💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 911
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 920
Би трябвало всеки, който се върне от елиминационна, да има имунитет за следващата седмица поне, ако племето му/й е пак на съвет. Реално така и супер добър да си, всеки ден като си на битка, силите намаляват, а и риска от контузии е по-голям.
Това е много добра идея!

# 1 921
На въпроса "За кои двойки в битката ще стискате палци като племе" не отговорих, защото бих стискала палци за Мирослава, но не за Веселина от червените. От жълтите съм за Фифо и Чакала, ако са номинирани. То за Фифо е сигурно, но която и от жените да е номинирана, с радост бих й видяла гърба. Нито съм за червените, нито за жълтите, само за отделни играчи от двете племена. Фифо, Чакала, Лефтеров, Мирослава ми импонират, безразлични са ми Елица, Ралица и Зори, останалите са ми неприятни в една или друга степен.
Стискам палци само за сините, въпреки Гъливер и жена му.

# 1 922
И аз смятам, че това е много добро като идея, най-малкото, защото човека си го е заслужил. И е по-добро от грошовете, защото за грошовете нямат определен ценоразпис, а си ги определят според ситуацията и за едни 50 гроша са 2 седмици имунитет, а за други торта..

# 1 923
Всяко завръщане на Фифо от елиминация храни яда и злобата на Маман.
Едно не ми е ясно. Тя като уж е много умна, не си ли дава сметка, че пращайки Филип на елиминации го право все по богат. И рано или късно тези грошове могат да бъдат използвани срещу нея

# 1 924
Би трябвало всеки, който се върне от елиминационна, да има имунитет за следващата седмица поне, ако племето му/й е пак на съвет.
Е, явно Фифо не е Ваня. 🤪

# 1 925
Вчера бях оставила един коментар, че Цецо надъхваше Фейгин, а на нея не й беше въобще приятно. Във ФБ прочетох, че я е ударил по дупето за ,,кураж”, някой се възмущаваше по- точно, някой видял ли го е това оттук?

Той Цецо всичките май ги шлапваше по дупетата за кураж. Грам не ги дели на мъже и жени - прегръща ги, мляска ги, шляпва ги. Ако го правеше само с момичетата щеше да е притеснително, но не мисля, че влага нещо в тези си действия. Рядко е мъжете да правят така, обикновено жените все тичат за прегръдки и целувки, макар да са се виждали предният ден. Simple Smile

# 1 926
Би трябвало всеки, който се върне от елиминационна, да има имунитет за следващата седмица поне, ако племето му/й е пак на съвет. Реално така и супер добър да си, всеки ден като си на битка, силите намаляват, а и риска от контузии е по-голям. Колко ли по-интересно щеше да е ако трябва други двама да номинират без Фифо. Щяха Михаела да сложат и тя би се усетила да врътне гъзеца от Джаферовата задруга към Фифо.

Промяната, въведена от втори сезон да има по двама номинирани от племе е напълно достатъчна. Така в повечето случай има по един номиниран от алианс. За да попаднат двама от един алианс в номинация се искат усилия.

А Фифо, след като не опитва да реже главата на алианса срещу него ще ходи на арената да богатее Simple Smile
И според мен в един момент ще получи възможност с парите поне за една седмица да промени хода на играта. А този момент според мен ще е през една от следващите две седмици вероятно.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 13:57 от Bengun

# 1 927
Любовта и позитивизма ми към всички играчи виси на косъм 🤣
Ако Фифо или Чакалов отпаднат преди Жени много ще й се разсърдя, да си знае😔
Все още имам много любов и мила дума да дам за всички, но Жени ще е последна в списъка 🤣

# 1 928
Все още имам много любов и мила дума да дам за всички, но Жени ще е последна в списъка 🤣

Сипи и на Жени с големия черпак. 5 човека я пазят, трябва да се случи чудо да отпадне преди тях, а аз в чудеса не вярвам Grinning. Сипват и 1 леген в банята сапунена вода и се молят да се хлъзне и да си счупи крак/ръка Grinning. Само това е шанса им. Как не са издали сем. Джеферович книга, как да спечеля реалити или нещо такова. Няма др., като тях, направо са конски мухи, във всяка манджа меродия Grinning.

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 14:17 от DevmasterY

# 1 929

Сипи и на Жени с големия черпак. 5 човека я пазят, трябва да се случи чудо да отпадне преди тях, а аз в чудеса не вярвам Grinning. Сипват и 1 леген в банята сапунена вода и се молят да се хлъзне и да си счупи крак/ръка Grinning
Ех, какви мощни клетви 🤣 Недейте така 🤣
Пък и дори кълнежа ви да подейства (да не дава Господ) тя мисля няма да излезе 🤣 Март от първия сезон беше контузен през цялото предаване и си беше на спа процедури човека. Добре, че плуваше като акула та да компенсира 🤣
Жени един счупен крайник не може да я бутне 🤣🤣🤣

# 1 930

Сипи и на Жени с големия черпак. 5 човека я пазят, трябва да се случи чудо да отпадне преди тях, а аз в чудеса не вярвам Grinning. Сипват и 1 леген в банята сапунена вода и се молят да се хлъзне и да си счупи крак/ръка Grinning
Ех, какви мощни клетви 🤣 Недейте така 🤣
Пък и дори кълнежа ви да подейства (да не дава Господ) тя мисля няма да излезе 🤣 Март от първия сезон беше контузен през цялото предаване и си беше на спа процедури човека. Добре, че плуваше като акула та да компенсира 🤣
Жени един счупен крайник не може да я бутне 🤣🤣🤣

Това не са клетви Grinning. Само така продукцията ще трябва да я изгони. Сигурно има договор с хонорар, колко дълго да стои там в предаването. Продукцията и знае в какви игри е добра, ако иде на номинация, не се съмнявам да има морска битка, трябва да навакса. Това е вид побутване от страна на предаването, да си запазва дразнителите и да създава нови такива. Изчерпи ли се даден образ и го пенсионират от играта.

# 1 931
  • София
Оръженосците на Маман много келави. Гого без проблем ги размята като брашнян чувал Grinning Да мисли добре преди да маха главите на Фифо и Чакалчето, че после ще илядат на реката Grinning

# 1 932
Извинявам се много за спойлерите дано не се повтори.

Относно Валери, напълно сте прави. Харесвам го, но напоследък виждам че на терена си личи спортната злоба която показва в игрите, снощи за малко щеше да удуши Гого. Лошото е че ще стигне напред само защото е син на Мария Гроздева (с цялото ми уважение). Ако майка му беше обикновена, а не публична личност досега щеше да е аут.

# 1 933
  • София
Предвид възпитанието и нрава на майката, не се учудвам изобщо от Мамин Златен и реакциите му.

# 1 934
  • Варна

...
А Фифо, след като не опитва да реже главата на алианса срещу него ще ходи на арената да богатее Simple Smile
И според мен в един момент ще получи възможност с парите поне за една седмица да промени хода на играта. А този момент според мен ще е през една от следващите две седмици вероятно.

Възможно е и да трупа парици за някого ( банка). Миналата година войничето ( забравих му името) само като се сетя с колко кесии зареди Елизабет и язък му за отдадеността, борбеността във битките. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт