💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 920
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 785
Ако може жълтите да номинира Цецо. С 9 гласа. Толкова си може, ама Виктория не го вижда. Седнала за Мани да дава оценки. Тоя и толкова не може.
Втори номиниран от жълтите да е Мирела.
Жълтите мъже до сега можеха да пратят Мадам поне два пъти на елиминация. Ама......

# 1 786
Двама Джаферович едновременно по телевизора вече наистина ще ме откажат да гледам. Head Band

# 1 787
  • София
Гого каза в лайф, че е 170см.

Горкото Гогче, все трябва да се обяснява колко точно е висок Joy

# 1 788
Гого каза в лайф, че е 170см.

Горкото Гогче, все трябва да се обяснява колко точно е висок Joy
На мен ми пасва идеално на ръст🤣Вие се оправяйте 🤣🤣🤣

# 1 789
Да, така погледнато сте права, но тя мисля мислеше, че може реално да го победи наистина.😂😂😂😂 Това имам предвид.
Rolling Eyes Нищо подобно не е мислела, нито пък казала. Дори и обясни идеята си - никой не може да победи Алекса, така че няма смисъл да се губи рунд от такъв сблъсък. А нея я бяха прежалили като изгубена точка, затова я и пратиха срещу Цецо.
Погледнах пак специално, наистина е така, трябваше да обърна внимание на думите й за егото. Извинявам се. Simple Smile 
Относно интригите и послефактум ми стана неприятна. Но за стратегията е била права- какво самочувствие имат само жълтите, всеки искал Алекса,  за да го победи от мъжете. Е, *биха го* 😅😅😅

# 1 790
  • София
Двама Джаферович едновременно по телевизора вече наистина ще ме откажат да гледам. Head Band
Мисля, че този слух тръгна от темата или е просто хипотеза, не е базиран на доказателства. Ваня Джаферович е лице на bTV и ще е зает с новия сезон на "Сървайвър", той със сигурност няма да бъде водещ на "ИВ". За Жени също не виждам откъде идват предположенията, че ще бъде водеща.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 00:22 от La Vikinga

# 1 791
Аз се шегувах за двамата, но някъде прочетох, че не хората не харесвали Ралица и й търсят смяна. За такава е сочена Евгения. Гледайки останалите играчи, тя се държи много наперено, около нея вият снаги много играчи, събира ги... Много знаци разчитам в тази посока. Дано след всенародната любов, която спечели, да потърси друго поприще на таланта си, талантите си.

# 1 792
  • SF
Прекрасен е. Аз днес пак щях да прегръщам телевизора. Страхотни положения извади. Приказка е това момче!
И още двама имам, които много харесвам, но първо свалям шапка на Гого и после започвам да се озъртам и за други играчи Simple Smile

От известно време малко, или пък повече, съм разлюбила Чакалов. Днес здраво стисках палци за Алекса в двубоя им. Не че съм се съмнявала в сръбския шампион, но... Сори, Чакалов! Виках за Алекса.

ОБСЪЖДАЙТЕ СПОЙЛЕРИТЕ СИ В НЯКОЯ ДРУГА ТЕМА!!
Не вадете информация от там, за да си я разцъквате тук.

# 1 793
Да, така погледнато сте права, но тя мисля мислеше, че може реално да го победи наистина.😂😂😂😂 Това имам предвид.
Не е казала, че има шанс срещу Алекса, изобщо нямаше това предвид. Спореше изцяло за подарената точка на Цветан.

Няма смисъл ..Joy

Ако визираш мен, погледнах, разбрах, че сте прави и се извиних- явно смисъл има. Wink

# 1 794
  • софия
@Mari_Mar, благодаря! ( само да вметна, че очеизвадно липсваш, но пък винаги се появяваш на време ❤)

# 1 795
Вие се надявате Цецо да отпадне скоро, ама според мен първо ще се разтече от любов по Виктория и ще се влее в Черно море и реално така ще напусне ИВ.

# 1 796
  • Където морето целува небето...
Гого 170 см? Може би на фона на великаните ми се вижда по-дребен, но все пак едни 170 са си добре за девойките тип " джобно гадже".

# 1 797
И на мен тази година игрите много ми допадат. До сега всичко се развива, просто както на мен ми се иска. Не знам от продукцията ли бутат или магии правят , но ме удовлетворяват напълно . И кой при кого да влезе от резервите, и кой кога да падне и да бие .
Убедена съм, че не само Джеферович е поканена специално. Сигурна съм, че са се постарали да поканят доста от участниците, и са подбрали хора които да са интересни. Съмнява ме Гого да се е втурнал от другия край на света да кандидатства . Най-вероятно също е поканен , както и други от интересните образи там. В момента му правт убийствена реклама на калистениката, и съм сигурна , че ще направи верига от спортни салони тук с много кандидати. На всеки нещо е обещано - и си заслужава , понежи ни правят страхотно шоу

# 1 798
Много малко хора имат шанс срещу Алекса в тази битка.

Абсолютно нормално, той е професионален борец и това е съвсем близо до "професията" му, за която се е готвел от малък.

На мен пак ми хареса Гого - победи с хитрост и умение да измисли най-подходящите движение и тактика за момента.

Касим падна от глупост - можеше да довърши Джаферович, но пропусна момента.

А Цецо ми беше ясен и съвсем според очакванията - много висок център на тежестта и неповратлив. Но направиха тактическа грешка като го изкараха пръв и жълтите да му търсят съперник. Трябваше да го пазят и да излезе срещу жълта жена.

# 1 799
  • София
Именно! И ще има много клиентки от мамата в салоните на Гого! Blush

Общи условия

Активация на акаунт