Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 459
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 720
При нас за херингата в доматен сос е намалена с 30% и купонът за 33% се начислява отгоре и реално стават над 60% всяка консерва и така 1 излиза на около 1.19 което си е оферта!
Имаше бая народ в Бургас, на банани и на всичко!

# 721
В нашия филиал днес мярнах сапуни Дав, но нямаше от другата лидълска марка- “плодовите”, които са 0.59 лв.

# 722
Lenak, май сметаната в каничка е с нова визия...🙂

# 723
Взех си бонбоните за РД - успокоих се Simple Smile
Има нова колекция Шогетен - взех с тиква, да го видим.

# 724
  • Велико Търново
Ако някой Лидлски гениален иноватор чете тук, да предложа - домашен сапун под бранда Родна стряха!

# 725
  • shumen
При нас гевреци нямаше днес.Хелуинските неща бяха заредени и взех близалки и бонбони.

# 726
Вчера по обяд имаше гевреци при нас и то много, но на етикета пишеше банички. 😁 Имаше от френските закуски с крем и стафиди ,, много са хубави, имаше от донатите, с пълнеж, които са с шоколад и някаква поръска.
При млекатата всичко беше празно. Единият от шефовете беше там, мисля, че пренареждаше или освобождааше място. Не видях дали има от киселото мляко на промоция. Купихме от италианските салами, имаше много изостанали неща от италианската седмица. Понеже бях без списък и сега като се замисля май не бяха заредили достатъчно гръцката седмица или поне не се набиваше на очи, както италианската.
Купих веро, което беше по 2 опаковки. Имаше зеле, но хората купуваха по 1-2зелки.

# 727
  • Бургас
Това веро го бях взела,на предишно намаление. Зелено,но не ми допада. Мисля,че от него ръцете ми са шкурка и се появяват екземи. Много често имам проблем с верото. Същото забелязах е едно жълто ехо,новото. Дано не бъркам,мисля ехо беше.
А,така и не се научих да мия с ръкавици.

# 728
  • Sofia
A химлайската сол си е от предната таква промоция - кофти комплект фина и кристали.  Чудя се купува ли им се?!

# 729
Подарявам:
Скрит текст:

, както и всички седмични купони.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 21:51 от Viara T

# 730
  • велико търново
Мен ме изненадаха неприятно преди малко (е, и всички останали клиенти) - имат някакъв проблем дали с връзката, дали с друго, но нито Лидл+ работеше, нито касовите плащания... Масово негодуваха хората, оставяха се покупки, викаше се на касиерите. Като никой път имах пари в брой, но нещата с купони се наложи да оставя, а част от тях изтичат днес.  Sad
Вчера по национал ното радио съобщиха за голяма верига магазини, че е атакувана от хакери.
Дали е точно тази не казаха.

# 731
Мен ме изненадаха неприятно преди малко (е, и всички останали клиенти) - имат някакъв проблем дали с връзката, дали с друго, но нито Лидл+ работеше, нито касовите плащания... Масово негодуваха хората, оставяха се покупки, викаше се на касиерите. Като никой път имах пари в брой, но нещата с купони се наложи да оставя, а част от тях изтичат днес.  Sad
Вчера по национал ното радио съобщиха за голяма верига магазини, че е атакувана от хакери.
Metro

# 732
  • Пловдив

Атакуваната верига беше Метро.

# 733
В нашия филиал са направили бърза каса, но забравих да я снимам.
Макс 7 артикула и няма лента за покупки, а е метален плот върху който се нареждат нещата. Мислех, че ще е каса на самообслужване ама явно не.

# 734
  • Sofia
В нашия филиал са направили бърза каса, но забравих да я снимам.
Макс 7 артикула и няма лента за покупки, а е метален плот върху който се нареждат нещата. Мислех, че ще е каса на самообслужване ама явно не.
Честито, да видим дали и кога и при нас. От всичките 7, може една да е таква.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 22:39 от Morena

Общи условия

Активация на акаунт