Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 709
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 525
Не мисля, че служителите могат да имат отговор на всичко, няма магазин в който това да е така. Струва ми се, че в темата често се изказват претенции, които не се предявяват реално към другите магазини където пазаруват изказващите се. Иначе всички тези изисквания щяха да бъдат покрити от другите магазини, което далеч не е така Wink
Не знам каква е причината, но служителите са изнервени и троснати, а не беше така.
Ми то целия народ така Satisfied

# 526
Дошла новата брошура Simple Smile
Тези реплики на Ugg май не са ги пускали преди?!
Zebra кухненска ролка си харесах само. И да спомена, че готовите салата на Родна стряха - тиквички с кисело мляко и т.н. не са толкова лоши.

# 527
Аз му се чудя, но нещо ме спира.
Писа някой уж ок бил...
м да...ще има др.седмица от гръцкия, ама 12 кинта са го направили и него.

13 лв.
Не е на промоция, ще изчакам може да му намалят цената. Предни години стоеше доста време  този..

Някой писа за маслото..вчера си взех турско на 18 лева кг. Това с промото идва на 20 лв.

# 528
И гръцкият другата седмица е в пластмасово шише (той все такъв е бил де), вече избирам зехтинът да е в тъмно стъкло или метална опаковка.

# 529
Те от пластмасов бидон са ти го бутилирали, да не мислиш все в стъкло е стоял. Избирам гръцки аз, бутилката не ми е от значение.

# 530
  • In transit
Жената, плешката ще е немска. Така пише в брошурата.

От новата брошура ще заредя малко манури, халуми и критараки.

# 531
Те от пластмасов бидон са ти го бутилирали, да не мислиш все в стъкло е стоял. Избирам гръцки аз, бутилката не ми е от значение.
Всеки има право на избор, струва ми се, моят е такъв. Ако в едно предприятие е бутилирано нещо още след произвеждането му, предпочитам времето му за съхранение да е по-малко в пластмаса.
.

# 532
Замразените вишни са се появили и при нас на цена 3,99 лв. Не съм сигурна дали са с нова опаковка или така ми се стори, защото скоро не ги бях виждала...😄
.
Долче, не са. Купих 2 опаковки, вкъщи също имах една - идентични са

# 533
И на мен ми се строиха еднакви на вид. Видях, че пролетта са били на 3.49 лв.

Днес мой близък има празник и Лидл ме зарадваха с букетче рози с добра цена - за 1.99 лв:
Скрит текст:
.
Гледам че неясно поне за мен защо са ме редактирали, но добавям, че толкова ми хареса букетчето, че и аз се “разкрасих” тук с него

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 14:10 от fenyx

# 534
Подарявам:
Скрит текст:

# 535
Същият купон за бира- в Младост 2 в София подарявам и аз, който го иска- да ми пише.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 11:43 от fenyx

# 536
  • София
Подарявам
Скрит текст:

И всички седмични купони - пармиджано на люспи, козе сирене, соленки, грозде, млени бадеми, бира Пиринско и всички петъчни, които ще се отключат утре.

# 537
Малко офтопик, но, понеже видях, че някой питаше за оризоварка, реших да споделя своя опит.

ММ не харесва ориз принципно, а после изведнъж купи оризоварка Joy (от друго място, не от Лидъл). Винаги смятах, че е излишен уред, който само заема мястото. И сега го гледам, как с кеф вари ориз през ден Joy А той е готвач по-принцип, не че не може да наготви ориз по обикновения начин. Joy не знам, може би си внушавам, но вкусът наистина е по-различен, харесва ми. Повечето пъти басмати прави там. Веднъж той опита да направи перлен ечемик в оризоварка (за себе си, че аз такова не ям), и беше пълно фиаско Joy Всичко излизаше от уреда и падна голямо чистене после Joy

# 538
Аз вече ориз правя само в мултикукъра, на специална програма (не е лидълски) и наистина става много хубав. И много бързо Simple Smile Отначало си мислех, че такива измишльотини са за китайци и корейци, които биха варили ориз постоянно, ама ето - вече не ми е тегоба и мляко с ориз да правя.

# 539
Също съм за мултикукър. Има на сносни цени и поне готви всичко. 55лв. само за ориз не бих дала. Май готвеше ориз, овесена каша и картофи соте.

Лидл + не ми работи. Има анкета защо отдавна не съм пазарувала и не мога да я попълня.

Общи условия

Активация на акаунт