Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 549
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 540
Лидл + понякога спира да работи, ако трябва ъпдейт на приложението, или пък на ОС на самия телефон. На мен и двете приложения функционират (което е удобно, ако искам от другото да си набележа в списъка нещо от текущите или предстоящите оферти).

# 541
Не го показа кой е уокът, но като спомена цената... да не е от карбоновата стомана?
Моят такъв си е наред, много си го харесвам и ползвам, толкова е лек.  
Има ли някакво незалепващо покритие и само уок ли пускат от този материал, можеш ли да намериш снимка? 😁
В къщи ме юркат да махнем тефлоновите тигани, а пък и на мен ми омръзна да ги сменям през няколко месеца, все загарят. 🤔
Леми, аз от години ползвам тези тигани (тиган и уок), много са добри и не залепва. Водят се био, имат някакво зехтиново покритие върху тях в линка има куп различни неща.
Аз навремето съм ги купувала от Метро, не знам дали там ги предлагат.
https://www.balevbiomarket.com/nehranitelni-produkti-sudove-za-gotvene/c
Добавям - явно не само аз съм доволна от тях. Но не бих купила тенджера - основата е алуминий, който е много добър проводник на топлина, и се харчи много ток. За тенджери предпочитам читава стомана, чугун или витро (флейм) керамика.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 14:45 от Недоволна

# 542
Точно за същите писах назад, много са добри наистина.
Днес погледнах “офертните” течни сапуни Сиен- на гърба им пише - за отстраняване от ръцете на миризми от готвене. За първи път такова чудо виждам 😀.

# 543
  • Sofia
Та за следващата седмица набелязах всички ПиЗ, хималайската сол (само да не са я окомплектовали кофти както преди,  че искам само фина),  ориз Басмати и тофу разбира се Simple Smile , Едам на слайсове и малко хелоуински глезотийки - шоколадовите.  Толкоз скромно не е било.
Хаха... смешно ми стана с тоя течен сапун...

# 544
И на мен ми стана забавно с тоз сапун, когато го видях (при нещата от четвъртък е сложен).
За солта- имам лошото подозрение, че пак ще е комплект фини + едри кристали. Такъв не искам.

# 545
Не съм фен на гръцката седмица и не мога да повярвам, че ще го кажа, но само вампирските ченета ми грабнаха интереса заради спомена от детството. Grinning

# 546
Е наистина ли малката пита е 5.09? Последния път я показвах на мъжа и му казвах, че сме я взимали на 2.99, а той цъкаше с език как е 4.79.  
Да...Аз отдавна я поглеждам отстрани и се чудех кога ли цената ще подмине 5 лева. И ето.🤪 На тази цена едам или гауда предпочитам вече...🙂
Еър фрайърите ги видях преди два дни- сториха ми се почти като детска играчка.😄 Може би биват за по една порция за студенти...Аз лично не бих купила такъв.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 16:42 от dolce miele

# 547
Замразените вишни са се появили и при нас на цена 3,99 лв. Не съм сигурна дали са с нова опаковка или така ми се стори, защото скоро не ги бях виждала...😄

В нашия лидл днес ги мернах за 3.49 на редовна цена.
Преди колко бяха? И аз имам два пакета във фризера, но не помня за колко съм ги взимала.

# 548
3,49 лв бяха преди замразените вишни, 3,99 лв са сега. Нещо са объркали и са поставили стария етикет при вас (или пък цената е била на нещо друго). Пак добре, че са само с 50 ст. нагоре, че аналогичните в Т-маркет са по 4,99 лв и са с 50 грама по-малко. На мен са ми любими лидълските.🥰

# 549
И на мен ми прави впечатление промяна в държанието на служителите.Най-вече това, че сложиха много мъже по касите, а те не са толкова добри в обслужването на клиенти-бързат, хвърлят, дразни ги мотаенето и си личи.За мен това не е работа за мъже.Не знам каква е причината, но служителите са изнервени и троснати, а не беше така.За мен Лидъл беше образец.
Аз съм много доволна от един касиер, който буквално скокна да ми смени един скъсан пакет със спагети, който вече бях платила

# 550
Морена, благодаря, ако пуснат пак в Лидъл такъв, свирни 😁
Жената, пиши на лични да не спамим, с какви си ги сменила.
Фениксче, Недоволна, точно такива със зехтин купих днес на промоция от Хит, но имаше само по 2 бройки от 28 и 24 см.
И един такъв взех:
https://reno.bg/tigan-lf-florence-fr-2666a-26-x-5-cm-26209

Сефтосах ги с пилешки пържоли, зехтиновият тиган се изми перфектно, нищо не беше залепнало, по стоманеният обаче останаха петна.
Сори за спама, пържолите бяха Лидълски 😁

# 551
  • Sofia
Морена, благодаря, ако пуснат пак в Лидъл такъв, свирни 😁

И един такъв взех:
https://reno.bg/tigan-lf-florence-fr-2666a-26-x-5-cm-26209
Ще, ще. Simple Smile
А този металният съвсем прилича на моя такъв лидълски. Simple Smile

# 552
Леми, и стоманените си имат тънкости как да са (почти като) незалепващи.😉 Трябва да са добре загряти (като капнеш капка да се изпарява) и след това май да се намажат тънко с мазнина и после няма проблеми. Нещо такова беше (но не го помня напълно, че отдавна не използвам стоманени).
Скрит текст:
Моите незалепващи тигани се държат почти като "вечни"😆, защото използвам силиконови прибори (много рядко използвам дървени прибори и една метална щипка, но с тях и без това се старая да не докосвам покритието на тигана), внимавам с меса с кост, а и моят тест за издръжливо нвзалепващо покритие е да мина стабилно с нокът по стената на тигана- ако не остава никаква следа, значи е ок. Естествено, този тест го правя вкъщи, след като съм си купила тиган. Не се разхождам по магазините да дера с нокти тиганите!😄 Купувала съм тигани, които не са издържали на този тест и те наистина доста бързо си "заминаха"...    
Минах през Лидъл само за един хляб уж, но имаше и намалени гъби на кг по 2,99 лв и взех малко. А на касата видях тези дъвки- това нов вкус ли е? Одобрявам! Вкусът бързо изчезва (сравнено с лимоновите, които също ми харесват, но пък аз и не дъвча дъвките по много време).🙂

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 05:59 от dolce miele

# 553
Аааа, хелоуински снакс! Хрупат ми се паяци 😁Misc Ghost

# 554
3,49 лв бяха преди замразените вишни, 3,99 лв са сега. Нещо са объркали и са поставили стария етикет при вас (или пък цената е била на нещо друго). Пак добре, че са само с 50 ст. нагоре, че аналогичните в Т-маркет са по 4,99 лв и са с 50 грама по-малко. На мен са ми любими лидълските.🥰

Вишните си бяха, може би е стар етикет, да. Не знам, не взех, понеже още имам. Утре ще се върна да видим ще минат ли на 3.49 на касата. 😆 И аз много ги обичам, в смутита са уникални.

Общи условия

Активация на акаунт