелчето, много сте елегантни, момичета!

Днес излизах на обяд (корейски) и шопинг за книжки със синатора, тийновете се прибират утре след седмична есенна ваканция.

Толкова съм доволна от това яке, че тази сутрин го поръчах и във винено.

Новите ми книжки:
Скрит текст:
Чета предимно на Киндъл, но обичам уханието на нова книга. ❤

Ботаническата градина е наистина прекрасна. Направих скрийшотове на големите снимки. Благодаря на Змия, че спомена как се качват големи.

А тази цветова комбинация ми е много на сърце.:

# 2 202
Имам още 10 мин, та ще гледате шарени есенни картинки от мен, пустите му италианци, много са добри! Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 03:24 от Agent Provocateur

# 2 203
Роклята е от есенната колекция, десена е листа, и листа, и листа. Много красив 💖 На мен не стои така хубаво като на русата госпожица на снимката, но е толкова красив, че замижах и се метнах 😃
Скрит текст:

Агент, вдъхнови ме ти да пробвам малко по-различна цветова гама и сега към мен пътуват
Скрит текст:
и дънкова пола и памучна риза, които мисля да нося заедно
Скрит текст:
с
Скрит текст:
Палтото е най-плашещо като цвят, ако не припадна като го облека и се видя, ще се щракна и кача тук 😃🙃
Днес си взех тънко поло в цвета на яката

Лайт, палто с ревер стои винаги елегантно като рамената са на мястото си. Тази разцветка ще ти стои супер както си светла

Аз бях полудяла за овърсайз вълнените рошави палта с ревери, но и XS ми стои като дарено и колкото и да ми харесва материята се отказах

Dez, това ли си поръча?
Скрит текст:
Много хубави снимки от градината 🙂
и аз се прибрах с две книги; от тази на българската авторка четох откъс в изданието на Дарик радио и ми хареса
Скрит текст:

# 2 204
Дееез, страхотна си, якето е супер, шалът също, а дънките ти стоят идеално!
Ал, добро съчетание се е получило с есенните листа! Новите ти тоалети са малко шокиращи за мен Joy, с моя пенсионерски вкус, но вярвам ще ти стоят прекрасно!
Лаааайт в този пуловер ми останаха очите, казвай от къде го взе!?

Общи условия

Активация на акаунт