💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 856
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 60
Сладко коте, ама какъв гаден поглед е извадило..Smile

# 61
Глупости, страхотно си е котето Heart Eyes

# 62
  • Където морето целува небето...
Ако сините изберат за капитан Алехандро, което се предполага че ще стане, то червен капитан ще е Елица. Драма, съспенс, сълзи, тръшкане, двама влюбени, изправени един срещу друг. Ще се говори на всяка битка как се противопоставят. Отиде целия вторник, удавен в драма за капитанската.

# 63
От тракториста и котката .гласувам за котката по е симпатична. Wink
Днес Искам, ама сигурно няма фрийковете ми на манджа, а прашните на реката че големи д**а са отвъртели Wink

# 64
  • София
Сънувах, че участвам в Игрите и ги печеля (facepalm)

Стига толкова ИВ за тази седмица Grinning

# 65
А пък аз сънувах, че в стори Елица издава, че ще е капитан. 😳 Май и на мене ми идват в повече. 😄

# 66
А мен питате ли ме🤣🤣🤣 Само пулсиращият бицепс и синята кърпа на Гого сънувам 🤣🤣🤣 Как вместо Димо аз отивам да му я оправя и междувременно проверявам цялото тяло дали всичко е наред 🤣🤣🤣

# 67
  • SF
Сънувах, че участвам в Игрите и ги печеля (facepalm)

Стига толкова ИВ за тази седмица Grinning

Ако обичаш, без спойлери!!!

# 68
Ако Алекса и Елица са капитани май ще трябва да се взима нещо против гадене и повръщане.... Трагедията ще е голяма, отсега ми е зле

# 69
  • SF
Кой казва "Ама липсват ни части, бе, кво става!"?

# 70
  • Дубай
А мен питате ли ме🤣🤣🤣 Само пулсиращият бицепс и синята кърпа на Гого сънувам 🤣🤣🤣 Как вместо Димо аз отивам да му я оправя и междувременно проверявам цялото тяло дали всичко е наред 🤣🤣🤣
Лекар на терен 🤣🤣🤣
Благодаря за новата тема, изключително позитивно и готино настроение ми носи.Благодаря и за хубавите анализи,много приятни мнения

# 71
Гого

# 72
Ако капитани са от жълтите и сините мъже, а от червените жена, може да има на някоя битка с размяна. В момента състава на червените е много кофти и ще трябва да изравнят силите. Не смятам, че до сливането ще си карат така. Просто игрите които измислят ще трябва да са много добре съобразени с червените, а това няма как да стане поне на този етап. От жълтите, ако изместят човек при червените няма да се наруши дисбаланса в племената, но взимането от сините и то на някой от топ 4 ще е пагубно за сините.

# 73
  • София
Ако обичаш, без спойлери!!!
По-големият майтап беше, че прочетох именно спойлери, че печеля преди още да съм излезнал на финала Grinning Grinning Grinning

# 74
  • София

Гого.

Скрит текст:
Жълтите трябва да са на резиденцията, техният пъзел е почти готов в промото. Сините са след тях, а червените далеч назад, но ако на сините им липсват парчета (не са си извадили всички) , червените може и да успеят да наваксат, докато сините се окопитят. Ще видим дали псувните на Гого са само заради липсващите парчета, или и заради четвърта седмица на реката

Общи условия

Активация на акаунт