💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 005
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 120
Пухчо явно много са го жеглали всички тези коментари по негов адрес.Не е спрял да мрънка от както е излезнал.А фактите са ,че всичко казано до момента  си е така ,и да беше показал повече като е недоволен,а не само да нагъва в резиденцията и да очаква чудеса .

# 121
Пухчо явно много са го жеглали всички тези коментари по негов адрес.Не е спрял да мрънка от както е излезнал.А фактите са ,че всичко казано до момента  си е така ,и да беше показал повече като е недоволен,а не само да нагъва в резиденцията и да очаква чудеса .
Мрънка, защото се провали. И защото в средата в която е предполагам го скъсват от шеги и подигравки за представянето му. Къде по-лесно е да вдигнеш 342 кг, отколкото 45 Trollface

# 122
Записвам се в темата, за да ви следя.
Анкетата ме прати при Безстрашните 😃 Не следя сезона и не знам какви са по характер хората там, но ми се струва, че трудно бих се разбрала с някои от тях - Евгения, Валери.

# 123
ЗоритУ горкото.....“готЕн даскал“.....
И е студентка?
В НСА, не в НАСА Blush
От анкетата - в безстрашни.

# 124
И аз гледах днешното  На Кафе. Нормално е да ги галят с перце, все пак ако са агресивни, след време по-малко участници би имало или от телевизията биха признали, че имат пропуски.
Лошо впечатление ми направи Асапрух. Все пак той ядеше като за световно близо 2 седмици(или там 10 дни), а каза  "Големите мускули искали витамини и минерали". Човек, колко повече храна. И пак крампи, крампи, ай стига. Провали се и е добре да се оттегли от публичното пространство. За мен лично - истината се вижда на Арената, а не кой колко е устат.

# 125
Ох, аз отидох при Непобедимите. 😂😂😂😂😂
Може би защото масово избрах храна, а за битките избрах силовите игри.
Повече  май нямам право да казвам нищо за интелект. 😅😅😅😅😅😅

# 126
И  мен ме прати при Супергероите Smiley
Пух каза,че фаворит за спечелване му е Валери от мъжете и Елица от жените .Иначе ако трябвало да си сформира той племе каза,че иска да са -той,Гената,Валери и Гого от мъжете ,Елица,Ралица,Фейгин и Михаела .

# 127
валерката ми е доста надценен за мен. с нищо не ме е впечатлил. освен м.б. че не ми е приятен като човек.

# 128
Ох, аз отидох при Непобедимите. 😂😂😂😂😂
Може би защото масово избрах храна, а за битките избрах силовите игри.
Повече  май нямам право да казвам нищо за интелект. 😅😅😅😅😅😅
🤣🤣🤣 Мен храната грам не ме интересува, честно🤣 Ама плуване - не🤣🤣🤣 Без жилетка влизам ама след 1 минута съм аут 🤣 Силата ми е в ума (май🤣), но на арената ще окапя като круша🤣🤣🤣
Под витамини и минерали Пухи има предвид Менделееви 🤣 Пак не сте разбрали 🤣🤣🤣

# 129
Да, няма как в ефир да каже, че има нужда от зоб.

# 130
  • София
Пух при Гала

Тук коментират събитията от петъчния епизод. Не съм гледал още, но дано не плюят много по Филип...

# 131
И аз посочих пъзели. В плуването съм по зле от Мани/миналогодишната/в силовите съм като Касим
Не че в пъзели те съм бог, ама ако не посоча и тях анкетата ще ме прати при Димо най вероятно

# 132
И аз посочих пъзели. В плуването съм по зле от Мани/миналогодишната/в силовите съм като Касим
Не че в пъзели те съм бог, ама ако не посоча и тях анкетата ще ме прати при Димо най вероятно
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 133
С глас се засмях djoleva, благодаря !

# 134
  • София
Айде и аз при сините. Grinning Нямам против, и на пъзели ме бива Blush.

Чудех се да не е повреден тоя тест, че само сини - сини - жълти - сини изкарва, но ето, имало начин да попаднеш и при червените.

Общи условия

Активация на акаунт