Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 455
  • 1 483
  •   2
Отговори
# 705
Верно, че брошурите са съкратени, бях забравила. Иначе зехтин имаше.

# 706
И по другите филиали ли изчезна сметаната в каничка?
При нас (Пловдив,бул. България) имаше
Скрит текст:
Съжалявам за лошото качество на снимката,но имаше ужасно много хора и бързах да си напазарувам и да се махам.
Киселото мляко 2% от брошурата беше почти разграбено. 3 или 4 кашона празни и най-отзад имаше няколко млека(аз си взех 2,че ми трябваха,въпреки,че като си правех списъка мислех и повече,но щом видях колко малко бяха останали реших да оставя на хората след мен). Имаше и празни кашони с банани,но имаше и още пълни и неотворени.От другите неща си имаше(странджански дядо,кори за баница,тесто за пица),само чипс от лимец не намерих,а исках да взема да пробвам ,но друг път,когато няма толкова хора. И само 2 каси бяха отворени,такива опашки се получиха🥴

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 15:32 от lenak

# 707
Майкоооо, пак имаше бой в Лидл Wink
И аз в боя Wink за памперси. Кисело мляко - йок! Ама пък имаше едно кашонче до касиерката на излизане.
Чипсове не видях. Хората вземаха с кашоните от ония малките мелкца. Кренвиршите също вървяха като топъл хляб. Кашкавал тел имаше само 1.
Носните кърпички са с нова опаковка.

# 708
Ни стара, ни нова опаковка вчера на обед в Родина. Само един разкъсан стек т.е. една опаковка всъщност - не гледах липсват ли бройки.
Аз се строих сутринта в 07:30 за бретцел за училище, ама тц.

# 709
  • София
Майкоооо, пак имаше бой в Лидл Wink
И аз в боя Wink за памперси.

За какво се биха?!

Понеже съм детенце Simple Smile ,  тази сутрин си купих хелуинска фигурка с бонбонки. Взех баба Яга. Ооо, много вкусни бонбони. Simple Smile
Сложих ги на бюрото и си похапвам.
Може да ми се смеете, но ми създава настроение фигурката, че сега малко е напрегнато в офиса.

Последна редакция: пн, 17 окт 2022, 14:55 от Amiamo

# 710
  • Бургас
А при нас нямаше нищо от печивата за Хелоуин. Бях се наточила да прегреша с портокалови донъти, ама тц... НИЩО! А, и охладени воденички и дробчета няма вече при нас Sad Нито етикет, нито място във витрината... а ми бяха много удобни за бързо готвене...

# 711
  • In transit
При нас бой нямаше, но беше пълно с блуждаещи бабички. Кисело мляко явно имаше, защото на касата пред мен, всички се бяха възползвали.

Аз минах за бланширани скариди (от замразените), критараки, халуми и странджански дядо, а мм си взе някакви инструменти.

# 712
Мики , това Странджанско дядо на Родна стряха ли, което е 2 на цената на 1? Пробвала ли си го, дали е добро?

# 713
И при нас беше пълно сутринта още на отварянето. Търсеха предимно кори за баница 1+1, кренвиршите 1+1 и киселото мляко 1+1, а и на бананите имаше.

# 714
  • Sofia
Мики , това Странджанско дядо на Родна стряха ли, което е 2 на цената на 1? Пробвала ли си го, дали е добро?
Това е, друго няма. Редовно го купуваме, добро е според нас.

# 715
  • In transit
Да, същия. Купувала съм и преди, харесва се у дома.

# 716
Ни стара, ни нова опаковка вчера на обед в Родина. Само един разкъсан стек т.е. една опаковка всъщност - не гледах липсват ли бройки.
На болницата има. И бариерите бяха вдигнати Wink
Май за кисело мляко беше боя.

# 717
Какво стана със сапуните на Лидл, във всички филиали има само Dove от 3-4 седмици вече....

# 718
Какво стана със сапуните на Лидл, във всички филиали има само Dove от 3-4 седмици вече....
"Високо качество на ниска цена" Wink
Не съм гледала честно казано, при нас какви са сапуните.

# 719
  • Sofia
Отпреди време е така...

Общи условия

Активация на акаунт