💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 911
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Мартин. Мисля 700 гроша наследи Елизабет, с които купуваше тонове гласове и помогна много на Андрей. Бая завързано беше накрая там.

# 1 936
  • Варна
Мартин. Мисля 700 гроша наследи Елизабет, с които купуваше тонове гласове и помогна много на Андрей. Бая завързано беше накрая там.

Да, Мартин. Допадаше ми и се надявах се с тези грошове да се върне в играта, а тя каква стана. Simple Smile

# 1 937
Извинявам се много за спойлерите дано не се повтори.

Относно Валери, напълно сте прави. Харесвам го, но напоследък виждам че на терена си личи спортната злоба която показва в игрите, снощи за малко щеше да удуши Гого. Лошото е че ще стигне напред само защото е син на Мария Гроздева (с цялото ми уважение). Ако майка му беше обикновена, а не публична личност досега щеше да е аут.

при него не е само спортна злоба, май си келеме като цяло. след като гого го отупа втория път /ебаси кефа!!/ гледаше като отровен.

# 1 938
Любовта и позитивизма ми към всички играчи виси на косъм 🤣
Ако Фифо или Чакалов отпаднат преди Жени много ще й се разсърдя, да си знае😔
Все още имам много любов и мила дума да дам за всички, но Жени ще е последна в списъка 🤣

Сипи и на Жени с големия черпак. 5 човека я пазят, трябва да се случи чудо да отпадне преди тях, а аз в чудеса не вярвам
Ти пък, 5 души я пазят. Цялата продукция я пази! Close

# 1 939
Любовта и позитивизма ми към всички играчи виси на косъм 🤣
Ако Фифо или Чакалов отпаднат преди Жени много ще й се разсърдя, да си знае😔
Все още имам много любов и мила дума да дам за всички, но Жени ще е последна в списъка 🤣

Сипи и на Жени с големия черпак. 5 човека я пазят, трябва да се случи чудо да отпадне преди тях, а аз в чудеса не вярвам
Ти пък, 5 души я пазят. Цялата продукция я пази! Close

Точно казано! И всички да са с/у теб, докато продукцията те подкрепя, ще си вътре.

# 1 940
  • София
Малий, колко сте изписал за няколко часа само 😀
После ще ви чета

Бързам с анкетата за рейтинг на снощния епизод

моля гласувайте --> Епизод 26  (6-ти Октомври)

# 1 941
Нов рекорд при мен за епизода от вчера.

Score: 91.7%
55/60 points

# 1 942
Не, че нещо, ама ако Касим не беше избутан с ръце и лакти извън тепиха, резултата можеше и да е друг.

# 1 943
  • Другата България
Те правилата са за простосмъртните.
За привилегированите не важат, нито в ТВ формат, нито на пътя, нито където и да е другаде.

# 1 944
Не, че нещо, ама ако Касим не беше избутан с ръце и лакти извън тепиха, резултата можеше и да е друг.

Ох,много смешни бяха Joy

Ама и той ,вдигнал дюшека нагоре ,сякаш да го пази

# 1 945
  • Дубай
И не чух нито една забележка....
Правилата трябва да важат за всички

# 1 946

И то точно пред очите на Димо.

# 1 947
Ами, това го правеха повечето  от играчите.

Само за пример - втория дуел между Гого и Валери - доста нечист от гледна точка на игра с щитовете и от двамата играчи. Гого спечели първия рунд с тяло, а втория след избутване с ръце.
С това не казвам, че не е бил коректен двубоя им. Просто не беше избутване с щитове, а бе по-близо до борбата Simple Smile

И ако Жени е упреквана, че е играла с ръце за същото може да бъде упрекнат и Гого Simple Smile Това е обективната оценка според мен Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 16:28 от Bengun

# 1 948
касим просто греши, че я остави да стане. можеше много да си вдигне самочувствието и да натрие яко носа на джафката. тя пък какво се оправдава - мъж бил, били с малка разлика /от около 20 кг/. егати лицемерието. пък още я защитавайте по женски.

# 1 949
  • София
Туджарката е гост в На Кафе. С него е и Габи от сезон 3
Коментират събитията в сезона

Общи условия

Активация на акаунт