Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 551
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 510
Е наистина ли малката пита е 5.09? Последния път я показвах на мъжа и му казвах, че сме я взимали на 2.99, а той цъкаше с език как е 4.79. 
Аз май и идната седмица ще пропусна Лидл. Ще хвърля още едно око на Хелоуин нещата, но се надявам да ги пропусна, няма нужда да дебелеем предколедно.

# 511
На последното пазаруване и в нашият Лидл имаше двама мъже на касите. Този, който ни обслужи беше много любезен и усмихнат, останах с добро впечатление от обслужването. Определено предпочитам положително настроени мъже/момчета касиери отколкото кисели касиерКи.

# 512
Благодаря за новата брошура. За мен зехтин и масло.

# 513
  • Варна
При вас има ли шаран?
Че в нашия два поредни дни няма и няма...

# 514
  • Sofia
... сега се интересувам за уреда за варене на ориз.
Това количество за 1 литър ориз, дали е достатъчно...
Това "1л ориз" ми звучи объркано...

Аз пък се чудя на паламуда, който беше с етикет "Ново", пък сега е неналичен.
Новата брошура (приложението де) още не съм гледала, не ми е мерак...
От служителите начело с мениджъра в нашия филиал съм си все така доволна. Simple Smile

П.П. Уфф уок тиганът не е "мойто".

# 515
Дали някой има купон за прясно сирене Pilos -20% от "избрано за мен"?
От новата брошура едно голямо нищо при мен))
Една вода, банани, замразени плодове, ябълки в четвъртък  и на някой купон се надявам или -30% за срок нещо.

# 516
Аз всъщност съм доволна от доста от касиерите, които са мъже (*поне в нашия филиал).

и аз, даже м.б. предпочитам при мъже да се редя. няма нерви, няма цупни. но те като цяло при нас са любезни, де.

# 517
  • Пловдив
Да питам...някой дали пробва голямата туба зехтин от 3л, която беше в Испанската седмица? 29,99лв е и стои на регал до касите при нас...изостанал е.

# 518
Аз му се чудя, но нещо ме спира.
Писа някой уж ок бил...

# 519
Не съм разгледала новата брошура. Забравих да споделя, че миналата седмица издирвах неуспешно Лаваца-та, а тази като ходих имаше доволно с намалената цена. Наистина не мога да ги разбера защо така правят. Между другото взех равиоли да ги пробвам , много ми харесаха. Взех и мортаделата със шам фъстък, но нея не съм я опитала все още. Взех си на Барила пестото, хубаво е.

# 520
Не го показа кой е уокът, но като спомена цената... да не е от карбоновата стомана?
Моят такъв си е наред, много си го харесвам и ползвам, толкова е лек.  
Има ли някакво незалепващо покритие и само уок ли пускат от този материал, можеш ли да намериш снимка? 😁
В къщи ме юркат да махнем тефлоновите тигани, а пък и на мен ми омръзна да ги сменям през няколко месеца, все загарят. 🤔

# 521
леми, още преди години изхвърлих всичко тефлоново и всякакви незалепващи покрития.
нещо мортаделата този път не ми хареса много. но я изядохме, де.
интересно утре плешката с какъв произход ще е Wink

# 522
  • Sofia
Не го показа кой е уокът, но като спомена цената... да не е от карбоновата стомана?
Моят такъв си е наред, много си го харесвам и ползвам, толкова е лек.  
Има ли някакво незалепващо покритие и само уок ли пускат от този материал, можеш ли да намериш снимка? 😁
Май друго не съм забелязала от материала... Ей го тигана, не Бриото,  малко по-надолу - https://oferta.bg/offer/uok-tigan-lidl
Ето и наличен подобен, но е 30см и ми идва голям на мен, освен че е и почти двойна цена.   Та ще се надявам на Лидл пак. Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 09:55 от Morena

# 523
  • Пловдив
Аз му се чудя, но нещо ме спира.
Писа някой уж ок бил...
м да...ще има др.седмица от гръцкия, ама 12 кинта са го направили и него.

# 524
Набързо погледнах новите оферти, забелязах точно тестото за пица, за което вчера споменах, сега 1+1.
Lemy, аз харесвам напоследък най-много (освен тежките чугуни) едни съдове с покритие от зехтин, в Метро и по някои сайтове ги има
Скрит текст:
Като стане нужда да подменя стари тави и тигани, тях бих взела, имам два тигана такива и една тенджера, от които съм доволна много
Ето тук има например такива:
https://www.masterhaus.bg/bg/product/202811-tigan-f24sm-bio-cook-oil

Виждах ги наскоро и в Метро.

Общи условия

Активация на акаунт