💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 6 (02.10 - 09.10)

• 104 926
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 1 890
Очаквам тази вечер някакъв безобразен цирк покрай Михаела и Чакалов. Предполагам няма да е приятно за гледане.

# 1 891
Очаквам тази вечер някакъв безобразен цирк покрай Михаела и Чакалов. Предполагам няма да е приятно за гледане.
Има вероятност Чакалов да постъпи като Иван, да. Дано греша.

# 1 892
# 1 893
Тъй като снощи пропуснах началото на епизода, може ли с няколко думи да ми преразкажете какво е станало на съвета на червените?

# 1 894
Коя беше Ирина? Борисовата мома или онази, която отказа да се покланя на Джаферката?

# 1 895
Коя беше Ирина? Борисовата мома или онази, която отказа да се покланя на Джаферката?
Елина е Борисовата мома.
Илина е първата изгонена от Жълтите.

А Ирина нямам идея коя е, вероятно е правописна грешка на името на Илина.

# 1 896
Вероятно за Илина става въпрос. За другата съм сигурна, че се опитва да изтрие завинаги от съзнанието си участието си в Игрите. Simple Smile

# 1 897
Тъй като снощи пропуснах началото на епизода, може ли с няколко думи да ми преразкажете какво е станало на съвета на червените?
Зори нареди Генчо (и Аспарух) в началото
Звезда нареди всички, но най-много Георги
Веска изръси, че Елица държала Георги за ръка в буса, който ги разкарва по локациите
"Ти си куха лейка" - Веска за Георги
Зори отново имаше нужда от повече време да асимилира ситуацията, а Ралица се изгаври с нея и й даде 1 минута да помисли хубаво
Генчо не спря да се смее
Звезда изведнъж получи някаква контузия и умниците в племето решиха да я пазят
Мира и Веска номинирани

# 1 898
Честно казано искам Веси да си ходи. Да, на моменти имаше много точни коментари и преценки, но в игрите не показва абсолютно нищо особено. Последните два съвета доста ме дразни как толкова лично приема номинациите и чак агресира, когато не е нужно.. Да, беше забавно първия път със Зори, ама вчера ми се стори доста злобно включването ѝ. Тя си мисли, че ще стои под крилото на Гената и ще е вечно защитена, ами хайде поне вземи се докажи на арената колко си силна Simple Smile

# 1 899
веси вече не е забавна, да си ходи.

# 1 900
Често на мен коментарте на Веси ще ми липсват!Готина мацка!

# 1 901
Много ми е любопитно Ралица ще предложи ли имунитет на Фифо? Че тогава Мишето ще изгърми по-рано.

# 1 902
Чудя се, днес на съвета Ралица (водещата) дали няма да напомни със злорадство на Чакалов, че е отказал офертата й с грошовете?
На Фейгин съвсем директно и каза, че ще й напомни.

# 1 903
  • Дубай
Много ми е любопитно Ралица ще предложи ли имунитет на Фифо? Че тогава Мишето ще изгърми по-рано.
Като е тъпа лейка така....в случая Чакала и предложи добра комбинация,но съм сигурна ,чеслед като Чакала отпадне ,тя ще е в полезрението на Маман.

# 1 904
  • Стара Загора
Често на мен коментарте на Веси ще ми липсват!Готина мацка!

¿?????

Общи условия

Активация на акаунт