💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 105 018
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 755
В промото Михаела ли твърди Чакалов, че казва кучка за Мирела?
Да, за Михаела става въпрос. Ама дали думите са истина, кой знае. Помня че при техен разговор дали да номинират Мирела, Михаела му каза не сега, по натам.

# 1 756
  • София
Чакалов с това, което ще разкаже на съвета с цел да всее раздор при жените, за това как едната нарекла другата "кучка" (дума, която и тук ми се налага да пдомианвам от време на време), в моите очи се превръща в Борислав от втори сезон, който тръгна да обяснява как Ваня го сваляла, за да има неговя глас, отново на съвета.

# 1 757
Да се върна на Гого- поразена съм как мисли в критична ситуация. Браво! Който ще да спечели- това е сезонът на Гого. А за Вики не сте прави. Агресивна била. Каква да е на тази игра. Касим като пожали Жени и загуби точка. Не че играта имаше правила… добре че нямаше одушени.

# 1 758
Чакалов, Георги, Лефтеров и Илиян са на лайф.

# 1 759
То и да е истина К*чка гейт няма да го покажат.Нали сценарият върви така: лошите мъже сексисти и милите беззащитни жени

# 1 760
  • Другата България
Чакалов и да отпадне, вече пося семето на раздора.
Време е да омешат играчите, че и при червени, и при жълти нещо нещата много се омазаха.
Днес предвидихме да не е в пета седмица, явно по-рано ще отпаднат двама, още утре.
Последният - вероятно Веселина.
И после.....оффф, по-рано вечерта коментирах, че не ми се иска Мирослава да си ходи толкова рано. Но пък и не искам Джаферович отново да е победител. Не знам кой искам да отпадне, за всеки един от тримата ще ме е много яд, на фона на оставащите Звезда, Михаела и Евгения.

# 1 761
Честно да ви кажа, Чакала ако лъже за такова изказване…. мъж.. 😳 Направо не ми се вярва, той дъното ще удари на интригите- и на съвет да рискува с такова нещо? Може би го казва, защото го има записано или…?

# 1 762
  • София
Да, така погледнато сте права, но тя мисля мислеше, че може реално да го победи наистина.😂😂😂😂 Това имам предвид.
Не е казала, че има шанс срещу Алекса, изобщо нямаше това предвид. Спореше изцяло за подарената точка на Цветан.

# 1 763
Не мисля, че Чакалов си измисля, но може накрая да го изкарат, че лъже. Ако трябва да вярвам на някого - бих вярвала на Чакалов. Може да го накарат и да се извини. Продукцията не би се чудила. Двете кокошки се хванаха за гушите. На 21 години човек трябва да се държи зряло, а не така.
А най-голямата гадост - ако догодина водещ е всенародната любимка Джаферович. Без Димо. С мъжа си например.

# 1 764
  • Буркина Фасо
Михаела мисли, че има повече шанс срещу Алекса, отколкото срещу Цветан….. 😂😂😂
...

Тя отива като пушечно месо срещу Алекса. Ясно е, че на тази битка никой няма шанс срещу него. По- добре мъжете да се състезават срещу играчи с които биха се справили. Simple Smile
Да, така погледнато сте права, но тя мисля мислеше, че може реално да го победи наистина.😂😂😂😂 Това имам предвид.
Михаела май спомена, че е можело да се бута и с Касим, но като нищо можеше да загуби и от него.Smiley
след свършен факт е лесно да се правят анализи.

# 1 765
Според мен ще номинират чакалов и Михаела. Веси ще отпадне първа, Михаела първа ще се спаси, а Мира ще бие Чакалов. Той се оЛива с тези измислени интриги, а Веси се изчерпа.

# 1 766
Гого, като си дойдеш в България, моля те дегизирай се🤣 Ще те разкъсаме 🤣🤣🤣
Гого, ако срещнеш висока колкото теб и доста слаба естествена блондинка, не се дегизирай- не те харесвам и няма да те разкъсам😆
Играта беше груба и почти без правила- кой паднал във водата с другия, кой душИл, кой избутал и себе си с другия, но сините се нуждаеха от повдигане на духа, а жълтите- ит приземяване. Всички  си получиха заслуженото. Съветът утре ще е интересен- любопитна ми е равносметката- дали ще заговорят нечии съвести,дали и как Михаела ще се изкупва пред великия инквизитор- Джафер? Отвратих се пак от Виктория, почти я бях забравила- сега силно напомни защо ми е отвратителна.
Алекса е егоист и помага и надъхва заради себе си- отборът е мимикрия за селския тарикат, стъпалца към върховната цел. И ори двамата с Годеницата му е така- Генчо е прав в тази си оценка.

# 1 767
Сетих се на кой ми прилича 😂

# 1 768
  • София
Гого продължава по възходящата линия, не знам докъде може да стигне Blush Много харесвам играчи с мисъл, отделно супер физическата форма. Валери се е изял от яд!
Съответно никак не ми допадат неспортсменски прояви, победа на всяка цена, каквито имаше май повече при жълтите.
Цецо беше доста внимателен с Михаела, а накрая се възползва от еуфорията да напрегръща и нацелува Вики. Grinning
Тя пък се представи чудесно, има хъс и добре се измъкна на Ралица в последния момент, че и успя да я избута.
Алекса беше супер, нямаше кой да му излезе насреща. И той много "гори" в битките, харесва ми отношението му, винаги хвали и окуражава своите.

Не обърнах внимание на промото, а явно е било интересно. Голяма сапунка при жълтите.

# 1 769
  • София
Лъже Чакалов естествено, нито Михаела ще тръгне да говори така пред него, нито ще използва тези изразни средства. Или друга от жените. Искат да са мъже, ама точно като жени се държат, и то тези от лошите стереотипи. Генчо също се обиди на жени, ама и той върти женски интрижки. Дано не заминат двете жени от червените. Веса няма да ми липсва, Мира да, но се надявам главната жена в мъжко тяло Чакалов да замине.

Общи условия

Активация на акаунт