💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 942
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Да, така погледнато сте права, но тя мисля мислеше, че може реално да го победи наистина.😂😂😂😂 Това имам предвид.
Rolling Eyes Не зная как гледате, но нищо подобно не е мислела, още по-малко пък казала. Дори и съвсем подробно си обясни идеята - никой не може да победи Алекса, така че няма смисъл да се губи рунд от такъв сблъсък. А нея я бяха прежалили като изгубена точка, затова я и пратиха срещу Цецо.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 23:18 от Reinа

# 1 771
  • София
И Борислав не лъжеше за основното - желанието на Ваня да го спечели на своя страна, въпреки това намирам за грозно да се обсъжда "личния живот" (както се изрази Мирела в случая) или взаимоотношения на съвет, Жени е наричана многократно интригантка, защото съумя да създаде коалция и си номинира последователно едни и същи участници, но Чакалов ще бъде неречен стратег след тази очевидно интригантска проява.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 23:13 от La Vikinga

# 1 772
Според мен ще номинират чакалов и Михаела. Веси ще отпадне първа, Михаела първа ще се спаси, а Мира ще бие Чакалов. Той се оЛива с тези измислени интриги, а Веси се изчерпа.
Шанса да не са Фифо и Чакалов номинирани според мен е нищожен.Единственото, което може да постигне Михаела е да си окачи мишена на гърба според мен.
Иначе и аз мисля, че Веси ще отпадне първа.
След нея мисля, че елиминацията е възможна във всякаква конфигурация между тримата.
Но най-драматично ще е да е между Фифо и Чакалов.

# 1 773
  • SF
Аз наистина съм силно впечатлена от Гого. Той е извънземен!
Предаването е доста интересно. Всяка година казвам, че това е най-интересният сезон, но това наистина е най-интересният сезон.
Бях за Сините и много се радвам. Единствено от Цецо очаквах повече, но той като си просне туловището на земята и не може да го контролира, но можеше да бута. Гого Президент как успя да обърне от партер.
Алекса е много сърцат. Ври и кипи за племето си. Гого притежава безспорни качества, но е по-мълчалив и сдържан. Моторчето на племето е Алекса.
Голям обрат в развитието през последните седмици и това прави Игрите на волята толкова интересни. Simple Smile

Утре съм за Мира да победи и някой от жълтите. Не знам кого ще пратят, но няма да е Филип, нито Валери.

# 1 774
  • София
Надявам се многострадалните Геновеви да са номинирани отново от многобройната коалиция при "Безтрашните", която очевидно не се състои само от жени. Relieved

# 1 775
За тези, на които им е интересно и искат да знаят предварително: В темата със спойлерите има информация кои двама отпадат утре.

# 1 776
# 1 777
Напълниха ми душата вчера и днес Супергероите начело с Алекса и Гого. Heart Eyes Не Гого, Супер Гого. Hands Muscle

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 23:15 от precious*

# 1 778
Каква нова любовна драма. С кой. Да не налазиха Гого

# 1 779
Гого каза в лайф, че е 170см.

# 1 780
  • София
Каква нова любовна драма. С кой. Да не налазиха Гого
Не, Чакалов каза на съвета на "Безстрашните", който ще гледаме утре, че Михаела харесва бившия на Мирела - Лефтеров, и затова искала да я номинира последния път, като дори я нарекла "кучка". Михаела му каза, че лъже и да не говорел за личния ѝ живот (второто - на връщане от съвета).

И в "Непобедимите" имаше любовна драма - на съвета Елица и Георги бяха обвинени, че са си държали ръцете в буса, на път за там.

# 1 781
  • Варна
Чета страници коментари за предположения за битката утре, но в главата ми не е нито номинация, нито битка, а коментара, че може семейство Джаферович да са водещи следващия сезон! Хора, сериозно ли го мислите? Аз трудно им разбирам и на двамата, като говорят. Субтитри ли ще има?

# 1 782
Тиквичке, не ми разбивай сърцето на заспиване. Харесвам ИВ но не и Джаферович…

# 1 783
  • Стара Загора
Мен пък ме кефи Алекса на Игрите ,страхотен хъс и игра показва .
И аз го гледам с удоволствие. И не се дразня от поведението му. И повлия положително на племето. Докато любимецът ни Гого предпочита да мълчи и само да наблюдава. Няма хъс да поведе хората.

# 1 784
Да, така погледнато сте права, но тя мисля мислеше, че може реално да го победи наистина.😂😂😂😂 Това имам предвид.
Не е казала, че има шанс срещу Алекса, изобщо нямаше това предвид. Спореше изцяло за подарената точка на Цветан.

Последна редакция: чт, 06 окт 2022, 23:40 от AuroraBB

Общи условия

Активация на акаунт