Лидл 168 - октомврийска скука

• 93 534
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Днес има ли проблеми с купоните?

# 736
Имам пак кулинарно-лидълски въпрос - виното с малки бутилки, което продават в Л. бива ли го- става ли за готвене или ще развали нещата?

Идеално е! Преди време бях взимала 2 бутилчета, но не отидоха по предназначение /за Задушница/ и реших да ги ползвам за винен кебап. Перфектни са, тъй като дозата е точно за готвене, а тъй като не пием вино, не остава за изхвърляне.
Бях взела някакво каберне совиньон.

# 737
Вече пробвано и сготвено (с Ruby Cabernet USA), самото вино много не ми хареса, но ястието стана добре. Купих в малка бутилчица и от бялото им вино, да имам под ръка, още не съм го опитала.

# 738
Един бърз пазар в лидл днес
1. Тостер, дето се беше повреди гаранционен, ми го заменят с нов, получих телефонно обаждане да си го получа от клона, където съм го предала. Като време за реакция - около 3 седмици.
2. Взехме от замразените горски плодове с.лидл карта и аз и ММ  по 3 бр, зимата ги пием на смути.
3. Хималайската сол - на мен този комплект ми е екстра. Вземала съм го на 1, 40 преди...
4. Карфиол - той бил на бройка, трябваше да огледам добре сред остатъците защото в 8:30 вече беше опоскан.
5. Някакъв чипс от тъмненориз с киноа и какво беше - глезотийка не съм го пробвала.
6. Взех от верото ( 2 за едно, жълтото) . На мен ми трябва някакво тип проформа, защото слагам съдовете в съдомиялната препремити, знам че е смешно, но съм такава, нещо ме яде отвътре иначе...
7. Бананите бяха на добра цена - хората ги грабеха
8. Разни дреболии - салфетки, милде,  цвекло за супа, ябълки, препарат за сифони 2 за едно. 
Добър пазар се получи, но не търсихме нищо особено по принцип.

# 739
  • Бургас
Бананите и в Билата са на 1.99

# 740
Бананите и в Билата са на 1.99

вече не, до неделя бяха.

# 741
  • Бургас
Олееее,верно!
Сега погледнах брошурата. Извинявам се,ако съм подвела някой.
Аз що си мислех,че вчера ги взех 🤔 губят ми се дни ☺️

# 742
  • Sofia
Аз сега се прибрах с 2.7кг банани по 1.99лв, едната чепка зелени (за някое къри и паниране), че с мюслито ни много вървят...  сметана 30% 5 бр. за едно рибно ястие,  авокадо мрежа - готово за ядене за днешната ни вечеря и другото са обичайности...

# 743
  • In transit
Morena, сметаната да не е намалена? При нас изобщо липсваше. В два филиала се оглеждах.

# 744
  • Sofia
Morena, сметаната да не е намалена? При нас изобщо липсваше. В два филиала се оглеждах.
Не е, Мики, ама ми трябва за рибата, която взехме от Ф, където ходихе за още и от хубавото черно грозде - трети път купуваме. Simple Smile   По 1.89лв е сметаната.

# 745
  • София
Морена, ще ме караш да ходя до Ф. за това черно грозде. Явно е много хубаво. Много обичам грозде. Simple Smile

# 746
Промоционалното гръцко грозде в Лидл не е ли добро?

# 747
  • Sofia
Морена, ще ме караш да ходя до Ф. за това черно грозде. Явно е много хубаво. Много обичам грозде. Simple Smile
Твърдо/хрупкаво и супер сладко е (със сирен/а много върви), давай - днес или утре... Simple Smile

# 748
Ее.. имах сметка 10.74.. дадох й 20.72... и не ги прие.. за 2стотинки..Sleepy

# 749
  • Sofia
Следващия път се подготви, и като се наредил пак при нея си плати цялата сметка в жълти стотинки.

Общи условия

Активация на акаунт