Сполучливи имитации на маркови парфюми - 46

• 51 214
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
И аз съм в търсене на един такъв парфюм.Ароматът ме хипнотизира и е в ума ми вече няколко месеца.Само знам че (оригиналът)е на Монтал и е в червена опаковка.Една дама ми го показа,но в бързината само го подуших и видях опаковката.
Като гледам червените парфюми на Монтал във Фрагрантика,всичките са с много роза,та никак не съм въодушевена,а няма къде да разгледам оригинали на живо.
Може пък "червеният Монтал" да е твоят,ако има къде да тестваш...

# 361
От няколко дни не мога да се откъсна от мострата на By Kilian Love, don't be shy, толкова галещо сладък и уютен аромат, влюбих се в аромата, цената обаче... Искам да ви попитам дали може някъде да се намери добър дубликат на този парфюм? Simple Smile
Аз си взимам от Мартинез вече няколко пъти и много си го обичам!
Кой номер е той, защото по име не излиза в сайта им?
https://martinez-perfume.com/
Или фигурира под някакво друго име? Между другото, и във фрагрантика не го намирам под това име?!

# 362

Явно за този става въпрос Confused

# 363
Благодаря Ванесса, ще пробвам може и там да намеря каквото търся 🤗

# 364
Тия 40 възела на Гиза ги помирисах. Може би трябва време на парфюма да отлежи, за да се разгърне. Слаб аромат, пудрено-сладникав. А може би е и до кожа. Върху мен Магмата след двумесечен престой в шкафа миришеше буквално на нищо.

# 365
  • Варна
Тия 40 възела на Гиза ги помирисах. Може би трябва време на парфюма да отлежи, за да се разгърне. Слаб аромат, пудрено-сладникав. А може би е и до кожа. Върху мен Магмата след двумесечен престой в шкафа миришеше буквално на нищо.
Eто колко наистина са различни възприятията и носовете на различни хора. За мен 40 knots си е дървесно-зелен с морско-солени акценти. Нищо пудрено и има някаква сладост, но на заден план. И въпреки, че малко прекалих с разреждането на маслото (6мл масло трябваше да станат до 30мл парфюм, но май прескочих 35мл дори), съм много доволен от трайност и проекция. Лесно се долавяше от дрехата ми преди пране няколко дни по-късно. Тестерната лентичка вече над 10 дни стои и ухае вкъщи.
За мен е тип джентълменски и стилен аромат, от семейството на Davidoff Cool Water, Amouage Journey Man, без да е копие на някой от тях.

# 366
Вчера получих пратка от Зара и си бях поръчала 10 мл Red Temptation. Много останах учудена като видях че е рол-он. Сигурно си е пишело някъде в описанието, но аз не съм видяла.
Ако все пак някоя мисли да поръчва и не обича рол-они като мен да го има в предвид.

# 367
Вчера с огромно удоволствие разнасях аромата Fucking Fabulous на Tom Ford от Заг - толкова траен и с такъв шлейф - три пъти ме питаха кой е парфюмът ми!

# 368
Вчера с огромно удоволствие разнасях аромата Fucking Fabulous на Tom Ford от Заг - толкова траен и с такъв шлейф - три пъти ме питаха кой е парфюмът ми!
Прекрасен за това време! 🥰
И на мен ми харесва много и го разносвах една седмица при положение ,че обичам почти всеки ден да съм с различен парфюм.
От вчера разносвам 056. NOIR EXTREME / T.Ford на Рефан и една колежка ми каза ,че мириша страхотно.
Също много хубав за това време. 🥰

# 369
При мен Fucking Fabulous на Заг е само лавандула(супер силна) и кожа, изобщо не ми допада, далеч е от графа женствени за мен, но си има почитателите! Много съм доволна от So scandal на Гиза, вчера ми миришеше цял ден, а пръснах само веднъж и 12ч. на кожа... приятна изненада. Нещо ми е влезнал в главата La nuit tresor nude, има ли имитация някой да е срещал?

# 370
Скрит текст:

Явно за този става въпрос Confused
Благодаря, Didxen, по някаква причина не ми зарежда от търсачката на Мартинез. Но и във Фрагрантика също не го откривам. Във Фрагрантика излиза само: "Love, don't be shy - Rose & Oud By Kilian":
https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Love-don-t-be-shy- … se-Oud-75037.html
Това ли е този парфюм?

# 371
Ето това е, Don’t be shy е допълнение към името, изписано отдолу

https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Love-by-Kilian-4322.html

# 372
Моето Амбр Наргиле като поотлежа доби друг вид Simple Smile по- бива. Днес си го разнасям с кеф. Ще го изпръскам определено.
Застопорих временно тестването, че да не натрупам.

# 373
  • София
Ето това е, Don’t be shy е допълнение към името, изписано отдолу

https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Love-by-Kilian-4322.html
В списъка на първа страница е отразен при дамските Heart

# 374
Кои са ароматите на Маринез, задължителни за проба? Най-харесвани в темата, най-често споменавани като изпипани и т.н? Утре за пръв път ще имам възможност да посетя магазин на марката и да душкам на воля и ще съм благодарна за кратко списъче, с което направо да вляза в магазина. Love don't be shy е вече в списъка.

Общи условия

Активация на акаунт