💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 964
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 105
Йееей, записвам се в темата. Миналата седмица нямах възможност да гледам и коментирам, но се завръщам и се надявам да имаме интересни и честни игри, които да обсъждаме заедно. Hug

DevmasterY, в едно племе сме.

Според мен довечера Непобедимите са на реката, за другите не знам.

Малко снимки на Гого, дори да се повтарят с вече качените съм сигурна, че няма да ми се сърдите. Yum
Скрит текст:

# 106
Хохох
Всички фенки на Гого сме там....сега дали заради Гого или защото нищо не умеем ние си знаем само Joy

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 13:23 от валия

# 107
  • София
Мен ме прати при Безстрашните анкетата. Кака Женя ще обяви, че гледам само себе си и ще ми бие шута на номинациите Grinning

# 108
Кое племе сте? Мен ме праща в Парламента?! Гого президент!

# 109
Мен ме прати при Безстрашните анкетата. Кака Женя ще обяви, че гледам само себе си и ще ми бие шута на номинациите Grinning
И аз съм при Безстрашните Simple Smile Там и исках 👀🙊

# 110
Кое племе сте? Мен ме праща в Парламента?! Гого президент!
Ааа не, това прекрасно същество не е създадено за политика. Не че не искам да го виждам всеки ден, ама президент-не. Прекалено е съвършен ❤🤣😍😍

# 111
Цяло ново племе станахме вече супергероите - и аз съм там. Сигурно, защото нищо друго не мога, освен да се усмихвам мило. Simple Smile)

# 112
Мен ме пратиха при Безстрашните от анкетата. Нямам против Simple Smile

# 113
Мен ме пратиха при Безстрашните от анкетата. Нямам против Simple Smile

Ааа сигурно си много добър. Аз в тая анкета отбелязах, че съм добра само на пъзели, че в другото хич ме няма, а на изометрия съм трагедия. Joy

# 114
  • София
А мен питате ли ме🤣🤣🤣 Само пулсиращият бицепс и синята кърпа на Гого сънувам 🤣🤣🤣 Как вместо Димо аз отивам да му я оправя и междувременно проверявам цялото тяло дали всичко е наред 🤣🤣🤣

Не мога!
Ти ли беше с "красивата му глава, душа и т.н."?

# 115
А мен питате ли ме🤣🤣🤣 Само пулсиращият бицепс и синята кърпа на Гого сънувам 🤣🤣🤣 Как вместо Димо аз отивам да му я оправя и междувременно проверявам цялото тяло дали всичко е наред 🤣🤣🤣

Не мога!
Ти ли беше с "красивата му глава, душа и т.н."?
Аз естествено 🤣 

# 116
Гледам го Пухи,ми добряк ми е.Да факт с половин мозъчна клетката както казах, другата половина отива при Алекса,но разликата ,че втория ще се окаже освен тъп и прост с извинение.

# 117
  • София
Аз, Безстрашен Simple Smile
Разпределителната шапка си знае работата. Добре ме е разчела. Simple Smile

# 118
Аз съм в супергероите, ама след като отговорих "пъзели" не ме учуди резултата. Ще ми е забавно при тях.

# 119
Хехехехе Simple Smile
Двама от най-зле представилите се играчи през сезона.
Друго си е като има зоб.

Общи условия

Активация на акаунт