💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 942
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 620
Ужасно съм разочарована от Елица, наистина.
Пълен провал беше тази седмица, тя се натисна за капитанка, малко поне отговорност нямаше да е излишна.
Поне да беше от кумова срама нещо изказала, поне единия от двата си гласа да беше дала за себе си, с ясното съзнание, че няма да иде на битка, ей така, за “очи“. Другото което е, нищо положително не каза за Мира, която се скъса да я защитава предходните пъти, когато тя беше на “пангара“.
Звезди с тази “травма“ ще си я влачат до вероятно обединение. Ето ви я новата Мани.
Много достойно поведение на Мира, много. Ако срещу нея са жълтите мъже, не знам вече на кого ще симпатизирам.
Забранено е от правилата гласуването за себе си на съвет.
Може би единственото правило, което не е нарушавано през всички сезони.

# 1 621
  • Другата България
А, добре.
Не го знаех. Поне да беше казала нещо тогава.

# 1 622
Мирела защо си мисли, че след като я избраха за капитан на отбора става за лидер?

# 1 623
  • София
Алекса: Ей, не може жена да те бие! Ти си по-хитър, ти си мъж!

Липсваше ми дневната доза сексизъм, благодаря, "ИВ", loving this season's theme Heart Eyes

# 1 624
Зори просто беше афектирана от скандала с Звезда и затова поиска минута да помисли. Не знам защо всички и се подиграват. Не мисля, че е толкова глупава.
И аз не мога да разбера..., не е нужно да излива водопад от думи някой, за да е умен. Има си хора по-бавно говорят. Предпочитам я за компания, защото логорея не понасям. Даже не мога да разбера тази 42 годишната защо заслужи титлата за интелигентност. Има някакви заучени фрази и агресивно поведение - явно това заблуждава много хора...

# 1 625
Илиян ,, Аз съм най- слаб “ ( с цел той да излезне срещу жена)
Виктория- ,, Имай предвид, че могат да ти пратят Джаферович”- веднага дава назад. С какво е полезен този в комбинативните игри? Подмолен, мазен, пазещ се изключително за себе си. Не мога да го търпя просто като го показват.

# 1 626
Май бях съгласна с Михаела.. трябваше да пуснат жена срещу Алекса.

# 1 627
Яко начало - Чакалов срещу Алекса.
Закономерна победа на Алекса.

# 1 628
Не мога да гледам. Пишете.

# 1 629
Алекса  е много добър ,браво

# 1 630
  • София
Много малко хора имат шанс срещу Алекса в тази битка.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 21:51 от La Vikinga

# 1 631
  • Другата България
Ауууу, има кандидат да измести Фифо от хейта и  вечната драма мъже - жени и що е това равнопоставеност между половете??? Не мога да повярвам!

Стратегията на жълтите, направена от Евгения, както всички чухме, ще е грешна според мен.
Михаела си беше права, ама кой да чуе....
Аааа, Мирека “осъзнала“, че то гласът ѝ не се чу, Женя редеше кой с кого. Еййй, за балъци съвсем ни взеха!

# 1 632
Цецо джентълменски побутва Михаела по тепиха Joy

# 1 633
Много груба тактическа грешка на Жълтите.
Цветан е победим в тази игра.

# 1 634
Още след първата битка ще е толкова мокро, че после повечето нямат много шанс да се задържат и борят.

Общи условия

Активация на акаунт