💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 876
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 800
Чакалов ме дразни още от игричките си при Резервите. Много ми падна в очите и последно време рие дъното. А го харесвах преди да влезе. Викам си т'ва момче заслужава шанс в Игрите, толкова пъти се пробва.
Лятото обаче беше излъгал в един лайф, че отново не са го взели, явно за да не се разбира , че е участник. Това също не му прави чест. Можеше просто да се покрие и да не говори по темата.
Та.. и аз си виках за Алекса. Все повече го харесвам това момче. Определено има огромно сърце.

# 1 801
Алекса като треньор ги разгрива всичките. А Цецо да не чуе нещо от него - от ниско атакувай

Е, това е истина древна като света - повдигнеш ли центъра на тежестта на опонента си и той не може да ти устои. Знае се от сумото, от борбата, а и даже от древногръцката митология - как Херкулес надвил великана Антей.

# 1 802
  • Другата България
И мен ме е яд за Касим, можеше да се превърне в героя на битката.
Стои и я чака да се изправи...., той толкова се беше ошашкал, не очакваше и направо се обърка какво да направи. Жалко.
И на мен до момента ми допада сериалчето, предвидимо, но пък с приятни хора, тук там някое изключение, но злодеи винаги трябва да има, навсякъде. Като го гледаш от хумористичната му страна, и си наясно с подставените лица и поднесените реплики, които трябва да се изрекат в точния момент, и им предвиждаш ходовете на сценаристи и продуценти почти редовно, наистина си е забавно. Лошото е, че явно има хора, които вярват на 100% във видяното по ТВ, и хейтят здраво и грубо участниците, генерира се излишна омраза, което за мен поне не ок. Такива обиди се сипят във ФБ, а и вероятно не само там, че ум да ти зайде. Не трябва така, ние тук си лафим, ама да кълнем и да обиждаме хамалски поне за момента не съм видяла. Дано остане така.

# 1 803
  • Варна

Убедена съм, че не само Джеферович е поканена специално. Сигурна съм, че са се постарали да поканят доста от участниците, и са подбрали хора които да са интересни. Съмнява ме Гого да се е втурнал от другия край на света да кандидатства . Най-вероятно също е поканен , както и други от интересните образи там. В момента му правт убийствена реклама на калистениката, и съм сигурна , че ще направи верига от спортни салони тук с много кандидати. На всеки нещо е обещано - и си заслужава , понежи ни правят страхотно шоу
Напълно съм съгласна! Олимпийките също са поканени според мен. Друг е въпроса, че едната е поставяла условия най-вероятно и продукцията дава всичко от себе си, за да и натрие носа.

# 1 804
Надявам се многострадалните Геновеви да са номинирани отново от многобройната коалиция при "Безтрашните", която очевидно не се състои само от жени. Relieved
В това племе по- многострадална от Евгения няма,а тя няма как да е номинирана 😂гОрката оставила си семейството,а те другите нямат роднини нали 😂

# 1 805
И аз виках за Алекса . Виктория ме изненада приятно, нали най-много нея недолюбвам, днес записа плюсче . Не вярвах , че ще събори Ралица , изненада ме приятно. Харесвам Рали , доста сила показа на халките, но тук мал шанс, а и си стисках палци за сините . Разбира се за Гого всичко е казано, няма да се издъни, продукцията го обича - той и е златната кокошцица този сезон. Май за пръв път ми е по-интересно да гледам битка с Гого отколкото най- пикантната интрига

# 1 806
Екстра беше играта днес, много съм доволна. Само Касимчо трябваше да надвие джафката.
Виктория не я съдя, нормална реакция предвид натюрела й.

# 1 807
От лайфа с Гого (който беше кратък тъй като се изгуби в пустинята 🤣 и аз тръгвам да го търся 🤣) но преди това да ви кажа 🤣Цецо и Алекса са влюбени в него 🤣🤣🤣 Много обичали да го слушат, действал им успокояващо 🤣 Всички други при гадните условия си показвали кирливите ризи, само Гого нямал такива 😍 Айде потеглям🤣

# 1 808
От лайфа с Гого (който беше кратък тъй като се изгуби в пустинята 🤣 и аз тръгвам да го търся 🤣) но преди това да ви кажа 🤣Цецо и Алекса са влюбени в него 🤣🤣🤣 Много обичали да го слушат, действал им успокояващо 🤣 Всички други при гадните условия си показвали кирливите ризи, само Гого нямал такива 😍 Айде потеглям🤣
Какво друго каза

# 1 809
Кой в кого е влюбен и кой кого ревнува не разбрах! Нямам търпение за утрешния епизод от сериала Joy

# 1 810
Какво друго каза
Че бил с много рани и подути колена от битката с Валери

# 1 811
  • Другата България
Аз нямам нищо против олимпийките, и Елица за мен, на фона на други персони си е в реда на нещата. Фейгин пък е страхотна, как да имаш нещо против? Сега, че с Гошо са се видяли преди предаването, факт. Ама пренебрежим.
Дразни ме неравнопоставеността, че влизат двама. А играят за един. В сезон първи Елена и Стефания се брояха за един играч, тук при двете влюбени гълъбчета нещата са различни. Ясно е, че не може да влязат като един играч, но това ги поставя още в началото не едни, а доста гърди напред. Вече като прибавим и драмата със сълзите, сополите, условията на Елица, пазарлъците, тръшканията и т.н., и става досадно. А иначе е силна жена, но никой не отчита тези ѝ качества, защото се представя като ревлата на сезона. Или почти никой. Докато Алекса е масово харесван, въпреки бурния си нрав, заканите, псувните на сръбски и т.н. Харесван е защото е силен и откровен. И се сещам отново за Юлиян - беше същия, обаче беше сам, индивидуалист, единак, и какво стана - знаем. Докато тук в този сезон Алекса защо не и победител да излезе? Хич няма да е учудващо.
Другите неравнопоставени вече ги коментирахме - Евгения и свитата ѝ. Ако се абстрахирам от личната си неприязън заради онези изцепки в реала, ритането на колата на онази жена пред училището и т.н., и ако беше сама, без хора около нея, с които влиза след предварително познанство и /вероятни/ уговорки, може би щях да се насиля да гледам на нея като на участник в предаване. Сега е ясно като на каква гледам на нея - като на връзкарка, дошла да си лъсне имиджа, и да се промотира вероятно за нещо от всичко, с което се занимава, не знам и не искам да знам. Писала съм - не очаквам да спечели, но очаквам да се добута, тоест, да я добутат максимално напред. Дано си струва хейта, който отнася, аз ѝ се чудя искрено и лично, но явно е непукист.
Мирелката също, хубаво момиче, обаче виждаме колко зле се представя на терена. Не зле, но в сравнение с останалите жени, по-слабо. Да, но и тя влиза с двама сигурни мъже, близки до себе си, и един омагьосан там, които “да я пазят“, просто да си я пазят колкото може по-дълго. Вече не съм сигурна дали и Валери е омагьосан там, или и с него са се познавали предварително. Е, той не е олимпиец, но пък син на олимпийка.
И те така.

# 1 812
На Гого много му се беше смъкнал банския днес. Още малко и малкия Гого щяхме да видим.

# 1 813
На Гого много му се беше смъкнал банския днес. Още малко и малкия Гого щяхме да видим.
🤣🤣🤣 А вие защо там гледате?🤣🤣🤣

# 1 814
Днес се надявах да видя класическото дерби Гого срещу Фифо, но трябва да призная, че направо ми висна ченето на втората битка с Валери. Наистина е огромно удоволствие да се гледат мислещи играчи. Гого го надхитри много впечатляващо.
Чак ми се щеше да видя Алекса срещу Гого. Професионален борец, цял живот учил похвати и тактики и Гого, който в 90% от случаите успява да спечели срещу опоненти, които имат видимо физическо предимство над него.

Общи условия

Активация на акаунт