💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 951
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 860
  • Sofia
Скрит текст:
Според мен ще номинират чакалов и Михаела. Веси ще отпадне първа, Михаела първа ще се спаси, а Мира ще бие Чакалов. Той се оЛива с тези измислени интриги, а Веси се изчерпа
Шанса да не са Фифо и Чакалов номинирани според мен е нищожен.
Скрит текст:
Единственото, което може да постигне Михаела е да си окачи мишена на гърба според мен.
Иначе и аз мисля, че Веси ще отпадне първа.
След нея мисля, че елиминацията е възможна във всякаква конфигурация между тримата.
Но най-драматично ще е да е между Фифо и Чакалов.
Точно това си мисля, че ще стане. Злодеида (Джаферович) няма да изпусне шанса да бетонира позициите си. А, че е "веща в занаята" и ще направи нужното, това си го знаем.

# 1 861
  • SF
Поведението на Генчо по време на съвета беше много грозно. Не мисля, че му беше толкова смешно, колкото демонстративно пренебрежение. Обградил се е с Веселина и си мисли, че тя ще ги оправи, защото умее да ги нарича всякакви, без да погледне себе си.
Веска винаги я оставят за десерт, когато 1. отборът вече трябва да е дръпнал достатъчно, 2. може въобще да не се стигне до нейния пост и 3. да остане в някаква сянка, защото не я бива.
Веселина е взета в Игри на волята заради голямата си уста.
И на принципа "ние не дискриминираме хората, взимаме ги всякакви."

# 1 862
Покъртителна е Весето. Може би ако не я гледам в лицето щях да й се кефя на лафчетата, ама така пряко в лице ми става леко неудобно, смущавам се и не мога да я приема насериозно.

# 1 863
На коренно различно мнение съм за Илиян. Добре, за онази битка е преценил стратегически, но всяка битка е така. Както мери храната, така  мери и точно колко да пусне в игрите. Когато реши да играе, пак е посредствен и не може да се опре на повечето мъже от противниковия отбор. Това, че живеел с Мани, въобще не смятам, и че е възможно да са двойка, най- много да са съквартиранти. Ако се правят на нещо, което не са, причините са други според мен- не му се нравят коментарите  във фейсбук и форумите, нещата са им очевидни на хората явно.

# 1 864
  • SF
Лафчетата са й в унисон с това, което виждаме. Грозни обидни думи, изшляпани без мисъл за другия, нито за това, че е в ефир, част от отбор, от общност, общество, не са ми интересни.
Имитира ги, но според мене ги изопачава, за да се хареса на Генчо и ако може той някак, останал сам, да се пребори за нея или да я зачита поне за глас-подкрепа на съвет.
Генчо съвсем беше изоставен от приятелите си, с които в началото се обгради срещу Елица.
Изпусна Зари, наговаряше Звезделина да я върне, но и Звезделина вече не му е предана. На безстрашният войн с големите сметки му остана само Веска.
И тя му прави шоу, за да му доказва, че все още му е в коалицията, която се състои от Генчо и нея.

# 1 865
Тук се веселя много с повечето постове, но с една категория бележки за различни сексуални ориентации не съм съгласна. Като че ли това омаловажава човека, ако не е "традиционен". Първо никой от нас не знае наистина какво е положението, а освен това няма никакво значение, няма отношение към играта и живота ни. Избор си е на човека. Но на тази основа да го презираме- ако не злоупотребява с деца е свободен да си живее живота. Поне в някои страни. Както сме тръгнали скоро ще сложим бурките. И между тези две положения няма разлика. Все е отнемане на свобода. Всяка жена, която клони към това да определи някого като гей реже клона, на който стои и бие по свободата, която имаме. А тези свободи ги имаме като женски пол съвсем отскоро и мнозина са склонни също да ни подценяват и върнат назад. Вижте мъжете в ИВ- колко сексизъм има и там...

# 1 866
  • Варна
На мен не ми беше смешна минутата размисъл поискана от Зори. Понякога е по- добре така, отколкото човек да реагира първосигнално в състояние на афект и след това да съжалява за взетото решение. Предполагах, че ще номинира Звезделина след словесната битка между двете и честно казано не изненада с вота си. Явно за тази 1 минута е успяла да се поуспокои. Simple Smile

От жълтите очаквам Фифо на номинация. Той нали си е абониран да го пращат на елиминации. Очаквам интересен жълт съвет довечера. Simple Smile

# 1 867
  • SF
Сега нямат много доводи срещу него за номинация.

# 1 868
  • София
За снощната битка - груба грешка в тактиката на Жълтите, която се оказа фатална! Алекса е неколкократен шампион на Сърбия по борба, къде си мислят, че са тръгнали жълтите мъже? Аз харесвам Алекса,е, характерът му е малко буен, но то и българите сме така, балкански нрави ... Иначе е сърцат и се раздава в игрите, а че мисли и играе за племето спор няма.
Сините бяха добри, и, не може да се отрече, Виктория снощи за мен беше героят, защото ако беше загубила двубоя с Ралица, Сините бяха обречени. Виктория снощи беше топ!
Победите на Гого не ме изненадаха, той играе с ум преди всичко, много е пъргав и в мисленето, Валери може да е топ атлет /някой беше писал по-горе/, но не е от тази категория!
Това, че Михаела била харесвала Лефтеров, някъде съм го проспала. Откъде става ясно?
За Червените каквото и да се каже, все ще е малко - как можаха да оставят Звезделина и да пратят на елиминации Мирослава, направо невероятно! Много искам тя да се спаси, но ако от Жълтите номинират Филип и Чакалов незнам какво ще стане...

# 1 869
  • София
Сега нямат много доводи срещу него за номинация.
Имат Simple Smile Жени каза, че повече грешката от миналата седмица няма да се повтори. Демек вече само жена ще е капитан с двата гласа. Чакалов и Филип са твърдо аут. Тук помагат Валери и Лефтеров.

Би била огромна изненада да не видим Филип на елиминациите.

# 1 870
  • Варна
Все ще измислят/ намерят за какво да се хванат. Явно човекът дразни, дори и само с присъствие. За мен със сигурност ще отнесе 1 глас от Джаферович. Това за Фифо. Ще видим довечера. Simple Smile

# 1 871
  • Където морето целува небето...
Жълтите си прецакаха битката заради голямото его на някои мъже в племето. Факт! Грешна стратегия, продиктувана от мъжко его. Трябваше да послушат Михаела!

# 1 872
Убедена съм, че довечера Фифо пак ще е на елиминация.
Прекалено е, но Джаферович си каза че винаги ще го праща, а свитата и гласува както тя каже.
Буквално го съсипаха човека.

# 1 873
Аз пък се надявам леля Веса да си ходи. И без това само за сеир е вкарана.
Мирела голямата капитанка, поне се видя колко струва и разбра, че капитанството не е като пърхането с мигли, докато си простираш гащите. Жалко, че няма да понесе последиците от великото си капитанство. Женя вече е наточила брадвата за Фифо и Чакалов и ще е така, докато и двамата не си тръгнат. Head Band

# 1 874
Трябва да вмъкват нещо от Сървайвър, като скрития идол. Така тези с малките коалиции, могат да обръщат големите коалиции. Мисля, че ще има по-голяма интрига и всеки ще се съмнява в другия. Какво е това нещо 6 да си набележат 2 ма и бой по тях до края. Визирам жълтото племе.

Общи условия

Активация на акаунт