💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 876
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 815
Aaliyah 13, имам предложение…
Защо не му пишеш на Гого? 😂 Сериозно, ако си около неговия диапазон и нямаш в момента някого до себе си, ти си най -сърцатият му фен! Нали трябва да реализираме и сюжета Гого- Бг мама.😂😂Със сигурност така или иначе го налазват, представете си нашето момиче да е някоя хубавелка- срамежливка тип Фейгин и да стои в сянка. Може да е просто за самото общуване с такъв симпатяга, но смятам, че трябва да се пробва. 😁

# 1 816
О да би било атракция Гого срещу Алекса , и Цецо срещу Касим също

# 1 817
Чакалов в лайфа си поздрави отново БГ мамите ,Лефтеров каза че и той хвърлял поглед тук,Илиян се смееше.

# 1 818
Чакалов в лайфа си поздрави отново БГ мамите ,Лефтеров каза че и той хвърлял поглед тук,Илиян се смееше.
Не видим ли поздрав от Фифо, не признавам.
Ама много го плюете значи, няма да се навие на поздрав Joy

# 1 819
Здравейте!Аз от началото си харесвам червените и сините,към жълтите изпитвам неприязън.Червените се излагат в последните два епизода,но не са за подценяване.Елица може да си има собствени цели и да е надменна,но е силен играч.Олимпийски медал не се печели лесно,трябва да си много издръжлив.Аз я харесвам като участник,силна е.Алекса също(въпреки че не е червен),може да се изтъква и да се прави на шеф,но си разбира от играта.Генчо също е супер,силен човек и честен играч.За другите дами имам и добро,и лошо да кажа,но лошо не ми се казва,а и щом са там,явно все нещо умеят.Георги може да е егоист,но за битките се раздава и се справя страхотно.Червените са ми слабост и стига да се стегнат,могат да постигнат успехи.

Сините също са супер.Днес съм викала с глас пред телевизора,когато победиха надувките.Онзи ден,когато Фейгин победи злобарката Мирела,съм си превъртала тоя момент поне 10 пъти.Фейгин ми е любимка,много изящна и много талантлива фигуристка.Виктория е прекалено нападателна,но се справя много добре с игрите,спор няма.Гого е страхотен,аз също много го харесвам,не се изтъква,но винаги печели.Мани е страхотен човек,много мила и издръжлива,силна е.Другите са 50/50,но се справят добре.Касим го харесвам,той по-скоро не може да се напасне към обстановката и темпото,защото е много млад и идва от друга сфера,но има потенциал.

А жълтите...🤮Не ми се пише за тях,затова няма да ги коментирам поотделно,а с няколко думи всички(защото много си приличат):завист,злоба,мръсни игри,надменност,глупост,лицемерие!

Успех,червени и сини(по-нататък ще станат един отбор,но пак много ще се радвам,добре се справят)!

Последна редакция: пт, 07 окт 2022, 00:12 от Дани1

# 1 820
От фейса 🤣🤣🤣

# 1 821
  • Другата България
КАжи честно, като го четеш, не четеш ли описание на сериал? Именно, точно до последната си буква.

# 1 822
Абе, днес вярно не сме видели какво е ял Жорето!
Мусака или пълнени чушки? Няма да заспя, ако не разбера Joy

# 1 823
Илиян как няма да са смее, като е бая недолюбван тук. Естествена защитна реакция. Simple Smile

# 1 824
О да би било атракция Гого срещу Алекса

Алекса има шанс да го победят в тази игра според мен само Добрин, Вайс и може би Чудомир. Юли и Гого ще направят зрелищни битки, но техниката и силата на Алекса ще надделеят в крайна сметка. Така си мисля.

# 1 825
КАжи честно, като го четеш, не четеш ли описание на сериал? Именно, точно до последната си буква.
Листопад 🤣 Мисля, че знаем кой е Али Ръза 🤣🤣🤣

# 1 826
Защо бавят толкова качването на епизода в novaplay !

# 1 827
Оххх.... Добре, че ММ легна при детето за да не ме гледа как подскачам като ненормална Joy след 2-те победи на Гого Heart Eyes над Мамин-Сладък.
Михаела: Ще пратим Валери на Гого, че само той го е бил.. Joy Joy и бам 2:0 за Гого.
В лайфа на Чакалчето и Мани, и Гринч и леля Гена казаха, че е извънземен. Heart Eyes

Червените няма да ги коментирам... Обаче утре вечер ще е много интересно, но ще гледам на запис.

П.с Дяволо гледай спокойно лайфа на Вики, Цецо, Гого и Алекса. Няма спойлери. Другият на Чакалчето го гледах от време на време.

# 1 828
Абе, днес вярно не сме видели какво е ял Жорето!
Мусака или пълнени чушки? Няма да заспя, ако не разбера Joy
Без майтап, обаче Жорето трябва да го вземат за някоя реклама. Мразя понички, но днес едни ми се мярнаха в магазина и
 така се зачудих, още ми е пред очите как сладко си похапваше.

Илиян пък защо се е смял, аз чат-пат казвам и за него добра дума Grinning 
Като цяло опитвам да балансирам и за всекиго да кажа по нещо хубаво Heart

Касим според мен така се изненада, че бутна Жени и  направо блокира, сам не го очакваше от себе си...ми така де, можеха и на него да отпуснат една минута да помисли.

# 1 829
  • София
Къде ги гледате тия лайфове? Може ли някой и друг линк?

Общи условия

Активация на акаунт