💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 926
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 875
  • Дубай
Трябва да вмъкват нещо от Сървайвър, като скрития идол. Така тези с малките коалиции, могат да обръщат големите коалиции. Мисля, че ще има по-голяма интрига и всеки ще се съмнява в другия. Какво е това нещо 6 да си набележат 2 ма и бой по тях до края. Визирам жълтото племе.
И един от тези двамата е един от най-добрите им играчи....Визирам Фифо.Джавка не може да му покрие ни един пост в игрите ...

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 11:34 от I.V

# 1 876
Гледам, че съм гласувала с мнозинството, че Фифо и Чакалов ще са номинирани, а леля Веси ще отпадне още в първата битка. Очаквам да им дадат подвижната маса с тухличките и Мира да ги бие отново. Даже ми е тъпо, че няма грошове на първата игра, че можеше малко да натрие носа на Генчо жената. При все ще се надявам до последно и двамата да се спасят, че не искам нито Фифо аут, нито Чакалчето.
Все пак МериАн беше права, че жълтите ще са на съвет.

# 1 877
И аз гласувах за Фифо и Чакалов, просто другите са си комфортно в момента. След отпадането на Фифо/Чакалов, ще започне раздора, но все още даже не си го мислят. Тогава ще имат една мишена и ще трябва да избират и някой от тях или останалия в племето, ще си избере противник. За битката Мирела носи цялата вина, тя не успя да ги разпредели или поне да ги накара да я слушат и да казва, кой, кога ще излиза. Но тя е манипулативна и лесно се влияе от мнението на останалите.

# 1 878
Вчера бях оставила един коментар, че Цецо надъхваше Фейгин, а на нея не й беше въобще приятно. Във ФБ прочетох, че я е ударил по дупето за ,,кураж”, някой се възмущаваше по- точно, някой видял ли го е това оттук?

# 1 879
И аз гласувах за Фифо и Чакалов, просто другите са си комфортно в момента. След отпадането на Фифо/Чакалов, ще започне раздора, но все още даже не си го мислят. Тогава ще имат една мишена и ще трябва да избират и някой от тях или останалия в племето, ще си избере противник.
След като Чакалов пуска бомбата на съвета, вече се досещам коя ще изгърми. Simple Smile

# 1 880
И според мен това ще е посоката в която ще тръгне Жени, ако днес Жълтите изгубят играч.

# 1 881
Вчера бях оставила един коментар, че Цецо надъхваше Фейгин, а на нея не й беше въобще приятно. Във ФБ прочетох, че я е ударил по дупето за ,,кураж”, някой се възмущаваше по- точно, някой видял ли го е това оттук?

Да, имаше такова нещо на битката и с Джаферович. Хвана я за шията и взе да я надъхва и накрая я удари - 49:50, като времетраене, където се случва. На Алекса ми хареса, как ги надъхва от както е влезнал. Сините са в подем с такъв играч.

# 1 882
  • Другата България
Според мен няма да има време и за двамата  Ако ще разформироват племената.

# 1 883
  • Дубай
За мен Алекса е в пъти по-добър от Елица,както игрово така и по характер.Може би ако беше влязъл сам нямаше да отнесе толкова хейт.Не е мишкар и си казва каквото мисли,сега начина му на изказ е друг въпрос .

# 1 884
Според мен няма да има време и за двамата  Ако ще разформироват племената.
Не те разбрах.
Племената според мен ще станат две чак след битката за територия през осма седмица.
Разбира се, винаги има възможност да направи нещо друго Продукцията.

Моята мисъл беше, че ако днес загубят човек Жълтите мястото му ще се заеме от Михаела като най-вероятна следваща мишена на Жени.

# 1 885
  • Euskal Herria
Тя и без това вече е мишена - според разговора между Жени и Чакалов.

# 1 886
  • Другата България
Според мен няма да има време и за двамата  Ако ще разформироват племената.
Не те разбрах.
Племената според мен ще станат две чак след битката за територия през осма седмица.
Разбира се, винаги има възможност да направи нещо друго Продукцията.

Моята мисъл беше, че ако днес загубят човек Жълтите мястото му ще се заеме от Михаела като най-вероятна следваща мишена на Жени.
И аз не съм те разбрала, ама като чета по диагонал.....Confused
Съгласна.

# 1 887
Така е, да.
Но все още е на втори план, не е приоритетна. Което ще се промени, ако днес отпадне жълт. А според мен жълт със сигурност ще отпадне, не си представям червените в края на пета седмица да останат петима.

# 1 888

Точно така. И вероятно след това ще си чука главата, че не е приела офертата на Чакалов. Simple Smile

Да, но не го знае.

# 1 889
След битката на Алекса и Филип, когато Фифо се  връща към племето Жени хвърля един пренебрежителен поглед (52:55 - времетраене) и се подхилва под мустак, че е загубил. Правилно я усетил Фифо, че е лисугерка.

Общи условия

Активация на акаунт