Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 568
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 495
  • На изток от Ада
Хайде др седмица има кона за вода- стъклена.

# 496
Подарявам:

Скрит текст:

# 497
Каната за вода има ли опция да подгрява до определена температура?

# 498
Не. Поне моята няма. Изключваш ръчно, можеш да се ориентираш по цвета на светлината...Тази кана всъщност като визия не е като моята, освен това мисля, че и капакът не се отделя (май се отваря с натискане на копче). На Зефир старата ни стъклена кана приличаше доста на тази, но светеше само в синьо.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 02:41 от dolce miele

# 499
Със закъснение, понеже известно време нямах време да чета/пиша, но искам да благодаря на всички мили хора, които ми изпратиха снимките на картите си, за да мога да напазарувам безглутенова паста Hug Heart За съжаление, нямаше много наличност в нашия Лидъл, но я изкупих цялата Joy Малко накриво ме гледаха касиерите, ама такова е Simple Smile
Още веднъж, благодаря ви Heart

# 500
Специално за теб отворих сайта на Л. и да, най-долу има раздел Контакти и Обслужване на клиента, ако ти се дъвче още дъвка.
Не разбрах нали целта на магазина е да продава. Като си отидат на село 2 милиона души и си гледат сами грах защото трябва за един грах да обикалят 20 магазина на кого ще продават. От клиента винаги е прав към клиента е винаги виновен. Най-прекият път към фалита.

# 501
  • софия
В темата имаше две момичета, които работеха в Лидл (мишка и 13), не някакъв си отдел "за обслужване на клиенти", и знаеха кое е "отлистено". Многократно са писали, че имат седмичен бюлетин, в който е описано кои продукти отпадат, кои са нови. Всеки служител може да го прочете. Дали конкретен знае или не е въпрос на лично отношение към работата му. Този, който в момента е на каса, преди/след това влиза в склада изнася продукти, зарежда, пече за витрината и т.н. Работата им не е лека, но не виждам смисъл да се търсят несъществуващи оправдания.

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 07:21 от zvаnchе

# 502
  • Асеновград
От новата брошура нищо. Уок тигана идва по поръчка , някой напред търсеше. В събота ще ходя за кашкавал, все по малко неща ме привличат и все по малко пари оставям в Лидл, а от отварянето ми е бил основен магазин за пазар. Асортимента обеднява все повече, и качеството се срива.
Ако някой иска купон за избрани сирена да ми пише, подарявам.

# 503
До сега не ми се е налагало, но сега се интересувам за уреда за варене на ориз.
Това количество за 1 литър ориз, дали е достатъчно и удачна покупка ли е за студентка, която ще си приготвя ориз и зеленчуци на пара, от време на време?
Благодаря на всички!

# 504
  • Plovdiv
Привет, някой има ли впечатления от уреда за вертикално гладене, който е от днешната брошура. Не обичам да гладя, но и не може все омачкани да ходим Simple Smile

Не обичате и да четете..много се писа за него .

Извинявайте, но ако съм намерила къде да прочета няма да питам. Ако е удобно да ми помогнете наистина къде има мнения. Благодаря.

# 505
До сега не ми се е налагало, но сега се интересувам за уреда за варене на ориз.
Това количество за 1 литър ориз, дали е достатъчно и удачна покупка ли е за студентка, която ще си приготвя ориз и зеленчуци на пара, от време на време?
Благодаря на всички!
Бих й взела мултикукър, поне да си готви всичко. Само ориз ли да яде 🙄
Мерна ми се от Била някаква реклама за 100тина лв

# 506
Пишеше в темата едно време Мишка, служител в лидл. Тя знаеше кое е отлистено и т.н.
Някак свикнахми с безхаберието и некомпетентността около нас, превърнаха се в норма някак, и всеки въпрос се приема като невиждано нахалство. В бг никой за нищо не отговаря, е рефренът.

Зъбният душ е със зареждаща се батерия. Зарежда се на станция - тя е с кабел, самият душ няма.

# 507
Замразените вишни са се появили и при нас на цена 3,99 лв. Не съм сигурна дали са с нова опаковка или така ми се стори, защото скоро не ги бях виждала...😄

# 508
  • Бургас
И на мен ми прави впечатление промяна в държанието на служителите.Най-вече това, че сложиха много мъже по касите, а те не са толкова добри в обслужването на клиенти-бързат, хвърлят, дразни ги мотаенето и си личи.За мен това не е работа за мъже.Не знам каква е причината, но служителите са изнервени и троснати, а не беше така.За мен Лидъл беше образец.

# 509
Аз всъщност съм доволна от доста от касиерите, които са мъже (*поне в нашия филиал).

Общи условия

Активация на акаунт