Лидл 168 - октомврийска скука

• 95 673
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 330
😅 Разбрах, благодаря.
Били за котления камък, не за пране 👍

Обърках ли нещо?
Понеже прочетох таблетки за пералня, помислих за тези иде реч.
Другото са капсули за пране...
Сори ако не съм разбрала...

Дървени пък мебели кога е имало за дечковци? Не помня...ако има, декемри ше е...за коледа.

# 331
  • София
Не си, аз съм 🙂

# 332
  • София
6те Лаваци ли издирвахте Grinning бих купил, но повече от 1-2 пакета не ми трябват...някой?Thinking

Последна редакция: нд, 09 окт 2022, 15:42 от Starrydream

# 333
  • София
Здравейте! Някой знае ли дали в момента предлагат ли детски дървени масички и столчета?
Не, пускаха ги еднократно. Вижте в Аико, Икеа...

# 334
  • София
Италианските салами от понеделник
- със шунка и свинско Кулатело
- Качаторе
Вкусни ли са?

Забравила съм да споделя за пазара в четвъртък.  Отивам сутринта рано, с отваряне на магазина за чаршафи с ластик сатен и памук. Оказа се, че са сложени до дамските пижами. Една млада дама явно търсеше пижама. Всички бройки пижами, които бяха наредени ги разгъна и разхвърля навсякъде.  Излезе. Нищо не купи. Изумена съм! Sad 2-3 пижами обърна наопаки, от вътрешната страна... Нямам думи! За какво е охраната във филиалите?! После се чудим защо не е подредена стоката в магазина. И това е рано сутринта. А до затварянето на магазина колко още като нея ще минат?! Много ниска култура.... Казах на охранителят, нищо не можел да направи. Неговата работа била друга.

# 335
Сериозно ли Милдето 28 лв?! Това е 40% поскъпване от пролетта!

# 336
Мда..40 ролки бяха 20 лв. А 30-15 лв.
И аз го забелязах...

Ма ка 40%...17 била инфлацията, казват...

# 337
  • София
Преди години Милде 32+8 купувах за 17лв., после стана 19лв., а сега вече е 28лв. Sad

# 338
Скоро минаваме на хигиенен душ с душ гел и кърпа, че и сапуните скъпи.Confused

# 339
  • Буркина Фасо
Преди години Милде 32+8 купувах за 17лв., после стана 19ля., а сега вече е 28лв. Sad
не гледай назад. Smiley
ако пак се появи короната Милде-то ще стане 50 лв.

# 340
  • In transit
Amiamo, качаторе е много вкусен, но не прилича на българските силно подправени салами. Да не те подведа. По скоро е тип като испанския Фует.

# 341
  • софия
Нарът е хубав - сладък, дребни и крехки семки, испански, на добра цена. Пусто ме мързи да ходя да взема още. Ако ходите днес, обичате и има, препоръчвам.

# 342
Качаторето е хубаво, да, на пица го слагах последно като пеперони.
Политика на магазина си е, че клиентът е цар, ако искаш може да се овъргаляш в стоките. Магазин за толерантни клиенти 😁

Днес що такава лудница, гъчкано, на паркинга всички пощурели, ни да влезеш ни да излезеш, бибиткат, една нервозна мацка направо подаде глава през прозореца да се кара че запецнал трафика. Ми не влязох.

# 343
За Лидъл клиентът е цар...обаче някои (доста) клиенти се държат...по съвсем друг начин!😆🤪

# 344
Мда..40 ролки бяха 20 лв. А 30-15 лв.
И аз го забелязах...

Ма ка 40%...17 била инфлацията, казват...
Всичко хартиено стана златно 😭. Най-обикновените едно пластове салфетки от 89 ст.  са 1.69, ако нека поскъпнали повече.

Общи условия

Активация на акаунт